![]() |
Цитата:
|
tovaroved извини, у меня ещё есть вопрос "какие губы ней красишь".. но я его на задал))))
|
:D :D :D Шо ви із завскладом на зустрічі зробили???
|
Цитата:
и вообще меня там не было)_)) |
Цитата:
|
да, я мабуть, багато пропустив!?
|
і я :cry:
|
так че делать опосля воскресных настроек смеси и зажигания у brundulyaka появилась детонация!!!!!!!!!
|
скорее, чистить свечи от масляного нагара, и, возможно, зажигание немножко в минус
|
Цитата:
|
на холостых на светофоре - если сальники клапанов не держат
|
но до настроек этого небыло?????????
|
зажигание в минус ставь. у него перед регулировкой и было познее - наверное из-за детонации и скрутили
|
а бенз якый? 95чы92.седня погасал завтра гляну на свичкы.у мене пытань покы нема насчет регулирен .видно лак поспрыяв.
|
Цитата:
P.S.: Після регклювання карба і запалення стробоскопом у гаражі на Немирівському, по дорозі додому було запалення повернуто на попереднє місце, яке було попередньо помічено (не лаком :) , а насічкою), так що стробоскоп це не є 100% добре.... Хочав вирішувати кожному самостійно..! |
Цитата:
|
ПАРТИЗАН. Как результат? Что свечи говорят?
П,С, нету премени к тебе заглянуть "вообще ниграма". |
если чесно то не глядел. арбайтен вроде гут. но всеже гляну. если темные поставлю чуть в+.
|
ПАРТИЗАН отпиши что со свечами? как поведение машинки?
|
Кажись ПЕРЕМОГА!!!!!
Пробіг-184,5 км. з них 30 містом практично без холодної їзди. Заправка 8,25л. Витрата палива-4,47л. на соточку. результат хочу закріпити. правда,сцуко,140 можна розігнати тіко з горба. |
Цитата:
|
Цитата:
і катайся.можливо процедуру регулювання доведеться повторити. |
Цитата:
|
Цитата:
що вже само по собі гут. |
Цитата:
епрст......... |
| Текущее время: 10:51. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.