![]() |
Я думаю що треба подумати над системою подачі чистого топлива. Це є дуже важливо для карбюратора і мотора. Тут все звязано, карбюратор - свічі - мотор. Я тепер переконався коли розібрав карбюратор на своєму авто.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
В канистры не набирают, так как может загореться.. Статика... Но бензин (а то и похлеще что-то) сейчас поставлять стали часто в пластиковой таре... Понятно, что пластик там другой совсем... |
Завтра буду знімати насос. Бо коли крбюратор такий грязний, то і насос теж не чистий. Треба всю систему чистити. Було би добре якби підійшов на Таврію пластмасовий бак від якоїсь іномарки.
|
А взагалі я думаю це не є дуже страшна технологія баку, це ж не космічний апарат. :D Якщо добре постаратись то можна зварити з нержавіючої бляхи під той розмір що треба для кріплення.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Дуже добрі фільтри від Камаза, їх зразу два, грубої та тонкої очистки топлива. Та проблема у браку місця для їх встановлення.
|
Цитата:
|
Попробую біля бака поставити фільтр стакан. Щоб було легко розбирати і чистити від бруду та іржі.
|
коллеги,спасибо за идею с разборным фильтром. а то езжу на газе,бензина в баке немного, а как переключаться зимой чаще начал - фильтр загадился за 2 недели
|
Текущее время: 04:35. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.