![]() |
І я також би купив)))
|
Побутова техніка під замовлення.
Фірми: Samsung, Saturn, Supra, LG, Vitek, Bravis, Sharp, BBK, ARISTON, CATA, Luxell, Philips, Beko, Liberty, Gefest, Braun, Атлант, Днепр, Аксіон, Белвар, Грета, Донбас, АКОГ. Також Бензо та елетроінструмент: Протон, Stern, Sadko, DWT. 097_458_37_97 |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цiни там хорошi i багато чого можна до авто прикупити..
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Вложений: 1
Продам телевізор
JVS AV2105EE стан ідеальний 750 грн. |
Знайомий продає запчастини з Копійки:
Двигун після капіталки Коробка, міст, Морда, документи і багато інших. Ось його номер: 098_080_55_72 Андрій |
Вложений: 1
Допоможіть оцінити машинку :wall:
Друг продає. Два роки назад повністю перекрасив, того літа проводився капремонт двигуна і капремонт підвіски з заміною передніх стойок. Після ремонту наїздив біля 15000. Робив для себе, але зараз зявилася можливість взяти ланос. Кузов повністю живий, ніде нема ні іржавчини ні царапін. Того рокув ставив новий акумулятор. Також дає зимову резину на дисках (відїздила 1 зиму). Просить 2700$. Шо скажите - брати чи багато просить ? |
Год? То что покрашена плюс есть свой... Почуму проводилась капиталка двигателя? За 2000у.е нормальная цена я свою старую ели спехнул за 1800 с газом.
|
2700 за тавр це забагато.
|
Вон продает машину свою ацелот 2005 года пробег 55000 тыс цена 2700 плюс торг. ЦЗ, парктроник, стеклоподйомники. Цвет вышняя номерем блатной идет в придачу 3666.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ну тебе решать, что брать... Купи у ацелота машину он мне отката обещал если продам)))
|
Цитата:
|
А шо делать)))
|
Попробував залізти в таврію на задню сідуху, це якись капєц, а вилізти то ше гірше. Відмовився від купівлі таврії. Може хтось з наших захоче продавати славуту, то дайте мені знати. В славуту хоть сісти нормально можна :wall:
|
Цитата:
|
він в понеділок на зустрічі буде ?
|
Цитата:
|
я якраз нині продав свою. за 2800 47 тиків пробіг. чуть опоздав...
|
Цитата:
067-4 два два 23-77 можем сьогодні десь пересіктись;) |
Цитата:
|
Текущее время: 11:53. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.