ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Регионы (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Черновцы (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=4295)

def 31.01.2010 23:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Бульвар, славка 1,2

ZoZo 10.02.2010 12:29

Мегареспект власниці магазину на Енергетиків (за ФВ сервісом) Мар"яні! В скрутну хвилину, вночі, помогла знайти майстра. Майстру тоже респект. Займається тільки Таврами, і робить це якісно і не дорого. Знайти його можна на Хотинській 41д, заїжжаєте в ворота, питаєте Вітю Кравцова. тел 0962021146\ 0506477360. Рекомендую.

def 16.02.2010 00:00

Re: Re: Re: Re: Re

А як ти на Маряну вийшов якщо ти приїзджий? ;-) я в принципі ні цей магазин не знаю ні її. :-)

ZoZo 16.02.2010 01:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re

Я в "Парусі" все селюся, там біля "Епіцентра" є "Автомайстерня". Там мене послали хз куди, но сказали подивитися за ФВ сервісом, мол є магазин і сервіс. В магазині мене продавщиця не поняла, но тут появилася Мар"яна. Так і познайомилися. На сервісі електрика не було. До вівторка. А то була середа))) Тоді Мар"яна обзвонила всіх хто міг би помогти, так найшовся тавромайстер дядя Вітя. Мар"яні я тож не доказав шо в мене стоїт 08 мост в гені. Но в дяді Віті були мости які "ніколи на Тавріях не стояли і він їх забрав "може пригодиться")))) От і вся історія. Як кажуть - не було би щастя та нещастя помогло. Ті йолоби в "Автомайстерні" таки не помогли би. Там аж клеми зі статора повідгорали... Та й вечір був. Я коли з Новоселиці виїхав вже смеркалося.

valerius 08.04.2010 19:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

а де в нас ГБО поставити нормально можуть?

def 11.04.2010 20:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Поставити мабудь що може хто небудь, а от ремонтувати це вже проблема. За 2-роки так нормально і не знайшов бігаю то туди то сюди. Вже майже рік росхід великий а причини ніхто не знає. А конкретно є сервіс на Южці, біля газавої заправки. Ще здається біля митного терміналу.На фастовській в гаражах заїзд біля сервіса Форум здається.

valerius 11.04.2010 23:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

def
а по цінам, Ви собі ставили? Що то вам коштувало, може в курсі скільки коштує встановити на карбову Славуту, з своєю установкою... може якесь тавропиво в Чернівцях організуємо :wink:

def 13.04.2010 21:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Пиво це річ. ЦЕ ДУЖЕ ДОБРА РІІІІІЧ!!!!!. А собі ставив 2,5 роки тому назад за 300 у.є. все повністю на карб. Зараз номальний редуктор мона найти за 700-800 грн. Думаю ціни так і залишились може +50у.е.

valerius 06.05.2010 22:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

def
Доброго вечора, а де ходовку можна в Чернівцях зробити, де ви ремонтуєте свою автівку??

Славочка 07.05.2010 23:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Тавровесна таки будет 29-30 мая

def 11.05.2010 22:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Ну ходовку роблю сам по можливості у кума в гаражі. А все інше по машині крім кузовних у Сергія на Южці.
А що, немає майстра номаного? :-)

valerius 12.05.2010 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

def
сьогодні поїхав до вищезгадоного Віктора, вроді норм мужик... як робить ще не знаю...

valerius 12.05.2010 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Свою ласточку не хочеться давати кому попало...

def 13.05.2010 21:18

Просто самому робити цікавіше, тай зато добре знаєш що було зроблена і як. Та саме головне що дешевше, навіщо платити за те що можна зробити самому коли є час. :-)

Allsvy 16.05.2010 21:06

Я свою Славку по дрібницях робив сам. А якщо щось крупніше, з чим сам не міг справитися, то їхав на Енергетичну (БукЛТД - представник АвтоЗАЗ). ТО завжди проходив там по принципу: ось це і це треба зробити, знайдете ще щось - робіть. По закінчені робіт майстри відчитувалися що зробили, що міняли, що скоро треба буде міняти і скільки коштує робота. Над головою ніколи не стояв, але й до виконаних робіт претензій не було.

def 17.05.2010 21:59

Allsvy а скільки коштує приблизно робота? На прикладі чогось можна?

Allsvy 18.05.2010 00:08

Я точно не скажу, бо машину продав 9 місяців назад і туда більше не заявлявся. Здається було 1год/100грн, але я не стверджую

ZoZo 15.06.2010 13:21

Так вот Бук і є Мар"янинине дітище, і Вітя там довго працював, зараз працює на себе.
valerius і як тобі Вітя, справився з роботою?

valerius 19.06.2010 21:43

Цитата:

Сообщение от Vogel
Так вот Бук і є Мар"янинине дітище, і Вітя там довго працював, зараз працює на себе.
valerius і як тобі Вітя, справився з роботою?

нормально робить, сьогодні був, але ціни.... наприклад ціна на заміна масла 40 грн, це при тому що робиться ходова і вже піднята машина...

ZoZo 20.06.2010 21:24

Да, дороговато... Але мені сподобалася якість роботи. Буду в нього - зроблю ручняк.
З.І. Це не ти часом сьогодні через Дунаївці їхав - срібляста Славута на СЕ-номерах? Якшо ти - знач фа-фа на першому кругу))

valerius 20.06.2010 21:56

До якості і професіоналізму питань нема...
хехе, номера в мене ВХ, це по секрету бо я і з Чернівців і з Кам'яниця-Подільського

ZoZo 21.06.2010 12:11

Не хоч по печерах під Борщовом полазити?

valerius 21.06.2010 15:11

Vogel
коли?

ZoZo 21.06.2010 17:39

та не знам коли, заглянь в хм тему, шось наче народ думаэ

def 21.06.2010 21:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Хто думає, шо думає? ;-) :D Куди їдем, коли їдем, якщо приймаєте свистіть. ;-) :-D

Текущее время: 13:19. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.