![]() |
Цитата:
дорога з міста на довгий преображенський міст. Виїхав зі смайлівської заправки у правий ряд (шо там вже до мосту лишилося!) так прям до патруля і підкатився:wall: якби їхав з міста рівненько - став би у лівий, а так - перша в житті заправка збила спантелику. ну і з гайцями не вірно повів себе - перелякавсяo_O і одразу на все погодився, висловив "чистосердечное признание" а у них відеофіксації не було... |
Цитата:
|
Цитата:
автівка для мене - перш за все - засіб пересування. а на усілякі гламурні штучи не маю грошей:gri: |
Цитата:
http://s005.radikal.ru/i212/1111/ff/bf51e6791c7b.jpg |
Цитата:
акустика шикарная, поламал бы руки таким тюнерам, испортил только торпедо. :wall: неужели обычные 10" колонки в кики нельзя поставить??? хочеш пилить пили кики ставь туда 16" но торпедо зачем пилять???:tupak: |
А кто вам сказал что он пилил торпедо? Я лично на фото не вижу этого...
|
Цитата:
|
А на чому хто дома слухає музику мова не іде. І я мав на увазі що хоч до знимки треба було привести салон в чистоту... а так нічого особистого... без образ.
Бокові вікна не запотівають?Краще верни на місце повітрєводи і постав в кік панелі динаміки, так краще буде. ІМХО |
Цитата:
а антифог таки рулить:cool: |
Цитата:
лютрічества він забагатенько їсть |
Замінив свічки на Brisk Silver. 116800
зробив розвал на чапаева. |
зламав кермо :fffuuu::fffuuu::fffuuu:
Внутри - б*я:
|
А че это ты с ним делал?o_O
|
Хех... А мне говорили, что турецкие рули ломаются, а стоковые сломать нереально... Я ж правильно понимаю, это стоковый был ?
|
Бука корч барахолит, спроси про руль.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 21:56. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.