Vasyl 1960 |
13.08.2012 09:53 |
Цитата:
Сообщение от AnohA
(Сообщение 1871131)
Вы это реально в суде работаете? или так рассуждаете как должно быть?
какие фактически данные? вызывают по телефону, если номер сменил или трубку не берёт, две-три повестки отправили почтой, их же кинули в материал, не явился всё привет, вот тебе фактические данные. Сроки никто пропускать не будет, если водитель морозится.
|
Ще раз приводжу текст статті 277-2 КУпАП, так, як вона прийнята законодавчим органом: " Повідомлення про розгляд справи Повістка особі, яка притягається до адміністративної відповідальності, вручається не пізніш як за три доби до дня розгляду справи в суді, в якій зазначаються дата і місце розгляду справи. Інші особи, які беруть участь у провадженні по справі про адміністративні правопорушення, повідомляються про день розгляду справи в той же строк." Кук вірно написав: лист рекомендованим з повідомленням про вручення. Виклик телефоном, простим листом і щось подібне "не проходить"... Хоча можливі варіанти... Приміром, особа повісток не отримувала. Приїхав у суд і дізнається, що справа вже розглянута. Штраф - мінімальний. Можна бути задоволеним, підстав для оскарження немає. Хоча є, бо розглянули без нього, грубо порушили права. Але можна махнути рукою... А коли максимальне покарання? Скажімо, позбавили прав на керування місяців на шість? От тут і є підстава оскаржити. І "випливе", що ніхто його в законному порядку не викликав, а розписки про отримання повісток липові і т.д. і т.п.. Судді це треба? Іншим працівникам суду треба? Та тут як і мінімальне покарання, то можна "нарватися" - 99 осіб не оскаржить, а сотий це зробить... До Вашого відома, за фахом я юрист, працюю в електромережах. Та хоч би й був я працівником суду. Ми тут всі рівні в тому, що є Тавроводами (Дановодами, Славутоводами). А вже за фахом - хтось знає, де який вкручено болт і скільки на ньому витків різьби, а хтось - скільки "вкрутять" за порушення ПДД... А так,як ми в розділі "Законодавство", то не можу радити іншим, не посилаючись прямо на норми закону. Комусь читати "многа букаф" влом - хай читають Ваше. Краткость, як відомо, сестра таланту... Є вибір, альтернатива.
|