![]() |
Цитата:
Так і не зрозумів, що таке МПСЗ? |
МiкроПроцесорнаСистемаЗапалювання
|
Цитата:
|
у мене на інжі стоять А17ДВР з зазором 0.5(!!!)
Продацець дав не ту упаковку, а я на неї глянув вже коли вкручував свічки. Хоч і радять на інж зазор 1.0 (зазвичай ставлю 0.8), вирішив спробувати. Вже 4 місяць катаюсь, якихось проблем не помічаю, хоча в наступний раз поставлю все таки з зазором 0.8. |
Цитата:
|
Дик саме дивне що моща не втратилась! Як виїждав під горку на 5-ій, 90км/год., так і виїжджаю. Сам очікував що машина їхати не буде, але був дуже здивований коли не помітив різниці.
|
Цитата:
|
змилуйтесь, я 140км/год їжджу тільки в крайніх випадках, і то літом при гарній видимості :) Не та машина щоб літати по 140 і вище.
В мене крейсерська 120, їздить швидше потреби не маю. PS. З чого така недовіра? Думаєте на 0.5 буде недостатньо довжини іскри, для запалювання суміші? |
Цитата:
|
по регламенту вже перша заміна на газу - ставлю Bosch WR7DC+ (знайомий з Польщі привозить) - зазор 0,8мм , питань до свічок немає ніяких, по потужності - не хочу нікому нічого доводити - мотор 1100, інжектор, Мікас 10,3 зі зміненою прошивкою, ГП швидкісна - швидкість без пасажирів на бензині по навігатору на трасі 168 км/год (по спідометру 175-177), на газу - 155, більше боюсь крутити:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Після того як замінив свічки, поставив старі 0,6 тяга покращилась, Чек не запалюється. Тому таки зазор на газ 0.6 краще ніж 1.0.
Єдине що ще хвилює, так це витрати газу. Останній замір показав 9.5 на 100 км. |
Цитата:
|
Цитата:
По темі - як часто проводите заміну? Я останніх кілька років купую свічки по 10-11грн. (А17ДВР, BRISK, DENSO), але міняю кожних 12-15тис. Помітив тенденцію, що незалежно від вартості свічок, якщо їздити на них довше, з'являються проблеми у вигляді хлопків та троїння, спочатку зрідка, а потім все частіше. Тому вигідніше виходить міняти їх частіше, зате купувати дешевші. Цитата:
|
нєєє:) я за кермом вже 11 років, і машина в мене вже тоже не перший рік, і не перша таврія
...я просто довбанутий... подобається, коли сидиш на хвості в якоїсь більш-менш свіжої іномарки, і дивишся, як її водій офігіває від того, що не може відірватись від таврії :) але граюсь тільки на прямих участках з нормальним асфальтом і відсутністю пішоходів, благо з гальмами і маневровою стійкістю в таврії з завода трішки не склалося, а в самого туди поки руки не дійшли сорі за офф-топ а по темі - поки не почав собі возити свічки (і не тільки) зза кордону, толкових запчастин не побачив. |
Когда жил в Броварах там есть один магазинчик и хозяин свечи продавал с гарантией на три месяца. Если одна затроит то комплект под замену. Мне рекомендовал чемпионы RN9YC. под газ. Нареканий не было. Свечки всегда менял под замену масла. Щас установлены denso w20tt. На этих думаю проездить дольше.
|
Подумываю поставить себе форкамерные свечи. Что скажете, кто-то на таких катался? Вот статейка кому интересно.
|
Цитата:
|
Цитата:
Электроды должны хорошо омыватся.... |
Цитата:
|
Цитата:
http://i5.pixs.ru/storage/5/6/3/IMAG...10_7262563.jpg |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 09:04. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.