![]() |
Пробачте, але водій повинен керуватись одним, максимум двома актами- ПДР та Законом про дорожній рух- факультативно. Читати, памятати всі законні та підзаконні акти, тим паче- зараз, робота профі, а не персічних громадян. Якщи в ПДР було про талон ТО, то возили, та карали. Якщо нема про стікер, то нема...Де стаття КоАПП про відсутність стікера? Хіба що 125...
|
Так в ПДР про поліс, крім того, що водій його повинен мати і пред'явити, більше нічого. Тому водій хоч щось має знати із відповідного Закону. Бо незнання призводить до запитань на форумі: "А що, власне, тепер можна зробити? Бо я не так зробив..." Думаю, без стікера доїдете до найпершого дуже уважного постового, котрий поцікавиться наявністю чинного поліса і відсутністю стікера. Пояснення про те, що стікер не розмістили відповідно вимогам з особистих міркувань про непотрібну "бумажку", можливо, слухатиме довго. "Штрафонути" він не зможе. Але часу і спокою відбере...
|
Цитата:
Не экспериментирую,а просто не хочу залеплять стекло ненужными цацками. Ни разу(слышите -ни разу!) не останавливали именно для того,чтобы проверить страховку.Останавливали, само собой -но совсем по другим поводам. |
Цитата:
|
| Текущее время: 08:38. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.