ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Автозвук (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Історія одного саба (в картинках) (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=7668)

Sevlad 16.12.2006 13:28

Re: На цьому все не закінчилось :) (+)

Конктрено по Мазде3 - туда очень гармонично и не очень дорого таки можно поставить балайку, если нужно.
Хороший пример - машина из МСК, которая чтото заняла в Швайцарии на финале Европы ЕММА, и первое место в Киее на финале Европы ИАСКА.

Посмотри фотки в ЕММА-нете России, или может у машины случайно найдуться.
В общем идея - ставить дисплей - там где нужно и удобно, а кнопки использовать от родной.

Аналогично зделано на последнее 5хх из Харькова (Попутчик) - кнопки штатные, дисплей спрятан так, что инфа снего отображалась на штатный дисплей. Ну транспорт естевенно вместо роднего.
В таком вариант на внешнему виду переделок нету вообще, и комп работает как работал.

Рост ® 17.12.2006 15:12

Вложений: 1
Цитата:

Сообщение от Маша Синичкина
Класс!!! :smt023

Выклеивалось прямо в полость?

Вибач, Іра, не зрозумів запитання.

Ще тут декілька фоток з телефона витягнув

Маша Синичкина 17.12.2006 15:50

Цитата:

Сообщение от Рост ®
Вибач, Іра, не зрозумів запитання.

Я имела в виду то, что конструкция выклеена из степлопластика в негативную матрицу, которой послужила сама полость в машине. Но я ошиблась. :)

Такую сложную форму из фанеры... Это лихо!

Desperado 17.12.2006 16:08

Цитата:

Не просто лихо, изящно, я бы сказал. :)
Хотя и не сложно, главное не на коленке делать... :oops: Как вспомню как я ваял ящики... :oops:

Пасечник 17.12.2006 20:05

Re: Історія одного саба (в картинках)

Понравилось. Люблю я стелзы. Как к кузову закрепил? И где усь поставил?

Рост ® 18.12.2006 00:45

Цитата:

Я имела в виду то, что конструкция выклеена из степлопластика в негативную матрицу, которой послужила сама полость в машине. Но я ошиблась. :)

А от чесно - не знаю, що складніше - з фанери, чи зі смоли/скломату. Смоли, яка, поки не почне гуснути, стікає, нормальна якість забезпечується шляхом нетривіальних процедур. Накладання 5-7 шарів з витриманням правильної технології займе часу не менше, ніж виготовлення корпусу з фанери. Я не маю на увазі комерційний потік, де "і так зійде", клієнт і таке проковтне. Я так не можу. Можна робити так, як Севлад - основа з фанери, критичні місця зі смоли, але тут уже для мене виступає на перший план ота отруйність. Один раз для себе - переживемо, постійно для клієнтів - це вже занадто.
Ну і дизайн все рівно вимагатиме кропіткої роботи, по часу тут що з фанери, що зі смоли...

Рост ® 18.12.2006 00:53

Re: Історія одного саба (в картинках)

Цитата:

Сообщение от Пасечник
Понравилось. Люблю я стелзы. Как к кузову закрепил? И где усь поставил?

Цю машину почав з хвоста - з саба. Власник машини (дай Боже більше таких клієнтів :) ), сам приймає активну участь, давно цікавиться автомобільним аудіо, сам багато що робить руками, але хоче тепер отримати ізюминку :) З такими людьми, які можуть дійсно оцінити роботу, працювати цікаво і приємно.
Підсилювач скоріше за все буде під задньою поличкою, хелікси вищих лінійок мають товщину 35 мм. А саб закріплювати буду в наступну суботу (в нас такий графік, працюємо по суботах :) ), ця була вже третя, тобто фактично час виготовлення такого ящика, як на фотках до 3-х днів. Кріпитиму напевно з допомогою спеціальних гайок + пару самонарізів чи конфірматів.

Текущее время: 21:03. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.