ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Курилка (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=19)
-   -   земельний "податок" (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=94470)

Belorus 05.09.2017 08:07

Цитата:

Сообщение от Андрей Олегович (Сообщение 3570738)
Неприватизированная земля и налог платили?
Да Вы лох, оказывается.

:okay:
В своё оправдание скажу, что земля на которой стоят постройки, таки приватизирована. От за это и 42 грн.
З.Ы.: Страшно подумать что б было, если бы я поддался на уговоры жены и вбухал деньги в приватизацию.

nicola 05.09.2017 09:55

В местной власти просветили- или приватизация плачу налог,
или в аренду, платим арендную ставку. Но в первом случае тяжелее отобрать.

Володимир 05.09.2017 12:00

Цитата:

Сообщение от Андрей Олегович (Сообщение 3570738)
Неприватизированная земля и налог платили?
Да Вы лох, оказывается.

Платится не залежно від того приватизована чи ні, землею користується, значить треба платити.

Belorus 05.09.2017 20:14

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 3570868)
Платится не залежно від того приватизована чи ні, землею користується, значить треба платити.

Вы с АО меня окончательно запутали!
Так я таки лошара или не?

Володимир 06.09.2017 08:29

Цитата:

Сообщение от Belorus (Сообщение 3570996)
Вы с АО меня окончательно запутали!
Так я таки лошара или не?

Пізніше на роботі уточню чи є різниця в ставках між орендою і приватизованими ділянками. Але думаю що коли була можливість, то треба було ділянку приватизувати, навіть якщо ділянка біля будинку, то потім при продажі будинку з ділянкою ціна буде більша.

У нас в 90-х люди набрали багато ділянок, які потім приватизували, були часи коли люди зрозуміли що на землі працювати не вигідно то багато ділянок лежали без діла і заростали бур"янами. Минулого року фермерські господарства почали брати ці ділянки в оренду, тому хто приватизував ділянки сьогодні вже заробляє на оренді.

Belorus 06.09.2017 09:19

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 3571100)
ПАле думаю що коли була можливість, то треба було ділянку приватизувати, навіть якщо ділянка біля будинку, то потім при продажі будинку з ділянкою ціна буде більша.

Я и сейчас могу её приватизировать. По крайней мере, год назад мне предлагали. Мож чо поменялось.
В моём умирающем селе, с населением в 150 человек, без магаза и дорог продать землю, а тем более сдать в аренду - надо ещё постараться. И приватизация земли на это повлияет слабо, КМК.

Андрей Олегович 06.09.2017 09:45

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 3571100)
багато ділянок лежали без діла і заростали бур"янами. Минулого року фермерські господарства почали брати ці ділянки в оренду, тому хто приватизував ділянки сьогодні вже заробляє на оренді.

Ну у вас и лентяи.
У нас селяне свои паи посдавали в аренду фермерам ещё в прошлом тысячелетии.

Володимир 06.09.2017 12:45

Цитата:

Сообщение от Belorus (Сообщение 3571124)
Я и сейчас могу её приватизировать. По крайней мере, год назад мне предлагали. Мож чо поменялось.
В моём умирающем селе, с населением в 150 человек, без магаза и дорог продать землю, а тем более сдать в аренду - надо ещё постараться. И приватизация земли на это повлияет слабо, КМК.

Тільки що питав працівників за ставки податку, то кажуть що застосовуєются різні коефіцієнти для приватизованих і не приватизованих ділянок, тобто хто не приватизував платить більше.
Цитата:

Сообщение от Андрей Олегович (Сообщение 3571138)
Ну у вас и лентяи.

Я не веду мову не за паї, я веду мову за городи. Зараз якщо вийти в поле де розміщені ділянки на яких в 90-их люди взяли собі городи то більша половина засіяна соняшником. В перший рік господарства засівають поля соняшником, щоби вивести бур"яни.

Michurin 06.09.2017 16:25

Цитата:

Сообщение от Андрей Олегович (Сообщение 3571138)
Ну у вас и лентяи.

Ви не враховуєте якість грунтів. У нас у багатьох селах такі землі, що на них крім куцих сосонок нічого не росте, навіть бур'яни не всі можуть вижити. А ці землі пішли в паї. Зараз більша половина не обробляється і заросла лісом. Те, що заліснилося, переходить у лісовий фонд і вилучається з власності селян. Про оренду сірих пісків ніхто навіть говорити не хоче.

До речі, Володимир, я так розумію, ви маєте відношення до ДФС? Не знаєте, що означають у особистому кабінеті ДФС бланки розрахунків, згідно яких "до сплати" стоїть нуль? Біля кожного - зелений кружок?

Володимир 06.09.2017 17:28

Цитата:

Сообщение от Michurin (Сообщение 3571346)
До речі, Володимир, я так розумію, ви маєте відношення до ДФС? Не знаєте, що означають у особистому кабінеті ДФС бланки розрахунків, згідно яких "до сплати" стоїть нуль? Біля кожного - зелений кружок?

Це для підприємця чи фізичної особи. Бо в мене ключ як на фіз особу, то доступ в мене обмежений, то можу тільки дати допомогу по тому що бачу.

Michurin 06.09.2017 17:43

Фізособа.

Володимир 07.09.2017 08:19

Цитата:

Сообщение от Michurin (Сообщение 3571360)
Фізособа.

Те що я бачу в себе, це бланки для друку щоби подати декларацію, нулів не бачу як і зелених кружочків, хоча можливо не там шукаю.

Michurin 07.09.2017 08:31

Я дивився, здається, в розділі "розрахунки з бюджетом".

Володимир 07.09.2017 11:21

Цитата:

Сообщение от Michurin (Сообщение 3571510)
Я дивився, здається, в розділі "розрахунки з бюджетом".

В розділі стан розрахунків з бюджетом в мене пусто.

Текущее время: 05:43. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.