![]() |
У ванній - це типово, якщо відсутня притяжно-витяжна вентиляція. У мене у санвузлі стоіть вентилятор, який завжди вмикається разом зі світлом.
|
Цитата:
|
А вікна металопластикові? Якщо так, то крім витяжноі треба ще і притяжна вентиляція.
|
Цитата:
|
На кухні і в санвузлі має бути витяжна, а в кімнатах - притяжна, інакше весь сморід буде в жилих кімнатах. Щоб у витяжній трубі була тяга, труба має бути утеплена. У мене самого з притяжною проблема - будинок старий, а під час ремонту я не передбачив. Поки що в кімнатах по кутках у підлозі посвердлив отвори і закрив іх сіткою, а у фундаменті є продухи.
|
Цитата:
|
Ну дык. Сказали же, что подкоп не обнаружил гидроизоляции от цоколя. Плотность фунд. И стены разные-вотъ ресалт.
|
Цитата:
|
итак .... в связи с тем что осадков особых не было но сегодня нашел аж 3 лужицы (за бортом упало до -12) то выходит все же проблемы с температурным делом . вопрос как решить более менее безболезненно сейчас .. дуть дуйчиком постоянно как то не совсем экономно . может керамопанель притулить пока ?
|
Я предлагал, но Вам настойчиво рекомендуют разбирать фундамент...
|
Можна пройтись пірометром по стінці з обох боків, пошукати місця втрат тепла. Тоді можна буде робити більш об'єктивні висновки.
|
Цитата:
|
оказывается мокреет стена в углу и второй комнаты но где то ближе по уровню к потолку ....o_O
|
Холодна стіна і відсутність вентиляції.
|
Утеплюй з зовні, і саме ненависним пінопластом. І вентиляція! Має бути.
І як це в тебе в калькуляторі, вийшла точка роси, ззовні? Стіни що? Метрові? Які данні вводив? |
Просто у родителей тоже угол мокрел, задул пеной через отверстия ( через трубку) - угол высох.
|
Цитата:
|
наверное буду заказывать услугу заливки пеноизолом всех стен .
|
Прикиньте затраты. Мож лучше будет в будущем наружное утепление?!
|
Пару випадків читав, коли після утеплення типу піноізолом сумнівної якості взагалі жити у будинку не можна було - хімія очі виїдала. Треба бути дуже обачним з таким утепленням. Може, дійсно, краще зовнішнє утеплення?
|
наружное ... пенопласт терпеть не могу .. а сайдинг ну ... там минимум 10 кусков + утеплитель . тут явно в половину меньше . делали знакомым - спрошу что да как и приглашу на оценку стоимости . вроде те довольны .
|
Гриби рости будуть. На стику внутрішня ізоляція-стіна. Утепленя лише зовнішнє. А сайдинг... буееее
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 07:23. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.