![]() |
|
Цитата:
|
Влаштовувати полювання. Купив ліцензію і на полювання. І можна назвати їх опозицією. Полювання на опозиціонерів.
|
Так вам опозиція страшна, чи так- поговорити?
|
Мені якраз- ні. Поговорити.
|
Цитата:
|
Пропонуєш без броні і підтримки з флангів під кулі? Я не Матросов, от ні разу.
|
Раніше двічі пропонував закрити Політес, а виходить- нізззя!, безробітні будуть!
Я роки три буваю на російському! форумі єлектриків, там на політику неписаний мораторій- ніяких коментарів ні про міст, ні про Донбас, але є один активіст, все йому тісно без політики, постійно суне свої 5 коп, видаляють його пости- терпить адмін, постійно ляпає шо завгодно. І знаєте, звідки він? Чистий хохляндець з Кривого Рога... |
Закрити, заборонити... Ніщо не нагадує?
|
Нагадує ВР- збирались зовсім для іншого.
|
Ну так а шо?! Рада це ми і є, ну +/-.
|
Кук, так в кривом вороги? Найти и заснегировать!
|
Взагалі то політика, це зовсім інше. І політики в темі "політики"- практично немає. Там є економіка, кримінал , і психологія. Але ще з часів кучми, коли всі повально боялися публічно спілкуватися про уряд та його шкурність, зробили політичку.
|
Масстер, зі своєю політикою йди в політику, я там тобі залишив(без образ). Не про це тут зараз мова.
|
Багато хто й досі боїться.
|
Цитата:
Гидрам боится, что закроют Политику - он же больше нигде не пишет. Некуда пойти будет несчастному:D |
Так он и так никуда не ходит - всё на диване и на диване.
|
Цитата:
Мда. Я всегда возражал, когда на говнофоруме появлялись высказывания, что нужно на законодательном уровне запретить пенсионерам голосовать на выборах. Посыпаю голову пеплом - таки был не прав. Пожалуй, придется изменить свое мнение. |
| Текущее время: 04:06. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.