![]() |
вчора зїздив до карбіраторщика у рясне ,майстер бере дороговато але ефект відчутний одразу ,виявилось цо карб у мене був з начинкою від ваз 2108 ,всі жикльори всі зазори були під вісімку тепер все впорядку залишилось виміряти точний розхід
|
Народ коли нажимаю на гальма при швидкості 60 і більше починає появлятися вібрація і віддає по рулі балансування робив і балансування булоб чути при швидкості 120 а тут нічого тільки коли торможу (колодки міняв осіню на всіх колесах)
|
Тормозні диски ?
|
Цитата:
|
А скільки ти вже на нових відкатав ?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
то вони вже не нові хД
|
Цитата:
|
от тут ти загнав мене в кут - я ніфіга не розумію...
|
Цитата:
колодки купував мій батько нові ,міняли на сто вони вже наїздили 3200км якої фірми незнаю бо не я брав |
та мені ... ем.. всерівно. фішка в тому, що вони не нові. Бо! пройшли вже 3200 хД
Якшо вібрує - ІМХО ппц дискам. |
Цитата:
|
спитав один досвідчений водій іншого... Я б їздив до наступної заміни і замінив би разом все
|
Цитата:
|
дякую
|
Цитата:
|
О! от чому я так боявся даваи пораду. Хоча, мені здається тріщини там таки нема. І вібрує не тому... Але я ще зовсім нєопитний =)
|
Цитата:
ремонт або шліфовка дика ( яка надовго неспасе на деякий час в залежності від їзди і гальмування) - ціна шліфовки 51 грн один диск , або заміна на новий (хтось мені казав потрібно м'ягкі колодки поставити це тут непоможе так казали люди у брудній спецовці)))) |
не поможе.
подобаэться версыя з калюжою =) ше такого не чув |
Цитата:
|
вірю і вірю, шо вони таке можуть сказати =-)
|
с лужей тебе все правильно сказали. когда машина едет, тормозит, диск от трения нагревается, при попадании холодной воды, метал резко охлаждается, и его крутит (вот он у тебя уже и покрученый), или же он трескается. поэтому все-таки советую снять и аккуратно все рассмотреть своими глазами. мастера могли не доглядеть, а ездишь ты!
и так для общего развития, что бывает если трещинка на диске: при торможении, колодки с ооооооочень большой силой придавливают диск с обеих сторон. так вот если там трещина, возможен вариант, что колодка зацепится за трещинку, и не проскочит дальше, а тупо разорвет диск в куски. ну а дальше как карта ляжет. но учти что машина без тормозов, с оторванным диском далеко не уедет. п.с. если ты помнишь, колесо как раз таки к диску и крепится, и если он лопает пополам, то ты из кювета наблюдаешь как тебя обгоняет колесо. и все зависит от скорости. ребята с этим шутить не нужно! |
фа-фа бордовой тавре 9243 на улице мартовича :-)
|
Де обфа-факати червону Славуту з написом "СОФТМ Інсайд"?
|
Текущее время: 18:49. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.