![]() |
Цитата:
Тепер я розумію чому мене з того часу ніяка зараза не бере. Імунітет.:D Нє, ну пару разів була температура по пару днів. Але то дрібниці. П.Н. У вас у Кийовах дуже гнилий клімат. Особливо влітку. Я думав у нас так. У вас в рази гірше. П.П.Н. Мені завше таке страшне й сумне сниться шо та тітка - просто фігня. |
Я загартовуюсь горілими ірпінськими торфяниками. Кійов...то так собі...
|
Кароч Соладко, у світлі зпрогнозованого АО неминучого і всеохоплюючого піздєца раджу вам валити із своїх ірпєнєй у якесь глухе село. Тут вам і самоізоляція буде, і яйце/м"ясце/сальце буде.
|
Цитата:
|
Цитата:
Сейчас попалось на глаза с ukr.net: "женщина 1967 года рождения, которая за границей не была и постоянно проживает в Мелитополе - заболела 8 марта, а обратилась за помощью к семейному врачу на сл.день. После проведения исследования рентгеном ей был поставлен диагноз “двусторонняя пневмония”, но от госпитализации отказалась и лечилась дома. Однако 14 марта, после ухудшения состояния здоровья, ее доставили в пульмонологическое отделение ОП “Городская больница №1”. 20 марта перевезли в ОП “Инфекционная больница” с диагнозом “двухсторонняя очаговая пневмония”. Был сделан экспресс-тест на COVID-19, который дал позитивный результат..." И тут же вспоминаю, что знакомый рассказал о том, что похоронил в Мелитополе крестницу 30-и лет, которая в плохом состоянии сама дошла до больницы 8-го марта, потому как скорая не спешила... 9-го там и загнулась... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Атомарный кислород- вчерашний день, сейчас звездная пыль в тренде.
|
Цитата:
ахренеть сенсация! всё остальное на уровне дагестанского коментатора БАК |
Цитата:
|
Цитата:
У якого Батька? Якщо у того самого то нє. Просто згадався початок 90-х, коли люди (у нас так було) доволі масово перебиралися до сіл аби пережити закриття заводів і втрату будь-яких засобів до існування. |
Слухайте, панство антикарантинники, я не разбираюсь в медицині тому нічого не стверджую. Але невже бубонною чумою зараз не хворіють, тому що свого часу 70-80% населення перехворіло і тепер у всіх імунітет? При чому, наскільки я знаю, на наших теренах таких масштабів чуми як в західній Європі, не було.
|
Українці до всіх болячок мають імунітет,ще з тих чачів ,як вони викопали Чорне Море..
|
Цитата:
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A7...81%D1%81%D0%B5 |
Цитата:
|
Ну правильно, не дотримувались карантину - запускали в порт когопопало от і чума
|
Соладко, було б круто, звичайно, мати в кожному селі МРТ, КТ і нейрохірурга, але доводиться обходитись фельдшером. За все треба платити
|
Цитата:
|
Цитата:
З.І. І про тубдиспансери теж: замість навести порядок і фінансувати, легше закрити, закрити очі і не бачити проблеми. У родича 20 років тому після запалення легень виник ексудативний плеврит. Його врятували саме у житомирському тубдиспансері, бо наші місцеві долікували до напівживого стану. Він там лікувався 3 місяці, потім кілька років стояв на обліку, після чого був з обліку знятий і живе і працює до цього часу. І це було в біднв і голодні 90-і. А 2 роки тому у нас на сусідній вулиці з'явився хрон і бомж з відкритою формою туберкульозу - закрили диспансер і він приїхав додому. Ловив собаченят, варив і їв - лікувався від тубуркульозу, ходячи поміж людей. Звернення сусідів у різні інстанції залишалися буз реакції, поки за пів року він від того ж туберкульозу не помер. Але ви (Петро, не ви особисто, а люди, які готові закрити очі на реальність заради збереження свого "експертного" обличчя - це, скоріше, vics13 стосується) продовжуйте жити в світі "свого особливого бачення", яке зовсім не повинно відповідати реальності, головне, що воно ваше особисте і відповідає вашим політичним поглядам. Це зараз модно. |
А до чого 2009? Вона ввела реформою симтемне массове скорочення медзакладів. Якщо лікарня за 100км - це як маршрутка з інтервалом 60 хв, але за відсутності розкладу руху. Тобто користуватися нею неможливо. Так, Петре...за все треба платити... Примуса пом'ятаєте? Як він та інші на корпус для Охмадета скинувся грошима? Де ті кошти? Де корпус?
|
Що мається на увазі, неможливо капальницю безплатно? Ви Про ліки, які вводять, чи про платність самої процедури?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 05:53. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.