![]() |
Запалили сьогодні зранку бажання придбати Лансер ІХ 1.6 бенз. Коллега хоче їхати з країни, продає свого. Правда ціну мені сказали не актуальну. Колега назвав іншу. Трохи бажання стихло))
Перетянув трос зчеплення на Таврії. Хапає під верхом. Сьогодні відрегулюю. Педаль після заміни осі та втулок стала м'якша або це самонавіювання. |
https://i.ibb.co/LkKsYJZ/viber-2022-...-12-29-216.jpg
Вчора майже пересів на Лансер 9 1.6 бензин АКПП. Реклама була хороша, ціна теж хороша, а от стан авто не дуже по кузову. Як каже ютуб "живого" Лансера знайти важко.
Авто не вразило зовсім. Виглядає як дорожчий Ланос. І Лансер 9, і Ланос любили таксисти. А в цього Лансера історія невідома. З Харкова перегнали. Катаюся я на своїй газованій жабі далі. Пропан вже 28,99. |
Знову взяв пасту 3М зелений ковпачок, номер ніяк не запам'ятаю. Полірнув правий бік
Внутри - фото:
Низ двері мною був фарбований. Але погано. Погано підготував матеріал та поверхню. Нічого не облазить, але блиску немає. Також зняв молдінги, щоб простіше було полірувати. Лівий бік скоро теж буду полірувати. |
Підрахував витрати на авто впродовж усього терміну володіння без витрат на паливо. Вийшло близько 35 000 грн. Це приблизно. Якщо розрахувати по дням, буде 27 грн в день. Майже ціна Таврії, коли я її брав.
|
Цитата:
|
Цитата:
Я уявляю, якщо взяти інокорч 2000х років, чи навіть кінця 90х. От типу той Міцубан Лансер 9, що вище. Мріяв до недавнього про Гольф 4 /1.6 МПІ/ 8 клапанний та ще й трьох дверний. Але почав дивитися на Секс 1.3 років так з 2010-2012х. Маю тепер питання вивчити. Двигун знайомий, ходова не проблема. Хочу білий Секс, яскраво білий :D |
Цитата:
статистику спортила капіталка мотору в тому році та заміна КПП. й це незважаючи на 2 дтп |
Цитата:
А ще вчора рахував із знайомим, що курево йому за той самий час по ціні становить 40 000 грн. Я не курю. |
Цитата:
|
Цитата:
Знімав сьогодні лижу та підтягнув гвинти піддона. Масло щось стало підтікати. Обдивився з лампочкою і так нічог не знайшов крім мокрих гвинтів піддона. Вони якось вільно себе почували. Подивимося, чи там підтікало. |
З ґвинтами піддона та ж історія... жалкую що у свій час не посадив то все на герметик
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Так різного трохи класу авти, шо порівнювати. Все різні, крім двигуна та водія. Одним подобається, другі кажуть- пузотерка, в'яленька в розгоні і т.д...
|
Якщо динаміка не головний момент, то Сенс відмінна заміна таврославуті. З одного боку більш комфортне і надійне авто, а з іншого боку ти вже майже повністю знайомий з технічною частиною .
І доречі той же Ланос 1.5 не набагато різвіший. |
Таврія на пропані теж квола, але це мене не бентежить. Двигун мене повністю влаштовує, що на моїй Жабі 2457, що на Сенсі 307. По грошам на обслугу я справлюся.
Поки що вивчаю питання. Побачив за 80 км від мене наче те, що хотів, але туди погана дорога, щоб просто дивитися їхати. Вчора Жаба мене радувала, м'яко йшла, різвенько. Дощ ліпить, а я в сухій теплій і крутій тачці їду музичку слухаю )) |
Цитата:
|
Цитата:
Гольф 4 1.6 MPI 8 клапанний коштує 5500-6500 року так 2002 з невідомим пробігом, або відомим в 350К |
Цитата:
|
Цитата:
Ну, тобто інженерна складова там ок. Але роки, і моральне застаріння таки присутні. Ну не повинна вона стільки коштувати. |
Цитата:
Нормальний Логан коштує дорого. 2700-3000 це ціна Жигуля десятого в хорошому стані. Не сумніваюся, що можна знайти що завгодно недорого, але це скоріш історії друзів друзів, як з під діда "нову" машину відірвали за 5 копійок. Пригон так, вірю. Десь з Голандії Маганчик 2й. |
Цитата:
|
Гольф 4 в доброму стані з пробігом приблизно 260К колєга продав за 3. Рік не знаю. Але там трохи гнуте крило і щось по ходовці та двигуну треба б було робить. Тому тисячу скинув. А так би за 4К пішов. І за три його зразу ж забрали. А я прозівав.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 01:15. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.