![]() |
Народ! Я вже питав, але.. Може в когось завалялись передні поворотники ? поставив блок фари нового типу, тепер поворотники треба міняти (старі вузькі %)).
або підкажіть, чи можна на них поміняти тільки скельце, чи треба все в купі ? типу як продають на базарах прозорі по 30-40 грн ? |
Цитата:
|
особисто я бачив на В.Великого
|
Цитата:
|
ну... базар за ДАЙцями. Я особисто їду з В.Великого і заїжжаю з В.Великого (там кльова парковка біля улюбленого магазинчика мого)
|
Цитата:
|
народ де можна купити бу диски на таврію, або може хтось має непотрібні я б придбав
|
я маю два завалявшихся колеса.
зимові росава. протектор ваще супер. без дисків. але є маленькі ньюанси, на одному гуля, на іншому латка, яку потрібно переклеїти. віддам дешево) |
Шукаю недорого зеркала з підігрівом. Хто підкаже? В Олега немає, Микола БМВ шрот мороче ...ця ...
|
Цитата:
|
в гараже валяется пара дисков бу. осталось от таврии. даже вроде как есть пара с резиной. отдам за сиволическую плату. самовывоз и самошиномонтаж (кстате, в 200 м от гаража есть два)
|
торпеда астра
є торпеда з астри на продаж,
повний установочний комплект 1300 грн. https://lh5.googleusercontent.com/_8...%D1%951065.jpg |
Вложений: 5
продам фаркоп б/у для таврії 150 грн.,також є решітка пічки чи якось так для славути-15грн.
і привод стартера новий в упаковці за 30грн. бажано телефонувати оскільки в неті зараз рідко. 0979312295-Тарас |
Вложений: 5
народ може хтось планує переходити на ваз ходову,так в мене завалялись деякі детальки ,а саме:
диск гальмівний ваз 2108 "13"новий пробігу до 100км.-ціна за 2шт.-260грн. супорт гальмівний ваз 2108 "13" новий теж до 100км.-ціна за 2 шт.-360грн. ВУГ ваз 2108 палка переточена під різьбу,може стане на тавру,потрібно дивитись,теж нульц-ціна-100грн. ГТЦ ваз 2108 новий -100грн. також при потребі можу помогти з виготовленям перехідників для встановленя ваз ходової! 0979312295-Тарас |
Цитата:
|
L@RT, остаточная толщина тормозных дисков?
в общей барахолке, больше интересов было бы ;) |
Hi, whats the weather like where you are?
Hi, I've been lurking for a while now. What's the weather like where you are? It finally hit 27 degrees here in the UK
|
диск новий 12мм,просто полежав трохи в гаражі тому з вигляду такий)))
п.с.просто зараз трохи часу нема ,вразі якщо треба буде пересилка((( |
Цитата:
|
Продано
|
куплю
Куплю славутодвері водійські кольору мурена (темно-зелений металік) в гарному стані за адекватною ціною.
асікю 41340852адин мобільний 0638770сто 06630866сімсятвісім |
Столкнулся с проблемой: на таврию 1992 г.в. не могу найти втягивающее якоря у новых слишком толстые, нашел только на Зеленой в бу и тот не рабочий. может кто-то подскажет что делать, покупать целый стартер из-за втягивающего не охота!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
таврия позволяет менять узлы и агрегаты в сборе.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Это за весь, или как?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Щиток приладів потрібно на Таврію
Треба щиток приладів на таврію. Звичайний (не довгий, не Люкс!!!). Можна в неробочому стані, можна сам корпус. Мені в основному треба тільки шкло, бо моє стало непрозоре. Пишіть komplimentator@mail.ru
Дякую. |
Цитата:
|
Не, тот к сожалению, не подойдет. Там не все работает, а у меня спидометр другой, не получится переставить. Если где-нибудь завалялся поломанный (только стандарт Таврия), или только стекло, пишите.
|
Куплю таврійський двигун 1,2
Дешево, у відмінному стані за адекватні гроші, або під ремонт, не застуканий, наприклад, робочий, але бере масло.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Шини
Підкажіть де у Львові можна купити гуму Сатоя Самурай і скільки вона зараз коштує?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А рубашка охолодження хіба не більша в 1,2?
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Продается 110307 (бил пердел красил)
http://auto.ria.ua/auto_zaz_110307_5978528.html БЖ: http://mytavria.org.ua/ отут |
Цитата:
|
Цитата:
|
Чьо за цена ломовая?
|
Цитата:
а по сути - можно покрасить, 500 уе пойдет на все про все и получит рыальную среднюю цены 3050. оно мне надо? |
Пацаны, купите у мну матор http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=46266
Мне в лом его в Киев везти. |
Є дві картки по 20 л. всумі 40 л. , бензину WOG- 92. Продам по 10 гр. за л. Можу продати, окремо по 20 л-1 картка. Якщо є потреба по Львову можу підвезти
Степан т 093-698-31-40 |
Вложений: 1
Для продвинутых тавроводов-квартальный календарь на Тавротему.Стоимость-20грн+доставка;)
|
Цитата:
|
Андроид смарфон. Тоже без сисек
Смартфон LG GT540.
ОС - Android 2.1 Возможен апдейт до 2.3.7 (CyanogenMod). Состояние телефона - близкое к идеальному. Трещин на корпусе -нет. Царапин - нет. Б/У - 9 месяцев. Сразу после приобретения была наклеена защитная пленка и куплен кожаный чехол. Все заявленные функции работают. Глюков, сбоев, зависаний и т.п. нет. Есть заклеенная трещина на батарее - особенность конструкции. Робота от батареи при средней нагрузке - 2 дня. Цвет - титановый. В комплекте: 1. Зарядное устройство, 2. Кабель USB, 3. Карточка microSD - 2Gb, 4. Проводная гарнитура, 5. Коробка, 6. Гарантия. Внутри - Фотке:
Цена: 900 грн. Торг уместен. |
|
Цитата:
|
славута
продам славуту 2003р. в., 72000км, 1.2л., нормальному стані, не гнила, без ржавчини тел.: 0505069412
|
Куплю коробку передач б/у
Привіт! Шукаю б/у 5-ти ступінчасту коробку передач для Таврії моделі 1140 (з мотором Fiat). В мережі вже перелопатив добру кількість оголошень типу "машина на запчастини" та "запчастини б/у". Пошук результатів не дав, напевно, тому що машина досить ексклюзивна :), на якомусь з ресурсів навіть було написано, що не кожна 5-ти ступінчаста таврійська коробка інтегрується під капот моєї моделі. Буду вдячний за будь-яку інформацію та допомогу по темі.
|
Запчастини дешево
Маю купа б/у запчастин до таврій кому горить дзвоніть(0974097767 Тарас) скажу шо є і почому (дешо можу і за пиво вітдати)
Кому не горить чекайте завтра-після завтра постараюсь викласти список... |
зеркало пасажирской двери, сиденья
|
а датчик рівня бензину(поплавок в бак) є в наявності:)
|
Cписок як і обіцяв
Рульова рейка
Щиток приборів Передня+Задня праві дверки до Славути Пічка Генератор Задній бампер Славута Передні барабани в зборі (ліво+право) Пластмаса по салону в більшості Славута Трамблер з бензонасосом в зборі (карб) 2шт Тросік відкривання капота з ручкою Переключатель підрульовий (Поворотів,фар,щіток) Бак Вакуум Покішо ніби все шо знайшов:write: 0974097767 Тарас (Дзвоніть на Форумі буваю рідко!) |
щиток старючий, без суточника і з 5ма лампочками ?
|
Моя продажа з/ч на Таврию и Славуту:
http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=48155 Отправка любым перевозчиком. |
куплю панель приборів стандарт.дякую
|
Цитата:
0974097767 Тарас (Дзвоніть на Форумі буваю рідко!) |
куплю плейстейшин первую рабочую за недорого предложения в личьку
|
Привезли мне резину б/у из-за бугра цена отличная резина еще лучше
если налажу контакт буду продавать ) 60-80евро за 2пары резина почти нульц))) Поговорю с поставщиком если согласится возить будет отлично))))...;-) |
Мля случился инсульт у мужика который должен был привести резину походу наша с ним договоренность пролетела((((
жалко мужика 2 неделю в больнице(((( |
Де і які можна купити сальники клапанів ? так шоб вони були хороші і не задубіли за 5т.км ? порадьте шось, бо ніц не знаю в цьому питанні.
|
Хочу купить спойлер на ляду таврическую.
|
продам 2 сиденья от славуты б/у. недорого.
400,0 грн пара |
Цитата:
|
Куплю решітку радіатора для таврії
|
70 грн, на Зеленій.
або віддам за пиво свою "тіпа цюнінг" (літню). але її треба допаювати (до купи зібрати). колись заморочувався шоб гарно виглядало, а потім зима почалась, зняв взагалі |
Продам
Рульова рейка
Передня+Задня праві дверки до Славути Пічка Генератор Задній бампер Славута Передні барабани в зборі (ліво+право) Пластмаса по салону в більшості Славута Трамблер з бензонасосом в зборі (карб) 2шт Тросік відкривання капота з ручкою Переключатель підрульовий (Поворотів,фар,щіток) Бак Вакуум |
Продам
Шаровая (стадарт)почти не юзаная проехал пару км (3-4) оказалось что надо брать ремонтную (стучала);-)
|
|
Вложений: 1
Продам білет на (Фестиваль ЗАХІД 2012)
с.Родатичі, Львівська обл., Сонячна Відбудеться 17.08-19.08 детальніша інформація - http://vk.com/event10149263 http://www.myfestival.pp.ua/index.ph...festivals&n=62 Ціна - 100грн. |
Цитата:
|
Запчасти на Таврию 1102 б/у
Всем привет!!! Есть запчасти на Таврию. Кому интресно - обращайтесь))
АВТОРАЗБОРКА ПО ТАВРИИ Возможна отправка по Украине. |
Продам новые передние рычаги и шаровые (Fenox) на Таврии-Славуты. Цена за всё 300 грн.
|
Міняю пропановий балон б/у 50-ти літровий на 30 літровий або продам.
зв*язок у пп. |
куплю 3 тавробублика(дика)))) б\у не дорого
пишите)
|
|
Куплю
Ищу мотор для таврии 1,2 в хорошем состоянии
|
Продам свою Славуту:
- 2003 рік випуску, 97 тис пробігу. - Люксова комплектація з мегапанелькою та заводськими склопідіймачами, ЦЗ. - Сигналка, мафон рідний. - Мотор 1,3 карб, в суперовому стані, масла не бере, не капіталений - Кузов в нормальному стані, підфарбовувались бампери, крило та задня дверка (сусід на стоянці притерся). Ремонтувались пороги (постирались, почала зявлятись іржа), поміняні накладки порогів. - Ходова зроблена, правильні стійки KYB, нові тяги, опорні, поміняна рульова, зчеплення. В навантаження 2 комплекти коліс на дисках, і купа всякого ЗІПу (бензонасос, тросіки, свічки, трамбльор, комутатор і т.д.) Ціна 2300 тел 067 -508- три девять девять три |
Може хто має 4 диски для Славути не дорого?
|
Цитата:
|
Вот себе ищу всякую чепуху в виде:
пластмасса в багажник зеркала люксовые(могу обменять на завод) Капот цвет не важен(хотелосьбы с славуты если пойдет на таврию, не знаю) Спойлерок с стопом на таврию Передний бампер славута(думаю на таврию пойдет) Сидушки какие то нормальные ну и что еще есть интересненького или не нужного предлагайте |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
по чем зеркала, то?
|
Народ відам!!!!!!!!!!!!!!!!!!, дві дверні карти для таврії праву та ліву :) (стан Б/У потрібно помити і почистити ніяких дір нічого вирізаного немає СТОК просто брудні в пилюці)
063369711один Олег) |
Цитата:
|
куплю
Всім привіт, пишу перший раз, так що сори якщо щось не так, купив я тавролёт 1990р.н. , і тепер в мене постійно болить голова :)), поможіть хто чим може, треба за невеликі гроші:
-сидіння передні, можна тільки водія, -диски, -решітку радіатора (можна тюнінговану) -спойлерок -бороду Наперід дякую! тел. 0984359193 ser7wer2@yandex.ru |
сидухи
Цитата:
0984359193 |
Текущее время: 07:20. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.