![]() |
Цитата:
даи народ злило перед выборами меров януковича |
На Стрийской, перед поворотом на автовокзал, опять устроили засаду на фен
|
Цитата:
+ Патруль стоит около монумента на Стрыйской. + Скопление даи после транспортной развязки на Луганской. |
Внимательно смотрите за знаками в центральной части города. Очень много улиц получили одностороннее движение. Гаи не дремлет. Стационарный пост на Стефаника и Кулиша
|
Ага, куліша тепер з одностороннім рухом.
|
Цитата:
|
ДАИшник стоит на подъеме на Сахарова, за поворотом.
|
Вчора стояли гайці на мечнікова поблизу входу на личаківське кладовище. Перший раз там їх бачив. І що непонятно що вони там ловили.
|
Вчера около 1700 наблюдал трех остолопов, иначе не назвать, в форме похожей на даишную, стоящих посреди дороги на площе франка и фотографирующих (или видео снимающих) в сторону центра на какойто блестященький апаратик, типа фото-мыльницы
:) Жесть. |
Угу, аналогічна ситуація на початку пекарської гайци стояли з камерою. Видали новий інвентарь? До речі акуратно на Пасічній - за 100м до кільця з Зеленою замічений хитро замаскований пост гайця з феном, аналогічний парикмахтер стояв на Княгині Ольги.
|
На сыховском мосту сегодня, с феном стояли.
Разгул ДАИ какой-то. |
Цитата:
|
А що там нізя трамваї на зупинці об"їзджати? Вроді ширина дороги позволяє обїзджати, без заїзду на зустрічну трамвайну колію.
|
Цитата:
http://img-fotki.yandex.ru/get/4401/...6197_-1-XL.jpg Сегодня ловили алконавтов и таксистов. Белый фургон - даишнецкий. Угол Франка - выезд на кн. Романа. |
Коли трамвай на зупинці неможна його об"їжджати, а от коли рухається то обігнати можна (без виїзду на зустрічну колію).
|
Цитата:
Вот официальный текст правил. Укажите пункт в котором сказано, что стоящий на остановке трамвай - нельзя объезжать. |
Нас еще в школе учили, мол вышел из трамвая, переходи впереди него.
|
Цитата:
|
Цитата:
по-поводу трамвая, скорее всего, грузят по этому пункту: Цитата:
|
Цитата:
|
Кровью на дороге
|
Цитата:
А вы отвечаете про правила безопасности. Разные вещи как бы. Первое - для отмазки от гаишнегов, второе для использования на дороге. |
Схожа ситуація є на вулиці підвальній, там також періодично бачу гайців.
|
У Львові зі стихійним паркуванням боротимуться з допомогою фотокамер
11:01, 07.12.2010 ДАІ Львова знайшло спосіб, як боротися зі стихійним паркуванням у місті. Відтепер за такими порушниками «полюватимуть» з фотокамерою. "Спочатку інспектор ДПС сфотографує автівку, припарковану у забороненому місці. А тоді залишає на лобовому склі машини повідомлення для її власника. Водія попереджають про те, що він порушив правила дорожнього руху і тому повинен прийти у ДАІ для складення протоколу про адміністративне правопорушення. Аби повідомлення не згубилося, водію обов’язково надсилають копію рекомендованим листом. Порушника карають не відразу. Спочатку - профілактична бесіда, далі – своєрідне розслідування. І тільки після цього виписують штраф, який складає від 225 до 340 гривень", - розповів керівник відділу ДАІ міста Львова Богдан Мицак. За кілька днів такого нововведення вже сфотографували понад півтори сотні автівок, припаркованих у заборонених місцях |
Цитата:
|
Як їхати від кільця ДБК до Рукавички(вул Луганська) за переїздом, з лівої сторони у в"їзді на стоянку/гаражі стоїть синє ЧЕРІ(маленьке таке, не знаю моделі).
Ловлять на порушення правил проїзду залізничного переїзду !!! Будьте пильні ! Переїзд - це ще гірше як п"янка !!!! |
Цитата:
|
Цитата:
Не давно платив стандартні 255 грн за проїзд без зупинки біля знаку "Stop" у селі Брошнів, Ів. Франківської обл. (з/д переїзд) Там два ряди в кожному напрямку руху, в правому ряді на цьому стопі зупинилася маршрутка, відповідно перекривши мені його видимість. |
Юра, у Путина - запор.
|
Цитата:
Ему же новогоднее поздравление записывать...:ny09: |
Цитата:
|
Бегемод, шоб Вы знали, калина (после пеара ВВП) - самый продаваемый авто в россии
|
Вот если б Азаров на славуте промчал по новопостроенной дороге...
Хотя, пока собрались строить дорогиэ славуту сняли с выробныцтва. Теперь будем ждать вояжа Азарова на кетайчеге. (случай с ЛАЗом в расчет не брать :) ) |
И вобще, прекратите этот флуд!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Вложений: 2
ітак сьогодні їхав собі зранку нічого не підозрюючи, ззаду оперного в сторону пр. Чорновола, як завжди, тягнучка перед світлофором, повертаю направо (вуличка Лазнева), проїжаю метрів сто, тут під колеса вискакує бабулька з сумками загальна маса яких десь приблизно рівна їй, зупиняюсь, обїжаю її коє-как, а ше вкакався якийсь грузовик на самому повороті, той шо на фото, повертаю наліво, вул.Удатного, (виїзд якраз на той світлофор), і тут на самому повороті мене зупиняє Даєць, який мені шиє шо я проїхав під кірпіч! Довго я з ним спорив, він мені хамив, знімав на відео ітд... Врезультаті на місце приїхав командир взводу, який на мою вимогу склав рапорт про те що знак не видно при виїзді з Лазневої на Удатного, я написав пояснення що не згідний з порушеннями, бо знаку там не видно, і тепер збираюсь то всьо діло оскаржити...
Маю питання консультаційного характеру: 1.Чи правильно стоїть знак на даному перехресті? Хочу ссилатись на той знак, ну і товаш командир так в рапорті написав.. 2.Дуже сумніваюсь шо той знак не повісили вчора, бо їздив там тисячу разів і небачив його, може хто бачив його там? П.С. фото номер два для повноти картини, зроблене відразу |
Цитата:
Надо ДСТУ по поводу знаков поднять. И замерять место расположения. |
підняв, от що там пишуть про нього:
10.5.20 Знак 3.21 «В'їзд заборонено» повинен застосовуватись, щоб заборонити в'їзд усіх транс¬портних засобів у випадках, коли треба: — запобігти зустрічному руху транспортних засобів на ділянках доріг з одностороннім рухом, при цьому на дорогах з декількома проїзними частинами, відокремленими одна від одної бульваром або підійнятою розділювапьною смугою, знак 3.21 допускається установлювати для кожної проїзної час¬тини з одностороннім рухом; — запобігти виїзду транспортних засобів назустріч загальному потоку на дорогах, позначених зна¬ком 5.8; — організувати відокремлений в'їзд і виїзд на майданчиках, що використовуються для стоянки транспортних засобів, майданчиках відпочинку, АЗС тощо; — заборонити в'їзд на окрему смугу руху, при цьому знак 3.21 повинен застосовуватись разом з табличкою 7.9. У разі установлення знака 3.21 на ділянці дороги між перехрестями, на початку ділянки повинен бути установлений попередній знак 3.21 з табличкою 7.1.1. Не допускається застосовувати знак 3.21 з табличками 7.3.1—7.3.3, 7.5.1—7.5.8. |
їздив там кучу раз, і знака там не було. походу його там поставили "вчора". накосять протоколів до норми і знімуть. ситуація аналогічна з стрілками на світлофорі які описував Бегемотер.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
1. На втором фото четко видно, что знак был закрыт припаркованным с нарушением 15.9 крупногабаритным транспортным средством. 2. Ты знака не видел, потом как это КТС закрыло его. 3. Советую изучить п 10.5.29 ДСТУ 4100-2002 алсо Конвенция о ДД. Статья 6 1. Знаки устанавливаются таким образом, чтобы их легко и своевременно могли распознать водители, для которых они предназначены. Обычно они устанавливаются на стороне дороги, соответствующей направлению движения; однако они могут быть помещены или повторены над проезжей частью дороги. Любой знак, установленный на стороне дороги, соответствующей направлению движения, должен быть повторен над проезжей частью или на противоположной стороне дороги, если местные условия таковы, что этот знак может не быть вовремя замечен водителями транспортных средств, для которых он предназначен. Помоему очевидно, что надо сделоать фото ям на дороге, стоящих черти как ТС (ты имеешь такое фото) и доказывать в суде, что зенак ты не увидел, так как дорога в ямах, ТС закрывало знак, дорожные метеусловия - были снежные. Помоему достаточно для отмены. |
Олег пасибі за інфу, їздив там тисчу раз, раніше знака не було, це якесь новшество від гайців. Полюбому повинен стояти дублюючий знак - стрілка з обов"язковим напрямком руху праворуч.
Ну а в цілому нафуя там той знак? Чому з тої вулички не можна виїхати на Чорновола? |
Реально поставили на днях. Сьогодні зранку перший раз побачив і рішив обрулити через площу коло "ліноліума" (через вуличку чуть правіше) чисто "на всякий випадок". Але як на мене знак там явно доцільний
|
Цитата:
|
(вуличка Лазнева)той знак там появився десь перед, або після нового року буваю там часто, тому знаю що десь у той час він там появився .
Сьогодні попав на 255 грн. по вулиці В.Великого як їхати із сторони нового цуму зробив поворот ліворуч на вул.Симоненка ,це останій поворот перед кільцем а там гайци ,говорять що знак стоїть прямо повороту тут нема пішов подивився дісно так стрілка прямо ,незнаю скільки їжджу ніколи незауважував завжди можна було повертати напевно недавно поставили знак, або я помиляюсь може хтось проїжав і бачив його? |
знак там стоит уже года два, если не больше
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Народ хтось вже проходив техогляд в цьому році? Не дуже є час робити то все офіційно по повній програмі, може хтось допомогти (або порадити того, хто може допомогти) пройти по "спрощеному" варіанту ТО?
|
є мужик. стукни в пп. дам номер. АЛЕ! обговори зразу все по телефону, щоб потім не було питань.
|
Вчора повертав з наукової (як їхати від сільпо) на тролейбусну в сторону вул. трускавецької. Наукова в 3 ряда, але перед світлофором звужується до 2-х. На світлофорі стрілка зелена, яка дозволяє поворот правий на червоний. Машини там зазвичй стають так, що можна проїхати в три рда і повернути під ту стрілку. За поворотом стояли гайці, які мене зупинили, через те, що я мол мав стояти в другому ряді і чекати черги, а не тиснутись в 3-й ряд. Попросив їх назвати правило, яке я порушив, гаєць довго шукав в книжці потім з радсник викликом "найшов" показує мені попереджувальний знак "звуження дороги" :)!!!! Довго мені йому прийшлось пояснювати що таке попереджувальний знак і що не може він мене за нього штрафувати, так пункту правил які я порушив не знайшли і він мене відпустив. За той час поки спорили інший зупинив 4 машини, всі чемно заплатили.
Питання - я там дійсно щось порушив? якщо порушив то який пункт правил? Якщо потрібно карту кажіть. |
намалюй, інтірєсна =)
|
Джентльмены, имейте в виду, не так давно поменяли знаки приоритетов на перекрестке ул.Шевченко, Винница, выезд на Рясне
теперь главная дорога выглядит так: http://photo.qip.ru/photo/afa14/1153.../210330995.jpg отмечена желтым. возле зоны всегда стоит ДПС |
на городоцькій трасі стабільно :wall:
|
Текущее время: 16:09. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.