![]() |
|
мда.6000 в рік((((
|
зато выспишься до пенсии.
|
Цитата:
|
генерала арабея за подлесным цвинтарем.
|
Нуно по безналу приобрести и установить три кондиционера - кто что скажет
|
йа пас.тільки з травня по безналу.можу за налічку.
зараз нема понту ставити..хіба шо купити бо дешевше чим літом.і труби провести(якщо ремонт) |
Цитата:
|
Цитата:
|
электрики электронщики и прочие инженеры, можете направить на путь истинный?
исходные данные фонарь аккумуляторный 18в http://www.hitachi-pt.ru/i/products/ub18d/ub18d_b.jpg лампа фонаря 18v 0.6A http://www.shurupovert.ws/assets/images/xpr%2018.jpg при падении фонаря была успешно струшена спираль оригинал стоит мама не горюй, китайский аналог 10 баксов за две лампы, есть светодиодные решения такое 15-20$ http://images-en.busytrade.com/14819...lashlights.jpg такое 32$ http://i.ebayimg.com/t/1-000-lms-LED...Bb!~~60_57.JPG вообщем дороговато, ищу вариант подещевле и посердитей, что то типа такого http://www.drive2.ru/users/sany5/blo...0376152277346/ подскажите кто сталкивался |
|
Цитата:
18V * 0.6A = 10.8W Оскільки коефіцієнт корисної дії у лампи розжарювання у 6 разів меньший ніж у світлодіода, то потрібна нам потужність світлодіодів буде: 10.8W / 6 = 1.8W Тобто 2х світлодіодів по 1W (28 lm (300mA), 120°) з ціною 27,8Грн вистачить з головою. Але при цьому необхідно не забувати, що для таких світлодіоді потрібен радіатор для тепловідведення (про що згадувалось у наведеній тобою лінці) та струмообмежуючі опори, щоб світлодіод не згорів від перевантаження. Можна поставити 3 таких світлодіоди і задати їм меньший струм (довше проживе) через них, вийде лампа ціною лише 83,4Грн а потужністю більше ніж оригінал. Отака от, малята, новорічна історія зі щасливим завершанням ;) |
проще китайский аналог тогда купить за те же 85 грн 2 лампы. а так смотря для чего фонарь используется. Для одних задач и одного светодиода хватит, а для других только галогеновая стандартная лампа (поскольку светодиод в отражателе для галогеновой лампе светит сам за себя)
|
Цитата:
Коли ставити світлодіоди, то відбивач треба знімати, оскільки самі світлодіоди мають норальний кут свчення. |
китай ы надыйнисть ламп рызны поняття, тому поки рулить галоген або спыраль
в -17 ,в центры Вынницы, в час пык, в сныг не працювала лаппочка поворотыв- 2 удара кулаком по фонарю-раробило, запаска в бардачку лежить |
Цитата:
А китай не показатель. Сейчас у многих завод в китае, дабы себестоимость изделия снизить. Аккумуляторы к телефонам сплошь китай, объективов к фотикам куча сделано в китае но это ж на качество никак не влияет. |
а на 12 вольт от повторителя поворота такая же.
|
Цитата:
|
Викопував на днях спочатку один гарадж а потім другий.
Дякуючи брату, який презентував дуже чудовий девайс - лопату, я успішно відкопав свою ВогнеТавру і переставив у новий теплий гараж: http://s018.radikal.ru/i521/1212/ef/e79af315517at.jpg Якщо кому цікаво - снігу було півметри мінімум: http://s45.radikal.ru/i107/1212/c6/9d09976d672et.jpg Тож лопата вирішує багато що. :yahoo: :yahoo: :yahoo: |
шо за ГСК?
|
Цитата:
Внутри - Секретне:
|
нады на пару днев поганять 2 апаратика спецефических
1. Люксометр-меряет освещенность в Лк 2. Шумомерт- меряет шум в Дб расмотрю все варианты, мож у кого эсть? |
шумометр в любому телефоні на андроіді
|
и в старой нокии,в резиновом корпусе
|
спасибы, у самого 5300, але не то
мыряэ +-50Дб, а нада хоча б клас 2 |
Цитата:
|
Так, Сливка вирішив барлинек закрити. :)
|
шось голова частенько болыти почала
|
може думаеш багато чи шапка тисне,нє?
Може теща має в гості прийти?голова відчуває її прихід. На роботі болить? Чи дома теж |
Цитата:
|
Цитата:
Як ставив бджіл на зиму було багато на старих рамках, зараз треба дивитись. Навесні точно буде. Цікаво знати для чого розводити. Ще один момент: є Велика воскова міль та Мала воскова міль - яка потрібна? |
для "чудодійних ліків"...
тащи вощину Сливці...і чим побільше...моя пішла на переплавку.. велика-мала...без різниці...чим пожирніща щоб була... |
ливер пошел!!!!
|
Цитата:
|
а хулі
|
Вже після свят поїду в село, буду шукати.
|
Цитата:
|
В звязку з тюнингом сливкотрактора шукаються неспешно до весни пара або 2 пари залізних автомобільних убитих/непотрібних дисків ВАЗ/ГАЗ/МОСКВ/...
розмірами 12, 13, 14 ...17 дюймів куплю по ціні металолома або за пиво/сок, можливий самовивоз писи ЗАЗ не пропонувати, там дірка всередині велика Внутри - дірка:
|
Цитата:
|
+1 ВАЗ диск і компресометр в подарунок
|
сливка 1 вмене на робот1 +2 диска:ny04:
|
зкиньте в лычку шо хоште за колеса
Цитата:
Цитата:
Цитата:
бронь на все, як раз 4 шт |
Цитата:
|
гы, хороший подарочек к н.г.
|
у кого есть коронка под розетки? нада в стене пару дырок сделать для розеток, дайте за пиво на денек
|
Цитата:
головне шо б не бетон |
про зубило знаю, лень играться... хочется коронкой раз и все...
|
Цитата:
|
гм....ну не знаю...пару лет назад делал несколько отверстий под розетки и выключатели, все стало нормально... правда на сколько коронка не смотрел
|
Є коронка, під єврорезетку, треба? - бери.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Шурикстар после пятницы может долго не отвечать на форуме
|
нинада...я еще в адеквате))))
а по коронке в личку уже отписал |
у кого двухконтурный котел стал плохо работать? пламя горелки днем еле горит.с 22 .00 все впорядке. шо давление газа щас такое*
|
Цитата:
Колір газу змінився з синього на чероний - підмішали певне азоту, для об’єму... |
Цитата:
|
ремонт произвел сам. вставил 5 копеек между штоком вкючения газ клапана и датчиком протока с диафрагмой.все работает на ура. мастер подсказал по телефону.+ как и думал кондер в движке 2.2мкф.слаб от старости.
|
ищетсо сумка для нубука 15,6 англ.дюмів
можна трошки бу не предлагатьhttp://im0-tub-ua.yandex.net/i?id=21163183-71-72&n=21 |
поюзати дам
|
нада нафсигда
мож у когось сдох ноут, чи зперли а сумка осталась |
мож есть желающие помоч сделать оскосы на одном окне из г/к,а то я полный 0,время удобное для вас,а с меня пивас.
|
Цитата:
ток время найти |
давай давай и по инструменту у когото привзять нада
|
fsv мае перф, тока у тя пива не фатит)))
чем не глобалка |
Цитата:
|
+листки гіпсокартону пошукай..зайти на подолье в дом де ремонт роблять. кусками валяється)))
часто шоб не ипать мосх роблять з гіпсокартону...швидко,легко ,і рівно.. |
на данный момент есть окно и желание,да и 5 дней времени,нужны трезвые мысли и умеющие руки
|
Если товаро в субботу свободен - договаривайся, видел его работы. Лучше чем средней паршивости
|
с тобой о инструменте договариваюсь
;) |
там ком мне звонил толь-ко что какой-то тавровод. не ты. Вроде договорился
|
Итак я понял по поводу годовщины клуба намечается глобалка у Шустрого дома по теме "Как мы делали окно...но побухали здорово"
|
дк я не против,главное окно а пиво опосля
|
завтра свободен, опосля пропадаю до тяпницы
|
|
сумко для нубука купилося, отпало питаннячко
хрен жжжот! |
Цитата:
Тільки Вінницький! Тільки хардкор! ;-) |
Цитата:
|
Цитата:
|
купив вебку.скачав скайп(який рекомендували).начав установлювати..а він нехоче цук...показує бігущу строку..але вона не рухається..зранку на іншому компі показували як установлювати. то там зелена полосочка кілька раз пробігла і все..установилось
у мну нехоче...хелп.. |
Цитата:
|
всьо.уже зарегався..зря кіпішував.
|
Ищу работу водителем (легковой, бус), курьером, торговым, другие варианты...если кто знает где, что и как буду благодарен за информацию
|
шурик шо поперли?
|
неа, просто уже ловить нечего...
|
пичалько
|
Хлопцы кто поможет дома проводки чуть развести.нужно от корбки вынести выключатель свет и розетку
|
можно зделать. на когда нада?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
нужна инфо по переделке/установке газового опалення в вкартире, цены, фырми телефони, мож у когось сосыди/знайомы робили,
переделка з конвектора(точныше з пычногогазового) на котел 2 контури |
Цитата:
Якщо треба - скину контакти газовщика, який допоможе зі зміною в проект і здачею газу. |
писать заяву в газконтору замена газприбора.только так.иначе бабла возьмут немерянно.
|
Цитата:
|
мож хтось продасть нуф-нуф модем(ВАЙфай) б/у
нннада куму |
загляни на slango. там этого добра валом.
|
Антоха, бачив у тебе эсть сковорода з диска борони
пыдскажи рецепт картоплы з салком, скыльки жарити, температура, хочу спробувати на вихыдних, боюсь зпортити продукти |
нема такої. Тільки підставка
|
мож хтось робив? хочу обновити сковородочку
|
Алекс гайсин,робыв та жарив
|
Текущее время: 19:03. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.