![]() |
Цитата:
|
Там головне 95-ий не лити.
|
Заправляюсь 92-им на укрнафте, разницы с другими заправками не чувствую, знакомый который работает на заправке Укрнафта возле кирпичного говорит , что 95 - это 92 с присадками, и не рекомендует смешивать бензины разных производителей, присадки выпадают в осадок
|
прадбання 92 бензину на заправках УКРНАФТА та ANP по ціні 9.66грн (паливні карти по 15л) якщо когось зацікавить, звертайтесь
|
Заправив в неділю на ВОГ їх хвалений Мустанг. Раніше заправляв все було добре. А в цей раз на холостому машину ковбасило як дурну, обороти були на порядок нижчі, глох пару раз на світлофорах, при розгоні шарпалась. Їздив з трохи витягнутим підсосом. Думав вже треба буде робити машину. Коли виїздив цю бадягу заправив 92-ий Укрнафта і все стало на свої місця. Більше на ВОГ ні ногою (колесом). Якщо вже фірмовий бензин таке гуано, то що говорити про інший.
|
бензин на заправках УКРНАФТА та ANP по ціні нижчій ніж на заправці. Паливні карти по 15л.
92 - 9.66грн. (карточка на 15л - 145грн.) 95 - 10.00грн. (карточка на 15л - 150грн.) якщо когось зацікавить, звертайтесь. собі незаробляю нікопійки, чисто для тавроводів :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я заправляюсь майже рiк на WOC-95. Полiт нормальний !:ny07:
|
А моя машинка від WOG ще досі повністю не очухалась.
|
ОККО-95 політ нормальний, тяга, расход все в нормі
|
А я на їх бензині ледь 100 км на 10 літрах проїжджаю.
|
в мене газ:ny03: полет нормальный:ny03:
|
Газ рулить !!!!!!!:ny03::ny03::ny03:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ха-ха ! Не завiдуйте !!!:ny03:
|
Цитата:
|
бензин на заправках УКРНАФТА та ANP по ціні, нижчій ніж на заправці.
92 - 9.60грн. 95 - 9.90грн. (карточки на 10л, 15л, 20л, 30л) кого зацікавить, звертайтесь |
Дорогувато якось враховуючи що 92-ий 9,75. 1,5 грн на 10 літрах якась не дуже економія виходить. Мені недавно пропонували ОККО 92-ий по 9 грн/л. Це вже нормально.
|
Це ж не мої карточки, як мене попросили написати, так я і написав
|
Народ, мож комусь тре - заправлю 92 вог, літрів 50 ціна на 1 грн дешевше ніж на заправці, тре обналічити карту
Звоніть |
Ціни на бензин все більше радують з кожним днем.
|
Цитата:
|
заправляюсь на ANP вроді нормально до цього на ОККО різниці не відчувається тільки ціна.
|
Цитата:
|
А я на Укрнафта 95-премиум.Просто класс!
|
Я теж той преміум вже третій раз підряд заливаю. Ніби непоганий.
|
Да,но ясегодня внимательно прочитал чек,так там написано А-95 evro-2o_O
|
Може це код просто в нього такий. Бо євро-2, то вже дуже застарілий стандарт.
|
Газ зараз рулить !!!:D
|
Не підскажеш скільки зараз коштує обладнання і встановлення цієї радості?
|
Цитата:
pearl може тобi сказати точнiше, вiн ставив недавно. |
Ого. Це ж тільки з грошей на встановлення 360 л. бензину можна купити. А ще ж і газ не безкоштовний і теж не дешевіє з кожним днем. А ще коли-неколи ДАЙ можуть пристати, а це ще додаткові витрати.
|
Оформлення обiйдеться десь до 800грн а може й менше( знайомий оформляв ланос- обiйшлось 780грн).
|
Так в мене ж машина не на мені, а по дорученню, так що з оформленням гемор.
|
Цитата:
|
Та скоріше за все я заб'ю і буду кататись на бензині. Дуже дороге задоволення той газ.
|
Ціни на бензин впали на всіх заправках. І тільки УкрНафта, на якій я постійно запрвляюсь щось зовсім не рухається. Чи вони вирішили цінову політику змінити.
|
Про заправки "ЛАН".
Бензин постійно білоруський. Дві заправки я знаю, траса Хмельницький - Івано-Франківск на перехресті перед Городком, поворот на станцію "Вікторія"; траса Хмельницький - Вінниця якийсь 4? кілометр, перед лісом. |
Та на Україні є ще багато непоганих заправок, але їх нема в Хмельницькому.
|
Цитата:
|
Заправляюсь газом на Шелл (Красовського і Трудовій) як не дивно чомусь на довше вистачає ніж Укрнафти.
|
Цитата:
|
саме так і в мене.
|
Цитата:
|
Заправляюсь вже 2 місяця біля катіона SHELLом 92-м, мені подобається, на 50 грн. - 55-60 км.
Пробував заправляти V-POVER - обіцяли потужвість більший пробіг, - потужності то хватало, а от розхід на 50 грн. - 37 км. Я був в шоці! Взагалі непогана заправка, от тільки надоїдає те що постійно касири пропонують КАВУ, МАЛЬБОРО і той V-POVER!!! |
Цитата:
|
кстати газ у них не плохой. но бля кофе парят, сигареты нет иногда гот-дог
|
Цитата:
|
В-Повер не пропонують хто газом заправляється, бо в них і так Повер газ. Іншого нема ) А так заправка непогана. Поки в них постійно заправлявся ніяких проблем не було. Потім почав експерементувати і почались. Хоча бензин український, але не бадяжать ніби. Я останнім часом почав заливатись на Лукойлі. Бензин непоганий Румунія, Литва і взяв картку на знижку 15 коп/л.
|
УКР Нафта
|
Цитата:
|
ANP
|
Це те ж саме.
|
мустанг95:yeah:
|
Газ рулить дядьки хахахаха
|
газ - бадяга для ніщєбродів:yeah:
|
а твоя зелена славута теж Мустангом заправляеться:D
Газ рулить !!!:yahoo: |
7.5 по трасі газку 45 грн 100км твій так зможе хаха
|
3,7 при 80кмч))) зможе)))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Натисни і тримай.
|
Цитата:
|
Ніхто не пробував заливати ту бодягу, що на ANP продається з 40% спирту Е-95?
|
Бачив на виїзді на вінницьку трасу. Може ще де є. Ціна халявна. 9 з копійками.
|
Цитата:
|
Всім доброго дня. 22 березня заправився на заправці АВІАС, що знаходиться біля маслозавода. залив 10 літрів 92 бензину, потім із бака вигріб літрів 4 води
|
Цитата:
політ нормальний. а Авіас |
Ну не знаю кому гавно, кому шо. Я вже в їх мережі (АВІАС, УкрНафта, ANP) заправляюсь біля 3 років і ніяких проблем. Попробував WOG кiлька разів, свічки оранжеві аж свiтяться. Довелось викинути і машину ще довго після їх бодяги ковбасило.
|
Цитата:
|
Я теж останнім часом з 92-ого перейшов на преміум. Та й взагалі, на їх заправках хоч більш-менш ціни людські.
|
Я заправляюсь на Львовському на ОККО 95 теж нормально їде.
|
В тебе ж газ.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
хтось пробував заправляти 95 спіртовий по 9.25грн. ???
|
Я вже питав. Попробуй, всім розкажеш як воно.
|
в нас на роботі один мужик в жигуля лиє вже третій місяць, каже шо машина стала трохи тупіша, але їздить. треба і собі спробувати
|
Цитата:
|
а я залив на 100грн спіртового 95 по 9.25
|
Ну те шо ти залив це добре, а результат який?
|
Цитата:
|
Візьми собі докрути холостих трохи та й все.
|
А як з розходом?
|
Цитата:
|
після цього попробую ANP 95 преміум
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
порівняно з таврією Гольф ІІ тоже бомба, но ми то знаєм))) Москальский бенз кращий, хоча тоже гівно))))
|
Самий низький розхід в мене зараз на 95-ому з Лукойла. Плюс картка -15 коп/л і виходить саме те, що треба.
|
На Весті ніхто не заправлявся останнім часом? А то я бачу вони переглянули свою цінову політику. Раніше ціни були як на Шелл\ВОГ\ОККО, а тепер найдешевші в місті.
|
Це де такі заправки є ?
|
На тернопільській є. І ще ніби десь бачив.
|
| Текущее время: 03:17. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.