![]() |
Цитата:
|
Аукцион на велик!
Стартовая цена - 10 грн. Шаг - 10 грн. Кто предложит максимум - того и велик, кроме продавана, конечно. На старт, внимание, МАРШ! |
Так, при умові самовивозу ;)
|
20
|
Забув додати... мінімальна викупна вартість 50грн (або еквівалент 5л 92го).
|
Цитата:
|
53.50;-)
|
Два
|
Продано Шустрому за
Цитата:
Цитата:
55.50 ;) Заїджай, забирай (набери на моб). |
Цитата:
|
Велік поїхав до Шустрого. Дякую усім за участь у аукціоні ;)
|
У шустрого счастливый конец
аукциона |
шустрий іх маринує, хоч аппарат зачотний
|
тот шо у Сливки взял,то маме,а у Эла,то бате
зы..Аист ваще как новый:cool: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
харошфлудити ща горчичник ляпнуть |
Цитата:
|
Цитата:
|
куплю-обміняю на пиво... площадочку під карб металеву..бажано завтра
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
та ясный красный. то все архаровцы перекупщики.
|
продам принтер Канон ІР 1500+чорнила(3 кольорових 2 чорних)+картридж новий вроде кольор
принтер не дуркує кольором(стояв десь рік, нада промивати, не хочу гратись) чорний дуркує на всі 100 бумагу бере 80 на 20 (нада допомагати, якщо листків 5, більше бере без проблем) короче хочу за все з чернилами 100 грн на 7 поставився без проблем |
Как вы знаете в эпицентре стартанула акция 5 садовых светильников на солнечной батарее за 100 грн кто из одноклубников сможет мне помочь в покупке оных девайсов?
|
Скок надо?и отправить есть кем,звони завтра договоримся
|
Цитата:
|
Юра звони сереге пускай завезет мне,а я отправлю все хлопцем,регулярно бывает в твоей стороне.
|
Кому трос пососа девяточный с концевиком на лампочку приборки?
|
на тавра стає ? шоб не пиляти
не коротший? якшо да, то шо хош |
да, на тавра, но под люкс
|
а шо на стандарт пенель не стане? мій сцуко уже короткий, думаю поміняти
|
приходь я його тобі так віддам, може приколхозиш собі. він довгий, і на приборку лампочку виведеш.
|
Компьютер никому не надо?
Pentium 4 3Ггц 1Гб RAM 256 Мб видео HDD 160 Гб SATA DVD-ROM цена 750 грн |
принтер проданий
ще знайшов краску до принтера Санон різну за 3 банки по 180гр і 1 -200грам за все 100 грн Внутри - краска:
|
Андрюха, тебе чекають дзеркала, уже помыняв.
|
Вовінідзе!
Я тут, на днях, перебирав той ящик з хламом і знайшов твої "кольорові пробники" (2 зв’язочки) від мітолопрофілю... Віддам даром ;)
|
дякую, але в мене їх Фатає, можу ще підкинути)))
|
Каму накладки памаранчевые на поворотники передние,один нужно супером подмастырить.отдам
|
Цитата:
|
есть один газовый аорт на ляду, еще вполне живой... себе поставил оба новых. если 1 старый и 1 новый то славутовскую ляду держит норм. но по привычке решил менять сразу оба.
|
Цитата:
|
поликарпович лови
|
нада ліву, ту бачив, спасибі, можна тільки сам пластик наружний, внутренності цілі
|
та ты там в1дпов1в коли йа тоб1 писав(одночасно)
тоб1 скло поворотник1в притримати? |
жовті у самого є пара, а білого я б взяв лівий:beer:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
опа аукцуион начинается:D
|
Цитата:
|
Мне правый прозрачный новый нужен то я на случай если продавать только парой будут
|
Цитата:
|
А смысл тратить бабки на пасты если он новый 15 тугриков стоит,эл не забывай ты не на майбахройсикс5
|
прийму в дар(за пиво) колпаки на таврію звичайні(під різінки)..окремо різінки теж заберу)))
|
К шустрого клянчи
|
Цитата:
|
Цитата:
|
http://auto.ria.ua/auto_zaz_1102_tavriya_11013803.html
Може кого зацікавить |
шось там з цыною не то, зверху 8 тис знизу уже 3 але в баксах
|
8тис це для того щоб більше просмотрів було..
мишинку розхвалив а грошей на праву ручку склопідйомника не хватило. |
почав гудіти вентилятор радіатора, видно пішло недобите кріплення латунної втулочки тому шукаю
оптимально вентилятор на 40 Вт до 1.1-1.2 з залізякою кріплення або сам двигун без залязяки або хочаб цілий корпус електродвигуна ось ця хрень шо по кругу від валу(тут вона вроде пластикова , у мене суцільна з корпусом-силумін http://pda.zapchastizaz.com.ua/compo...22cacb553d.jpg http://images.yandex.ua/yandsearch?s...7365022d9f.jpg |
прийму в дар(за пиво) "кальмара "...(трамблер)..хочу подивитись як буде з іншим працювати..
|
Там є в нас один противник трамплерів, мож він дасть.
А що із твоїм трамплером?! |
Цитата:
дам поганяти без кришки писи бив датчики хола з пероидом 2-10 тис |
та якась магія з машиною. на гарячу як заводиш то сразу великі оберти.проїдеш минутку..скинеш на нейтралку все з обертами нормально..+ після заводки починаються якісь посторонні звуки типу підсосу воздуха чи навпаки виштовхування.трубочка збоку карба шо до воздухана чогось в маслі і шланг мокрий...може це через нього шипить... всі ці галюни припиняються коли проїдеш трошечки..на холодну все супер..
а і ше одне шо до ремонта двіжка шо після заводиться не дуже..хотя після ремонта стало набагато краще але всеодно буває нада 5-6 секунд крутитти. |
Подивись шланг сапуна вид головки до каструли, бо у мнене тоже шось шипило и оказалось шо ця шлангочка лопнула и був подсос воздуха, якшо би не побачив то можна було би и мени робити мотор
|
антоха перевыр чи дуэться шлангочка шо ыде выд карба до трамблера
ы зными з карба на гарячу на заведеный машинцы ы перевыр чи э крекцыя по вакууму(потяни в себе) шось схоже що запалення не стаэ на своэ мысце пысля поъздочки вообче у мене трубка выд воздухана до карба заглушена а у тебе наза зняти ы продути, воно часто закидаэ маслом+пилюка ы забиваэ нах магистраль |
никому не нада 2 листа гипсокартона (размеры 2000х600х12 мм)??
|
может кто здает, или знает того кто здает жилье на Киевской
предпочтительней часть дома, но можна и квартиру)))) партизан, а партизан??? |
нема.
|
Цитата:
|
кому нужно новье за 60гр.http://s40.radikal.ru/i087/1308/f8/7486177792f8.jpg
|
а где трубки с корректорами??
|
у мну є трубки..10грн забирай..
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
|
І шо ти цім хтів сказати Дімон?
|
шо не бачиш?
|
все на електротягу, бл@!!!!
|
кому нужен таврон по цене добротной иномарки;-)
зарядил 5000 поездок по 150 км и то не факт и продать нечего,кузова не будет от кислот и электролитов,акумы разве потрошить на грузики и кастеты |
а ручкам шаловливым шо делать???
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Насправді там усе що стосується таврії окрім движка... |
кароч нах эти разговоры,эта машина исключительно ддя самоудовлетворения и за такие бабки ее никто не купит,и в трое меньшие не
|
Продам солодке життя.
|
а я покращення виддам в харошие руки.
|
Цитата:
|
сигнал есть у кого нибудь, хоть от трактора?
|
куплю холодильник бу, состояние по..., любой
|
фсв продає.
|
Мопед, не мой я просто
Продам б/у Автомагнитола Sony MEX-DV1000 читает DVD виход на телек, звук супер, все работает бюджет - 500 грн http://www.sonic-shop.ro/media/image...1000-As3Tm.jpg Внутри - описалово:
|
партизан,а партизан, холодильник есть?
|
Цитата:
|
упакуйте:yes:
|
Кто занимается ремонтом мобил?
|
Текущее время: 16:40. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.