ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Курилка (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Дія - країна в смартфоні (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=104227)

AndrewK 21.04.2020 12:46

Цитата:

Сообщение от _basil_ (Сообщение 3783792)
Може, Вам і відсутність грошей не заважає брати товар в магазині?
;)

Ну ви ще скажіть, що "у них негрів лінчують":D
Фразу "причина зупинки" знаєте?
Наїздив не одну сотню кілометрів за кермом без документів взагалі в т.ч. за кордоном. Від цього ніхто не помер.
Юридично кажучи допоки водій їде рівно і правильно його рухати з тупими питаннями заборонено.

AndrewD 21.04.2020 12:55

Обожаю тех, кто хвастается нарушениями ))))

AndrewK 21.04.2020 13:28

Не люблю тих, хто з доками в зубах біжить на задніх лапках до копа по першому свистку.
Невже так важко зрозуміти що це ускладнює життя всім іншим?

Андрей Олегович 21.04.2020 13:36

Не понимаю, какое отношение то, что кто-то бегает, а кто-то не бегает, имеет к Вашим нарушениям.

AndrewK 21.04.2020 15:36

Цитата:

Сообщение от Андрей Олегович (Сообщение 3783836)
Не понимаю, какое отношение то, что кто-то бегает, а кто-то не бегает, имеет к Вашим нарушениям.

Я порушивo_O?
Що?
Докази є? Ну і причина зупинки звісно;-)
П.С. Всякі плани "мак","в 20010му подібна машина була в розшуку" відразу йдуть на...

AndrewD 21.04.2020 15:57

Почитайте ПДД и не задавайте тупых вопросов. Езда без доков есть нарушение.

AndrewK 22.04.2020 09:09

Вони у мене є. А от причини зупинки немає.
І це абсолютно не підстава тягнути собі на телефон якуюсь мутну апцікацію.

кук 22.04.2020 09:19

...Юридично кажучи допоки водій їде рівно і правильно його рухати з тупими питаннями заборонено...(с) точно так же нема юридичної управи на поліцая, який порушив і Закон про поліцію, ст.35, та і всі інші документи і зупинив вас для "а ну дихніть" або "перевірки документів".

AndrewD 22.04.2020 09:48

Логика понятна. Если копов рядом нет, то и поворотники можно не включать. Копов нет, остановить некому, нарушения нет. Логично, чо )))

кук 22.04.2020 10:16

Ничего подобного, и логика не вездеход, не везде подходит. Но просто остановка- вне логики.

AndrewD 22.04.2020 10:24

А отсутствие документов?

GAS 22.04.2020 11:36

Цитата:

Сообщение от кук (Сообщение 3783931)
точно так же нема юридичної управи на поліцая, який порушив і Закон про поліцію, ст.35, та і всі інші документи і зупинив вас для "а ну дихніть" або "перевірки документів".

Управа есть.
1) Звоните 102 и жалуетесь на беспричинную остановку (обязаны выслать группу мониторинга).
2) Пишете жалобу на беспричинную остановку - полицейского должны за это дрюкнуть.

Другое дело, что сделает это 0,01% из остановленных

AndrewK 22.04.2020 12:00

Цитата:

Сообщение от кук (Сообщение 3783931)
...Юридично кажучи допоки водій їде рівно і правильно його рухати з тупими питаннями заборонено...(с) точно так же нема юридичної управи на поліцая, який порушив і Закон про поліцію, ст.35, та і всі інші документи і зупинив вас для "а ну дихніть" або "перевірки документів".

Управа елементарна. Цікавимось законною причиною зупинки. За її відсутності робимо дзвінок на гарячу лінію. Незаконні вимоги виконувати не зоов'язаний. Просто так пред'являти нічого не збираюсь

кук 22.04.2020 12:05

І часто таке буває? ГЛ або чекати треба півгодини, або скажуть шось незрозуміле. В неті повно ситуацій, коли з ГЛ толку стільки, як і з АП, Препиздента, ВРУ, МВС
Перечитайте "Включить дурочку" М.Жванецького.

AndrewK 22.04.2020 12:15

От і включаю. Більше ніж на 5-10хв. навіть копа-недоучки не вистачить. А адекватний в такий срач навіть не полізе

кук 22.04.2020 13:39

Ситуація місячної давнини- зупиняє товсте червонопике тіло, питаю про причину зупинки.
- бла-бла, треба бліжній свєт включити!
- для чого, коли в авто ДХО?
- а якось воно слабенько світе!
- до кого претензії, коли це штатний режим?
- бла-бла, щастлівой дарогі!
І все. Кому і за шо катати чоломбитну?
Два тижні тому:
- а шо ви пили, а чого у вас ліцо таке красне?
- бо цілий день на вулиці, на сонці. А у вас чого червоне?
Тіло повернулось і пішло...

Саныч 22.04.2020 16:29

а тем временем уже и паспорта запустили для всех.
ток прописки в них нет, так бамажку и тягать.

_basil_ 22.04.2020 17:23

Цитата:

Сообщение от Саныч (Сообщение 3783985)
а тем временем уже и паспорта запустили для всех.
ток прописки в них нет, так бамажку и тягать.

Таки да. Появился загран. Вопрос в актуальности его в данном приложении - ИМХО - только для тех, у кого ВУ нету.
Как, собсно, и внутреннего паспорта. Если есть общая база, нафига три идентификатора личности в одном кармане? Разве что получить данные с QR разных доков смогут разные службы...

AndrewD 22.04.2020 17:24

Прям проблема.
- покажіть посвідчення і техпаспорт.
- на.
- (пробивает по базе)дякую, щасливої дороги.

Не, може кого прёт по полчаса дискутировать с копами, тому, да, интересно. Я показал и поехал дальше.

кук 22.04.2020 17:37

Цитата:

Сообщение от AndrewD (Сообщение 3783991)
Прям проблема.
- покажіть посвідчення і техпаспорт.
- на.
- (пробивает по базе)дякую, щасливої дороги.

Не, може кого прёт по полчаса дискутировать с копами, тому, да, интересно. Я показал и поехал дальше.

І то правда- кому охота зв'язуватись з крутими?:yahoo:
AndrewK, відповідь і вам: https://www.facenews.ua/video/2020/322316/
Шо виходить? А виходить те, шо вони козли, якшо вже такі поради дають.:yes:

AndrewK 22.04.2020 17:38

Показати чи предметно дискутувати займає однаково часу. Нє, ну хто веде себе на грані фолу ловлячи хайп і знімаючи відос для каналу, то там реально і в пів години можна не вкластись.
А так:
- Покажіть права і техпаспорт
- Причина зупинки?
- бульбуль
- Це не причина.
- Бульбуль
- І це також
- Щасливої дороги

кук 22.04.2020 17:41

AndrewK, а ваша Галя балувана, гонведи вас довели до такого...

hermit 24.04.2020 07:31

Паспорт у смартфоні від зеленського. У чому підступ?
https://m.youtube.com/watch?v=p3MIjz...c&index=2&t=0s

_basil_ 24.04.2020 09:01

Дивився вчора, походу, це саме по телеку.
Не можу сказати, що проблем нема, бо не настільки компетентний, але...
В передачі пов'язали два окремих додаки - "ДіЯ" і "Дій вдома", здається. І заявили, що "ДіЯ" стежить. Хоча, наскільки зрозумів, не стежить ніхто, а "Дій вдома" просто робить фотку з геотегом. Гадаю, таких фоток з геотегами неміряно по всяких соцмережах і файлообмінниках.
Про те, що "ДіЯ" при запуску валить на гугл (8.8.8.8 і 8.8.4.4) - це взагалі аццький пестець. Хай би поміняли у себе адреси ДНС-серверів, валило б в іншому напрямку. Ну за Амазон хз. Вродь пояснили для чого, а наскільки це добре/погано, безпечно/небезпечно - хз. З урахуванням 2к шифрування. Зараз в хмари Амазона/Мікрософта/Гугла etc стільки всякої інфи з різних країн валиться... Підозрюю, що всі мої особисті дані мій роботодавець тримає в одній з цих хмар.

Просто особисто мені таки дійсно незрозуміло, набуя впихати в додаток ВСІ документи, якщо для ідентифікації особи достатньо будь-якого з них, а вся решта даних може бути отримана з однієї й тієї ж бази.
Крч, мене не "запараноїли"

GAS 24.04.2020 23:07

Цитата:

Сообщение от _basil_ (Сообщение 3784203)
Просто особисто мені таки дійсно незрозуміло, набуя впихати в додаток ВСІ документи, якщо для ідентифікації особи достатньо будь-якого з них, а вся решта даних може бути отримана з однієї й тієї ж бази.

Потому что у кого-то может быть только один из этих документов - остальные старого образца.

Текущее время: 22:58. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.