![]() |
Цитата:
|
ценовой конкурент на низах
|
Цитата:
http://i.piccy.info/i9/d5a04bcc7a34c...364536/181.jpg Не вижу в списке... ;-) http://i.piccy.info/i9/3aefed76c2abe...364536/182.jpg |
Серуни
Вцепили ще бризговики передні Ітого 1200грн хоча я сам умію і можу полірувати такого теплого і освітлюваного гаража в мене немає.... А на сонці косяків не видно |
Поздравляю! А зачем в новое ведро чехлы, наруль чехлы, брызговики и тд???
|
Цитата:
більш дорожчі ідуть із обтянутим шкірою кермом.... тканини з яких зроблені сідушки....то шось не зрозміле....воно прикольне але відмити шоколад бруд чи ще щось реально навіть мені важко.... а я на досугє полірую і хімчистяю тачки знайомих |
Цитата:
|
|
Цитата:
|
Віддав на гарантійний огляд відбрація при увімкненому кондишині + пробка або десь підкапує антифриз бо рівень упав... і саме обідне відпотівання масла на кришці клапанів..хуйня якась.... Джанік п_д_р_с зглазив ;-)
|
Дали запрос в Китай з питаннями по гарантії.... Мабуть зовсім срака і відпотівання більші чим я бачив
Джанік с_ка....П_зда тобі |
Укравто....гарантия...запрос в китай....мои соболезнования
|
Зато выглядит веселее Логана! ;-)
|
Новый китаец лучше старого японца, ага... Сколько хоть успели безпроблемно проехать?
|
Цитата:
|
брись звідсіля ;-) завіснікі і поклонніки Джаніка
вроді як потік механізм фазорегулювання ....короче пязда |
Поїздиш сенсом. Поміняють фазокрутілку по гарантії. І далі будеш Джаніку дулі показувати :D
|
Цитата:
|
Приїхала шестерня РВ та що модна vvt типу гідравлічна. І таки по відгукам це брак всіх тіго 2..... Що відбувається я не розумію. Але ж ремонтують по гарантії.
|
забрав тігру. по гарантії заміна шестерня Р/В прокладка кришки клапанів і 300мл масла Тотал класік 5В40
китайці полиняли на 4641,58грн робота і запчастини... до цього була діагностика на 800грн (десь так) Так шо таки гарантія працює... ще увімкнули ГБО ...їде норм ) |
Машинка катається. Збираюсь з силами на ТО -0
582грн фільтри масло повітря по 1шт Фільтрів салону взяв 3 шт два звичайних і один вугільний |
Періодично їздяю на сенсі а основний час на тігрі...так в плані шуму від проїзджючих машин сенс тихіше ... Чи то шумка дверей і даху чи ущільнення в дверях кращі згадка ... Умови рівні машина заглушена вікна закриті
|
Таки кондей і пічка в холодну погоду коли херячить дощ таки норм тєма.... І тепло і вікна не запотівають
|
Їздив в Чернігів. Таки 130їде норм і гальма є. Це вам не сенс....
Правда щось. Газ гівно чи розхід 10л на сотку....назад їхав заправив по 14.55грн на анп |
а скільки вже проїхали на авто що так навалюєте?
|
Текущее время: 15:53. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.