![]() |
На рахунок чохлів, у Мене в Сандеро в сидіннях бокові подушки безпеки, які, доречі, я виявив на третьому році експлуатації. Тож будь які чохли не поставиш, тільки спеціальні, вони мають спеціальний розріз зі слабким швом збоку. Бо якщо чохол не розірветься коли спрацює подушка, для людини може бути біда.
|
Цитата:
|
Тоді все Ок.
|
Є бажання порівняти таку саму машину без такої часткової шумки, з моєю. На сприйняття різниці. А ще порівняти штатні динаміки з більш просунутими, але без саба.
|
Хто має досвід заміни дисків штатних R16 6J нa R16 6,5J. Рекомендований розмір під 16, йде саме 6,5.
Чи є зміни у відчутті керування? |
Цитата:
|
Наскільки критичні оті 1/2"=12,7 мм?
|
Цитата:
|
Так отож!
Колись сусід привіз з Європи купу шин всяких, попався комплект геть свіжий за 20 долярів, так там було 145/82 і ніяких проблем роки три-чотири не знав. |
Хочу купити комплект дисків. Бажано штампів, але шириною 6,5. Бо для радіусу 16, оптимальна ширина саме 6,5.
А на логан форумі, все ще більш сумно, ніж тут. Мабуть самі пенсіонери)))). Ніфіга нічим не цікавляться, ні чим не діляться. За рік десяток нових постів. |
Зараз акція, знайшов литі диски з резиною по 4500. Але вони на 6J/. На 6 я краще штампи візьму. Вага в них та сама, але вони надійніші.
Можливо я не правий. Поправте. |
Текущее время: 19:36. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.