ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Львiв (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Камеры по Львову (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=19162)

softm 11.02.2009 19:18

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Цитата:

Сообщение от Kropa
Візири вони докупвують постійно, ще буквально кілька місяців тому був тільки один візир. А на рахунко стаціонарних камер - це я так зрозумів питання не дуже просте, оскліьки вимагає певної інфраструктури - зокрема захижених каналів передачі даних.

Я думал машино объезжает и зубом качает все шо надо :) А оно надо проводами? Ну тогда гонсалезов не уменьшиться никохда.

Dmytro 01.04.2009 12:27

Цитата:

Сообщение от softm
Цитата:

Сообщение от Kropa
Візири вони докупвують постійно, ще буквально кілька місяців тому був тільки один візир. А на рахунко стаціонарних камер - це я так зрозумів питання не дуже просте, оскліьки вимагає певної інфраструктури - зокрема захижених каналів передачі даних.

Я думал машино объезжает и зубом качает все шо надо :) А оно надо проводами? Ну тогда гонсалезов не уменьшиться никохда.

Стаціонарні камери по видатках держави переженуть видатки на візири, адже після того, як прийде фотка кожен N+1-ий львів"янин поїде і нежно погладит камеру. Крім того, якби був час t>0 між тим як зроблене порушення і тим, як воно "скачане" ДАІшниками - більше людей бажатимуть повернутись і, відповідно, погладить нежно камеру.
Збиратимуться цілими тюнінг-рейсінг клубами і будут их гладить.. Звідси випливає, що стаціонарні камери це надто дорого. Надто дорого, менш прибутково (всі завчать положення камер) і штат ДАІшників треба буде зменшувати :-D

softm 01.04.2009 13:03

Цитата:

Сообщение от Dmytro
Цитата:

Сообщение от softm
Цитата:

Сообщение от Kropa

Стаціонарні камери по видатках держави переженуть видатки на візири, адже після того, як прийде фотка кожен N+1-ий львів"янин поїде і

Автор, тут запрещена пропаганда насилия. Даже по Физирам.
Peace!

Dmytro 01.04.2009 15:19

Залоскочуть камери, як русалки, короче.

Dmytro 10.04.2009 22:49

У тему лоскотання камер.
Недавно знайомий показав місце розташування стаціонарної камери ДАІ на вул Сяйво. Стоїть знак 40. у напрямку Городоцької.
Загальний вигляд камери:
Стоїть вона на стовпі ліхтаря вуличного освітлення досить високо (метрів 3 десь) навколо знаходиться круглий кожух із одностороннього скла. Від неї іде кілька дротів.
Це не 100% камера саме ДАІ, конкретного підтвердження я сам не бачив, не чув щоб когось там фотографували але чутки є. Можливо хтось має більше інфи про це?

http://maps.yandex.ru/lvov?upoint=5eaea727e5b4

softm 10.04.2009 23:26

Цитата:

Сообщение от Dmytro
У тему лоскотання камер.
Недавно знайомий показав місце розташування стаціонарної камери ДАІ на вул Широка. Стоїть знак 40. у напрямку Городоцької.
Загальний вигляд камери:
Стоїть вона на стовпі ліхтаря вуличного освітлення досить високо (метрів 3 десь) навколо знаходиться круглий кожух із одностороннього скла. Від неї іде кілька дротів.
Це не 100% камера саме ДАІ, конкретного підтвердження я сам не бачив, не чув щоб когось там фотографували але чутки є. Можливо хтось має більше інфи про це?

А на карте дать координаты?

Predator 13.04.2009 09:47

Прикольное название быв. ул. Пушкина на карте по этой ссылке
ул. Генерала ЧУБЧИКА
ааааааааа :-D :-D :-D

Kropa 13.04.2009 10:24

Це вже ніби обговорювали - немає у Львові стаціонарних камер, очевидно появляться не дуже скоро, оскільки Львівське ГАЇ не має під це відповідної інфраструктури. Наразі всі фотки, що присилають - з візиру, сфотканого руками гайця.

Текущее время: 01:13. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.