![]() |
Semperit-турцыя?
|
Португалия. Резина бомба, вот бы ищё таких кальосика в 2 штучки.
|
Купив гудер зимню. Мейд ін джапан пише. Побачу чи оправдає себе...
|
реально найти где то - 155/70R13 75Q SEMPERIT Ice-Grip 2 или нет
кто знает плс |
інтернет ы то не кругом, однозначно буде дешевше з пересилкою бо у наших бариг ну дуууже голодны дыти!
у них є представництво у Вінниці, я там літо брав, але твоєї немає, нах тобі така дорога резина? |
Цитата:
|
Цитата:
|
тебе мало?
|
Так шоб пара была.
|
Марагони шип кто где видил и почем?
|
Nokian W - да резина хорошая даже очень
ее есть где в Виннице найти ???? |
|
нормальна адекватна цына в сезон
|
Цитата:
|
я в позапрошлом году искал - дешевле чем 800 не нашёл. Потому купил себе сербский Траял.
|
http://kharkov.prom.ua/p2678363-1557...00-trayal.html
155/70R13 T200 Trayal эту видимо закажу - что б привезли |
можешь приехать пощупать перед покупкой, также можешь заглянуть в магазинчик знакомого - у него "Premiori" на витрине. Ходят слухи, что первый год работали на Россию, потом на Финов и немцев. Надо смотреть.
|
Цитата:
|
тада.йа вже на зиму перезув 2 діска.(запасних)сатоя самурай)))..ззаду стоїть росава(зимня)...як прижме сразу колеса перекинув і до зими на всі 100500 готовий..
|
Кинь росаву зимову на перед, інфа перевірена 100% гребе краще, у Монте отой самурай, біля мене зализав минулої зими, а я на росаві не шліфував там.
Не знаю як літня, але зимова росава рулить що на снігу що на болоті. |
Яка, БЦ-10? росава гальмо во всех случаях, то гули, то тресёт на скорости. Взял себе БЦ-43, посмотрим как она себя покажет.
|
Сирога знову за своє!
43-я це всесезонка, але вважаю що вона більше літня , і зимою на ній як корова на льоду, інфа 100%, зате ходить гууд літом, набігала в мене 74 тис.км, і ще до індикатора зносу не дійшла. Зараз взув на літо наnkook, так скажу та 43росава не рівня, ГУАНІШКО! А замова росаг я вважаю свої гроші на всі 100% відпрацьовує. Перевірено!! |
Я знаю шо какашка, но як за такы грошы купив то вона нормально. БЦ-11 сама отстойна (перевірено), може 43 буде краще. хотя в 43 склад резіни якись другий чим 11.
|
Не сівняй зимову ґуму із літньою!
PS: На Капітані наnкоок по 295грн, а ти може дешевше взяв? Сумніваюсь. |
луче хенкук чем БЦ-10 за такие бабки
|
| Текущее время: 02:17. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.