![]() |
Спросите у Стоража.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Вложений: 1
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ну да. А в инжекторных нету забора теплого воздуха?
|
Там и холодного нету, воду хлебает.
|
ПО СТУКУ
Скорей всего отвалился патрубок(железный) подогрева карба и держится на соплях(есль карбовая) Пошатай его в разные стороны,и услышишь стук) отломай его нафиг иль подвяжи хомутом к уху двигателя(что я с успехом и сделал 2 года назад) чтоб по-ходу не отвалился))
|
речь об инжекторной
|
сорі, якшо трохи не потемі, але шоб не плодити нових тем запитаю тут... час від часу із моторного відсіку доходить страний шкрегет... але як не страно, коли я спіцяльно слухаю, його немає.... появляється на пару секунд і пропадає, шо на холодній, шо на гарячій... шків ніби нічого не чіпляє, вижимний внормі... на шо можна грішити??? наперід дякую...
|
Цитата:
|
Скорее всего неровная работа двигателя на ХХ и как следствие стук шестерен в коробке.
|
сьогодні вдалося мильком підслухати звідки саме шкрегіт, якшо я не помиляюся, спід кришки, де ремінь і натяжний ролік... цей "шкрегіт" появляється рідко і не залежить ні від розгону, ні від тормозіня, ні від вижимання щеплення... тепер питання, може це помпа водяна або натяжний ролік??? бо звук, ніби шось треться без смазки, але як не страно, не постійний... :(
|
Треба брати в руку стетоскоп та слухати.Може бути і те,і інше.
|
Цитата:
|
в мене теж в таврику 1.2 карб. скреготало скреготало ) поки помпу незамінили. зніми ремінь помацай натяжний і помпу, похитати покрутити на наявність люфтів і шумів.
також мав щастя чути стукіт в моторі при пробігу десь в 50000, при старті коли холодна а з часом постійно стукало і такий звук шо чорт вгадаєш звудки, неміг вчислити по кількості обертів. Поїхав до дядька одного, то той стетоскопом вчислив шо в районі трамплера, а саме виработка була на распред валі 2мм! замінив і все ок. Що правда ніколи невгадаєш хто робить добре бо навіть він завтикав і шестерню невиставив на один зуб невгадав. А за клапана то взагалі нема шо казати мушу сам регулювати бо після (спеців) так тарахкотить шо дизель)) Сам по 5 раз кожне коромисло перемацав щупом і все гуд. Одна біда ніколи часу нема шоб машиною займатись самому |
Цитата:
в понеділок куплю новий ремінь і натяжний, ну і якшо треба, то помпу... а тепер питаня, чи можна з тим шкреготом мені завтра виїхати??? бо обов"язково мушу скочити в одне містечко(30 км в загальному):( |
Цитата:
А риск дело благородное, но не всегда. |
Цитата:
|
| Текущее время: 20:27. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.