![]() |
Ап.шукаю роботу..
|
примерный оклад?
|
які пропозиції?
|
резюме подготовь сначала, потом предложения может появятся))
|
сам знаєш моє резюме...
|
мені ж не для мене)) ти підготуй, не полінись. Що я маю розказувати? про грушку БЄру?
|
100500.
хз.гайки крутити вмію.пірфоратором умію користуватись;-).сварочний(полуавтомат юзаю)) .вчусь обичною сваркою варити)) |
Цитата:
А то так тільки можу порадити вагони на Вінниці-Вантажній порозвантажувати... ;-) |
Цитата:
|
У кого руки як у орангутанга можу запропонувати роботу помычника оператора деревообробних верстатыв у нас на Барлынеку
робота стабыльна, зарплата стабыльно аванс 13того зарплата 23: 1400-перший мысяць, 2-... мысяцы +60% премыя робота в 3 змыни в нычну теж, обыд 15 хв. короче у кого повна жопа, приходьте розымнете її також постійно потрібні толкові електрики, слюсарі, наладчики-електронщіки(автоматчики).. . робота в 2 зміни по 12 годин зарплата трошки вища+-400-500 до заявленої вище, якщо не будете пити! |
Сливка! час роботи по змінах??? що нуно робити??? доски тягати чи деревину "ойаїбу"??? на 1-2-3 місяці нада чи на постійну роботу?
за пляшечку якогось "шмурдяка" (советский шампусік,рево,біле вино) полірну якісь предмети чи деталі...є поліровочний круг.....яєчка не полірую...і інші органи)) |
помічник оператора працює в цеху по розпиловці деревини зараз при температурі -10-15 навулиці там близько 0 хоч вам там замерзнути не дадуть
оператор подає брус/дошку в станок а помічник оператора на виході сортує і кидає вручну вже не 1 дошку а 4-6 по 3 сортам остальне в дрова розпиловка одного станка в зміну до 10 кубів сирої дубово/ясеневої дошки довжиною 3 метри, от і прикинь через скільки ти станеш орангутангом |
то може у вас там тирса є??? мну нуно))) самовивоз))) ціна/халява???
час зміни?(+- 1год)..якщо після 3 і до 9 то вроді норм))) |
Цитата:
2 дні І зміна (7.00-15.00) 2 дні ІІ зміна (15.00-23.00) 2 дні ІІІ зміна (23.00-7.00) 2 дні відпочинку потім знову І |
маленький но очень юркий грузовичек(1.5т, 4м3) с личным, на вид, адекватным водителем ищет работу, временную, разовую, любую
предлагайте |
вован. а как насчет закона о такси?или перевозка груза? там ведь с конфискацией авто.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
тогда пиши .ДОСТАВКА ГРУЗА. и под Мегамол.
|
почему именно мегамол?
|
да где приткнешся!!! выход только доставка.дай обьяву на эмаркет услуги.
|
моя мала займається з дітьми англійською 40грн/заняття з приїздом. кому нуно все в лічку.
|
де вчилась,який курс?
|
ПЕД. перейшла на 4.
1 місяць стажировка в США. |
з якого віку бере
|
Текущее время: 21:42. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.