колись мене Вадоз :shit: за мої восторжені отзиви про нубіру 1,6"98 :D:D:D - но тоді таки не було з чим рівняти крім таврії. тепер можна порівняти з шавео 1,5хеч"06, і маздою 626 1,8"96. ну з шавео навіть рівняти нема з чим, кращий тільки кузов, но думаю шо через 8 років авео точно так само зогниє. мотор 1,6 нічо так мотор, тягне веселіше як авеовскі 1.5, но відсасує в мазди. по запам - доступно дійсно валом, яких хочеш. хоча ручку бардачка з еіратів чекали майже міссяць, і ціна їй рік тому була 85грн))) По кузову - це просто біда. задні стакани вигнили нах. колупнули і не поняли як стойки не зайшли в салон, там ьула одна труха. пороги вигнили нах, оригінала, або навіть неоригінала в Хмельницькому не найшли - вигнули пару за 800грн. обгнила рєшотка радіатора - ше тримається, но ненадовго))) а за б-у капот в наших краях просют до 200ує. Пол має дирочку під педалем сцепи, десь 2*3см - туди шось звідкись текло. Решта пола дійсно ціла.Отаке. Взагальному да, салон дійсно просторий, місця більше як в ОВА. Нешумний, в салоні тихіше ніж в шавео і м626. Правда якось скромно там всьо, но досить функцонально. по ходовці не скажу нічого, бо машина йорзає в селі, і там шось-десь міняється постійно. По розходу - тож особо не засікали, но вродь тримається в межах 8,5 в режимі село-райцентр-село. Світло дійсно скуповате, но на шавео таке саме а маздовский сток вообще біда. Якшо так дивитися то я більше за мазду, но вона ну ніяк не 4500 коштує, або це буде 92-93 рік, і запи дорожчі і є їх трохи менше. Вобщем якшо брати - то кузов це саме перше на шо треба дивитися. Бо донора можна організувати за 1-1,5кує. і з нього всьо шо треба вкинути, но кузов то біда.
|