ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Курилка (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Громадське об"єднання "ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ" завжди готове прийти на допомогу. (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=68253)

djslem 23.07.2013 04:37

Цитата:

Сообщение от UzzzVer (Сообщение 2390538)
Так же, как и любой из "активистов" ДК не прокурор, чтобы осуществлять надзор за деятельностью милиции.

Інспектор ДАЇ є службова особа, а а відповідно до закону про державну службу - його діяльність є гласною. Окрім випадків виконання спеціальних оперативних , або слідчих дій.
І кожен громадянин України має право ознайомитись з його роботою, неперешкоджаючи виконанню його службових обов"язків.. Оскаржувати його неправомірні дії і порушення ним законів. Останні дії з його сторони є КАТЕГОРИЧНО НЕДОПУСТИМИМИ, так як на нього покладенно обов"язок наглядати за ВИКОНАННЯМ ЗАКОНІВ ТА ПРАВИЛ. Недопускати їх порушень.

Цитата:

Сообщение от UzzzVer (Сообщение 2390538)
И, кстати, с какого ляду ДКашники называют себя журналистами??? Хоть у одного есть соответствующее образование???

А це вже неправда. Я до прикладу не являюся журналістом газети ДК. Щоб стати журналістом треба писати активно статті та проводити регулярно розслідування та рейди. Всі учасники громадського об"єднання є просто активісти і неволодіють ніякими посвідченнями.

IndeeЦ 23.07.2013 07:18

А почему активисты ДК не выкладывают видео адекватного общения с ГАЙцами??
Я не поверю, что им не попадаются такие (хоть единицы).
Потому что непопулярно?
Или просто за ненадобностью?

Vasyl 1960 23.07.2013 16:42

Цитата:

Сообщение от djslem (Сообщение 2390570)
Інспектор ДАЇ є службова особа, а а відповідно до закону про державну службу - його діяльність є гласною...

Ви читали той Закон? Знайомі зі ст.25? Ін-р не підпадає під цей Закон...
Цитата:

Інспектор ДАЇ є службова особа...- його діяльність є гласною. Окрім випадків виконання спеціальних оперативних , або слідчих дій.
І кожен громадянин України має право ознайомитись з його роботою, неперешкоджаючи виконанню його службових обов"язків...

Ви ким працюєте? А чи можна мені ознайомитись з Вашою роботою, не порушуєте Ви чогось там?
А тепер почитаємо хоча б ось тут:
http://roadcontrol.org.ua/forum/view...p?f=86&t=27510
http://roadcontrol.org.ua/forum/view...hp?f=2&t=34735
ДК - Громадська організація?

кук 23.07.2013 17:25

А что? Нормальная организация, частная, правда.

ТУПАК 24.07.2013 13:02

Если водятел начинает круто быковать, будучи явно залетным - проблемы точно будут. Другое дело если остановили "просто так" и начинают лепить что попало и как попало

Тамерлан 24.07.2013 17:36

Цитата:

Всі учасники громадського об"єднання є просто активісти і неволодіють ніякими посвідченнями.

и что нужно что бы стать членом?...обьеднання

Volodymyrtvr 24.07.2013 18:57

Не раз смотрел видео с ДК, ну и наверное тоже скажу свое мнение - у ребят много пиара, иногда уже такого тупого что просто становится жаль этих же гайцов, последнее что смотрел это про Бучу - как бы как такого результата 0, взяли не умом а большенством, ну бегают ну гавкают один на одного, а ведь результата в целом -НИКАКОГО, я буду громко смеятся если кто скажет что гайци их боятся, а ведь кроме саморекламы в их работе для так сказать "взять для личного опыта" ничего нету, я не видел ни одного ролика где бы представитель ДК ссылаясь на законодательную базу смог убедить того же Гаишника, а ведь же можно если человек подкован в этом деле а не бегать и орать -Ты не так смотриш, не там стоиш, не представился, Но это согласитесь детский лепет построен на саморекламе и не больше и в большенства представителей ДК я более чем уверен начальные познания юриспруденции. Ничего личного но это просто хор мальчиков спальчиков

Тамерлан 24.07.2013 19:01

Цитата:

Сообщение от =Коля= (Сообщение 2389784)
такое несовместимо, два разных понятия.

да, сволочи они все, чего уж...

djslem 24.07.2013 19:09

Цитата:

Сообщение от IndeeЦ (Сообщение 2390596)
А почему активисты ДК не выкладывают видео адекватного общения с ГАЙцами??
Я не поверю, что им не попадаются такие (хоть единицы).
Потому что непопулярно?
Или просто за ненадобностью?

Я невикладую навідь і "популярні" ролики. Знімаю розмову з метою доказу толерантності та поваги до працівника ДАЇ. Викладував тільки грубе порушення ПДР та спроби розводу від інспекторів. Позитив обов"язково викладу. Буває я розмовляючи з інспектором стаю сводком порушення ПДР та на його прохання засвідчую.
А в ДК є різні люди, й ролики вони викладають різні.

djslem 24.07.2013 19:14

Цитата:

Сообщение от Тамерлан (Сообщение 2393248)
и что нужно что бы стать членом?...обьеднання

бажання(вчити наше законодавство та вміти використовувати для себе, та нерви (у випадку відстоєнні свої прав).
Реєструєтесь на форумі ДК і приймаєте активну участь у житті об"єднання.

IndeeЦ 24.07.2013 19:29

Цитата:

Сообщение от djslem (Сообщение 2393349)
Я невикладую навідь і "популярні" ролики. Знімаю розмову з метою доказу толерантності та поваги до працівника ДАЇ. Викладував тільки грубе порушення ПДР та спроби розводу від інспекторів. Позитив обов"язково викладу. Буває я розмовляючи з інспектором стаю сводком порушення ПДР та на його прохання засвідчую.
А в ДК є різні люди, й ролики вони викладають різні.

Я мав на увазi не саме Вас а ДК взагалi!

Цитата:

ролики вони викладають різні.
Жодного разу не бачив позитивного ролика!

djslem 24.07.2013 19:29

Цитата:

Сообщение от Vasyl 1960 (Сообщение 2391457)
Ви читали той Закон? Знайомі зі ст.25? Ін-р не підпадає під цей Закон...

Який саме закон? Стаття якого закону?
я знаю чинний на сьогоднішній день
Закон України про міліцію каже наступне:
Стаття 3. Принципи діяльності міліції
Діяльність міліції будується на принципах законності,
гуманізму, поваги до особи, соціальної справедливості, взаємодії з
трудовими колективами, громадськими організаціями й населенням.
Діяльність міліції є гласною. Вона інформує органи влади і
управління, трудові колективи, громадські організації, населення і
засоби масової інформації про свою діяльність, стан громадського
порядку та заходи щодо його зміцнення. За погодженням з міліцією
засоби масової інформації можуть акредитувати своїх журналістів
при її органах. Не підлягають розголошенню відомості, що
становлять державну або службову таємницю.
У підрозділах міліції не допускається діяльність політичних
партій. При виконанні службових обов'язків працівники міліції
незалежні від впливу політичних партій та інших об'єднань
громадян.
{ Частина третя статті 3 в редакції Закону N 2484-12 від
19.06.92; із змінами, внесеними згідно із Законом N 5459-VI
( 5459-17 ) від 16.10.2012 }

Цитата:

Ви ким працюєте? А чи можна мені ознайомитись з Вашою роботою, не порушуєте Ви чогось там?
Я працюю в торгівлі. Ознайомитись неможете. Бо я працюю на приватній фірмі та понесу відповідальність за розголошення комерційної таємниці.

Цитата:

ДК - Громадська організація?
Є громадське об"днання ДК та газета ДК з своїм сайтом і форумом.
Вчіть закони шановний. І зможете захистити свої права.

Тамерлан 24.07.2013 19:32

Цитата:

Сообщение от djslem (Сообщение 2393357)
бажання(вчити наше законодавство та вміти використовувати для себе, та нерви (у випадку відстоєнні свої прав).
Реєструєтесь на форумі ДК і приймаєте активну участь у житті об"єднання.

просмотрел главную страницу форума:
- мы крутые перцы
- мы нагибаем гайцов (видео)
- мы нагибаем гайцов (атчьод)
- мы скандалим с гайцами
- мы следим за коброй
- нам дают люлей
- нам дают люлей прямо щас (срочно в нумир)
- о нас пишут...
это все что я увидел.
ни раздела посвященного обучению водителя культурному, правильному, корректному, наиболее эффективному общению с инспектором.
ни раздела посвященному нормальным, ровным посонам и мужикам в форме.

законодавство знаю на пользовательском+ уровне, применять вроде умею, а "дух" вашего сообщества мне чужд...да и активной участи мне здесь хватает :D

djslem 24.07.2013 19:45

Цитата:

Сообщение от Тамерлан (Сообщение 2393387)
просмотрел главную страницу форума:
- мы крутые перцы
- мы нагибаем гайцов (видео)
- мы нагибаем гайцов (атчьод)
- мы скандалим с гайцами
- мы следим за коброй
- нам дают люлей
- нам дают люлей прямо щас (срочно в нумир)
- о нас пишут...
это все что я увидел.
ни раздела посвященного обучению водителя культурному, правильному, корректному, наиболее эффективному общению с инспектором.
ни раздела посвященному нормальным, ровным посонам и мужикам в форме.

законодавство знаю на пользовательском+ уровне, применять вроде умею, а "дух" вашего сообщества мне чужд...да и активной участи мне здесь хватает :D

Так Вас ніхто незаставляє Вас бути таким самим. Грубити, провокувати, просто глумитись насміхаючись над інспектором.
Будьте культурним та ввічливим, це наоборот шокує ДАЇшників.
Сайт та ГО ДК можуть стати Вам просто джерелом важливої інформації провіреною практикою.

Vale_RUA 24.07.2013 21:07

Цитата:

Сообщение от =Коля= (Сообщение 2385548)
не раз Ростик мне помагал)

Коля, прекращай ездить пьяным за рулем.

Олег Андреевич 24.07.2013 23:05

меня давно мучает вопрос, ДК является ( по заверению самих же ) организацией стоящей на страже водителей.
отчего же водители относятся к своим "защитникам" мягко говоря не совсем дружелюбно, в основной своей массе?

Vladyslav 24.07.2013 23:27

Цитата:

Сообщение от Паульс (Сообщение 2393709)
меня давно мучает вопрос, ДК является ( по заверению самих же ) организацией стоящей на страже водителей.
отчего же водители относятся к своим "защитникам" мягко говоря не совсем дружелюбно, в основной своей массе?

Ммм..
МОжно полюбопытствовать, откуда статистика?))));-)
ДА, понятно что с дк не всё так просто, какая-то поддержака у него есть, и там свои цели у кого-то. НО пока эти цели есть... они не дают до конца оборзеть тем товарищам, которые совсем берег перестали видеть. И я считаю, это позитив.:)

Johni 24.07.2013 23:28

дк таки иногда перегибают, выставляя свою организацию не в лучшем свете. Видео десять постов ранее: тупо провокация и дача взятки, ответственность такая же, как и мента, который взял.
У мну часто менты спрашуют: - Эт ви шо, роликив у интернетах надивилися???!!!! -Не. А шо???- Та ничо...
Не раз отмазывался от превышений, заставлял весь патруль читать на южном мосту на капоте Правила, перевозил длинномеры ночью и на 2+ метра лишние, с закрытыми номерами через киевские кп, байкера вместе с мотом в пикапе и на все у ментов был наверное правильный взгляд: Ну куле, пацану надо-пусть едет.

Олег Андреевич 24.07.2013 23:46

Цитата:

Сообщение от Vladyslav (Сообщение 2393742)
НО пока эти цели есть... они не дают до конца оборзеть тем товарищам, которые совсем берег перестали видеть. И я считаю, это позитив.:)

гы- на чужом ую в рай выехать охота?;-)

зы- я хз кто там края перестал видеть, я с ментами никогда не конфликтую, да и они со мной тоже. посему проблем вселенского масштаба я чето не вижу.

rexfex 25.07.2013 01:26

На то и щука в озере, что б карась не зевал. (с) (на большее клоуны с ДК не способны)

п.с. у товарища с " Западная УКРАИНА" неимоверно гадкий суржик.

rexfex 25.07.2013 01:30

Цитата:

Сообщение от Тамерлан (Сообщение 2393339)
да, сволочи они все, чего уж...

Какой ужасный украинский в "статье" у меня аж глаз задергался..
Особо доставили диепричастия, которых в украинском не существует В ПРИНЦИПЕ. :D

djslem 25.07.2013 08:24

Цитата:

Сообщение от rexfex (Сообщение 2393879)
На то и щука в озере, что б карась не зевал. (с) (на большее клоуны с ДК не способны)

п.с. у товарища с " Западная УКРАИНА" неимоверно гадкий суржик.

Можна подумати, що у товариша з Донецька суржик повністю відсутній:):):)

Тамерлан 25.07.2013 08:32

Цитата:

Сообщение от djslem (Сообщение 2393403)
Так Вас ніхто незаставляє Вас бути таким самим.
Грубити, провокувати, просто глумитись насміхаючись над інспектором.

вы, это...только что всю контору нафиг спалили. ;)
или как это понимать, пчелы против меда?

Цитата:

Будьте культурним та ввічливим, це наоборот шокує ДАЇшників.

шокуэ? наверное, "у вас на западе" гаишники совсем одичавшие, от дэкашников. а то у нас днепропетровщине такое воспринимается нормально, с улыбкой и как минимум нейтральным тоном голоса...

Цитата:

Сайт та ГО ДК можуть стати Вам просто джерелом важливої інформації провіреною практикою.

не имею ни малейшего желания. после вчерашнего изучению главной страницы туда возвращаться, спасибо.

djslem 25.07.2013 08:39

Цитата:

Сообщение от rexfex
На то и щука в озере, что б карась не зевал. (с)
Повністю згідний з висловлюванням.
Зрозумійте ніхто в ДК не вимагає від людей провокацій (згідно викладеного відео напрошується такий висновок). Люди в основному збираються в ДК для вирішення своїх проблем пов"язаних з ДАЇ. А ось в самому громадському об"єднанні (не путати з громадською організацією) є "гіперактивні" активісти. Це їх справа особиста. Вони самі здатні відповідати за свої вчинки. Але в основному через сайт ДК іде обмін цінним досвідом в плані юридичного захисту свої прав.

кук 25.07.2013 08:52

Вважайте, що ті, хто хотів, ваше послання прочитали. Дайте їм час все переварити.

Текущее время: 23:04. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.