![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Зараз не той час, коли треба їх "затикати". Вони своє "відспівали" в 14-15 роках. Тоді і треба було їх полохати. А зараз, їх вже ніхто не сприймає по серйозному . З них тільки сміються. І кожен їхній "шедевр" , тільки ще більше підтверджує дурість путінського шляху та його прихильників. Для всього свій час. Зараз це виглядає як "рятування" кацапської пропаганди. Радикальних, які своє відслужили та віджили-"знищіли" бо вони тільки шкоду цій пропаганді почали приносити. Прихованих,з третього ешелону-"Та ми ж брати!" ,"Кацапи теж є адекватні"- лишили в засідці. А хто мені назве кацапа, який в 14-му сказав-Це окупація, агресія, і я її засуджую??? Я не багато таких знаю. Серед знайомих-жодного! Так що адекватних-немає, якщо тільки він не висловив своє ставлення в 14-му! |
Цитата:
|
Цитата:
-"До мене їхатимуть багаті кацапи..." Мені просто цікаво, де ж він зараз? Ще в криму, чи миє параші під масквою. |
Цитата:
Я знаю, що така тактика діє. Досить двом, трьом щось обсміяти, і вже орда неучів вишикується в чергу-"підтримати" . Все ж я мабуть був трохи не правий. Є таки в цьому бані користь. Он скільки уривків з "методичек" випливло назовні. |
Цитата:
|
Вот это деда накрыло.
|
Цитата:
|
С одной стороны хорошо в 57 на форумах да и ваще в интернете быть.
Смотрю вот на тестя ему 63, на отца ему65, ну не петь, не рисовать, одна только дача головного мозга. С другой стороны в 57 так загонять, то ну его нахвост С третьей, тут вон и сорокалетних нормально так заворачивает |
Цитата:
+1 за то, чтобы взять его на поруки)))) Цитата:
|
Цитата:
Иконы, иконы, иконы,иконы, адовое правописание (я бы так не сумел), зашкаливающий уровень ватности и прочее.:D Кстати, недавно в ОК одну тётку искал из Хабаровска. 47 лет всего. Думаешь, "бл*ть, ну как так можно запустить себя в таком скромном возрасте?" Дело не в деньгах, дело в том, что тупо поменяв цвет косметики и перестав покупать шмотьё непонятно где (на вещевом рынке из-под полы, я не знаю, где такое продаётся), можно перестать выглядеть как продавщица пирожков на вокзале. Модный приговор хотя бы посмотрела пускай, или что там такое. |
Цитата:
Це зараз так. А років через 10 все зміниться. Будете в інстаграмах дивитися на пожухлих метеликів на зморщених сідницях. |
Цитата:
Ты еще предложи симпсона с чуком выпустить, те реально верят А в журнашлюхе не вера, а перманентный алкоголь говорит. |
Цитата:
-Якщо вона приведе до ладу, то одразу виділиться серед свого оточення. Одразу почнуться недружні погляди, заздрощі і все таке. Тільки мужні люди здатні цьому протистояти. Тому то всі і плентаються у стаді. І ще, 47 значить скормий вік, а 57-повна жопа??:-D |
Цитата:
|
Цитата:
А Фор ещё не совсем пропащий, есть надежда))) |
Цитата:
|
Цитата:
Але є індівідууми, які свідомо ладні розпочати війну, чи підтримати її, за для свого збагачення, чи поліпшення положення у суспільстві. Не залежно від оточуючого їх суспільства. -Ото шлак повний. Є в мене такі знайомі. Жалкую, що не прирізав у дитинстві. |
Цитата:
|
4 дня бушуют страсти за Форестером... Моя бы воля, отправил бы следом того, кто больше за всех за ним скучает (вычислить за кол-вом псто)
|
Цитата:
http://i12.pixs.ru/storage/6/2/3/ege...3_30752623.png |
Цитата:
|
Цитата:
|
Лучше по территориальному признаку.
Того, кто сосед Лесника по недоострову. |
У кого-то явно препекает
|
Текущее время: 17:49. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.