![]() |
Цитата:
|
Подтверждаю. Сколько прививались в советское время - проблем не было.
Щас куча случаев, когда после АКДС или другого дерьма если не косоглазие, то аутизм. И не надо мне тут про антипрививочников втирать. Мой крестник нормально развивался до 3 лет, пока очередной АКДС не уехал в мир аутистов. Сейчас ему 13, он не разговаривает, а общается исключительно картинками - хочу кушать, гулять, и так далее. У моей мелкой после первой АКДС глаза стали косить. Страшно, когда она смотрит не на тебя, а левым глазом вверх, правым в сторону. И никакая блять сука даже в карточке не записала, что это произошло. Наоборот, все наперебой мне рассказывали, что мол это с прививкой никак не связано. Слава Б-гу, все окончилось удачно - косоглазие прошло. Теперь учудить такую хуйню, как колоть своего ребенка непонятной хуйней я себе не позволяю. |
Так раніше і трава зеленішою була. А Пломбір який! Мммм...
|
А еще я в лапту играть в пионерлагере научился...
|
Цитата:
|
Цитата:
Розумієш яка штука. Було при совку і було все. Було нечасто, як і зараз. Просто ніхто не пов'язував одне з іншим, а газета Сільські Вісті і УТ 1 про таке не розказували. А зараз інформація поширюється в мільярди разів швидше. |
При союзі наркоманії і проституції не було (с).
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Да-да, и в советское время, как щас помню, родителям давали подписывать бумажку, что мол в случае чего претензий не имеем.
Я семейному врачу сказал - пишите расписку. Он - Какую? - Я: - что согласны нести криминальную ответственность за вред, причиненный моему ребенку прививками. Он - че за херня? Я: - ну вы же мне даете бумажку, что я претензий не имею. А я не врач, откуда я знаю, может у ребенка аллергия, вы же на аллергопробу не направляете, значит вы на 100% уверены, что ЭТО моему ребенку не повредит. Ну а в таком случае для вас расписка особой роли не играет. Дальше рассказывать чем закончилось? |
Не ходіть до лікарів та й усе.
Беріть приклад з Соладко. Вчіться самі ставити діагнози і лікуватися. |
Так и делаем. Благо инет и знакомых врачей никто не отменял. На худой конец есть платные, типа Медикал Плаза, где за 400 грн можно получить нормальную развернутую информацию.
|
Цитата:
У мене в сусідньому кабінеті олень сидить, котрий пробує без дотримання процедури тестування та покрокового протоколу роботу здати. А я вже загрався з замовником виясняти. Але від цього принаймні ніхто не помре. |
Цитата:
Чому впевнений, що саме це вакцинування - місце набрякло, що сидіти не міг. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Не знаю, не колемся.
|
Цитата:
Якщо ремінь безпеки не дає 100% захисту від смерті в ДТП, то навіщо пристібатись? Якщо каска на будівництві не дає 100% захисту, то навіщо її надягати? Якщо середня освіта не гарантує дитині на 100% хорошої роботи, то навіщо ходити в школу? Якщо онкологічна операція не дає 100% гарантії життя, то навіщо її робити? Якщо при інфаркті виклик швидкої не гарантує 100%, що людина виживе, то навіщо її, ту швидку викликати? І хвороба, і вакцинація не дає 100% результат, лише близько 90 %. Чи значить це, що не потрібно вакцинуватись? |
Цитата:
Наш мудрий нарід краще знає, що робити.:D |
Цитата:
Заодно підкажіть єдину вакцину від всіх штамів грипу:-D |
Цитата:
|
Жарт для аудиторії квартал 95
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Откуда, откуда вы знаете как было в советское время??? Откуда такая железобетонная уверенность что в стране которая всю дорогу клала на своих же граждан кто-то парился про процент побочных? Я уже не говорю про уровень чисто технического оснащения процесса вакцинации в стране где варили шприцы, а прививки делали всей школе одним пистолетом??? У одного моего одноклассника младший брат был с изрядным косоглазием. Просто вспомнилось. Просто сейчас любая ТП в образе "яжемать!" за две секунды разносит свой бред по Инстаграм у таким же упоротым самкам. А любой иксперд вещает про короновирус не вставая с водительского сиденья. |
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А ще як варчант ковідофреніки можуть від#$атись від нормальних зі їхніми шмурдяками і лохдаунами. Хоча методи каральної психіатрії для лікування ковідопараної особоупоротих явно не зайві будуть
|
Від нормальних ковідіотів? )))
https://www.google.com/amp/s/www.eur...3891/index.amp Цитата:
|
ох не к тем людям пытаются пришлёпать ярлычок ковидиотов, не к тем!
Да и изначально так было - ковидиотами называли тех кто карантинные ограничения решил доводить до идиотического абсурда. Также ковидиотами можно называть тех кто разносит фэйки про немецкую прокуратуру которая что-там постановила что можно кого-то, как-то называть! Хотя чего взять-то с ковидиотов, собственного ума-то нету, чтобы понимать то, что нет ни у немецкой, ни даже у украинской прокуратуры полномочий и функций издавать подобные постановления. |
Цитата:
|
Немножко поржать про вакцины.
|
Антипрививальщики! Я вам тут кОрму приніс. https://www.sciencemag.org/news/2015...-birth-control
Вас точно цим вколють. |
В субботу, 19 июня, тысячи людей вышли на улицы Бразилии в знак протеста против мер по борьбе с коронавирусом, принимаемых президентом страны Жаиром Болсонару.
В Бразилии как и на ГФ протесты «против геноцида». https://nv.ua/world/countries/korona...-50166777.html Но есть ньюанс )) |
На етапі сучасного розвитку запиляти не проблема.
Як і сам ковід |
Цитата:
|
Цитата:
І прям фейки? Бо це не блогер за кермом розказав? ))) Ох, ці ковідіоти. Такі смішні. |
Шпрехен Зи Дойч? Вас штет хіе?
https://mobile.twitter.com/GStABerli...92137132580864 |
Як неочікувано! Хто б міг подумати?
Цитата:
|
1. Nem értem németul. Kérek elmagyarazni. De barmi, mi a lófasz van? Te hol laksz? Németorszagban vagy Ukrajnaban?
2. Прошу компенсувати мені $2к, котрі я недоотримав по вині ковідофреніків минулого року. Тоді і продовжимо нашу плідну дискусію. Ну х.з. хай буде 50/50. Пруф чи балабол у своїх переконаннях ;-) ? |
Цитата:
Якщо вакцина не рятує на 100% від всіх штамів грипу, то навіщо її робити? |
Хіе штет всего лишь твит. Я так понимаю громогласное утверждение - "немецкая прокуратура постановила" предполагает наличие какого-то официального постановления, и хде оно? Или у реальных ковидиотов любой твит уже постановление?
|
Вчера зять ширнулся Джонсон и и Джонсон. Ночью температура поднялась до 38, наутро спала. Чувствует себя хреновенько (слабость). Немного болит рука в месте прививки. Говорит, хорошо, что завтра у него выходной.
У меня побочек не было, только немного рука побаливала в месте прививки. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Готовий не погодитись. З мого немаленького оточення від ковіду померла аж одна особа, та й то була людина важкохвора і здебільшого лежача (30 років тому операція на хребті по причині новоутворень). Що робить пневмонія з лежачими нагадати?
Враховуючи криво пораховану смертність - говорити про 2% недоцільно. Так звані вакцини релізились авральним методом і мають як сумнівну ефективність по свіжих мутаціях (як в принципі і по старих штаммах) та абсолютно невідтестовану безпечність, особливо довготермінову. Але деякому "чорненькомі мішечку" напишуть "інсульт" або "інфаркт" щоб не псувати статистику та й повсьому |
|
Цитата:
http://d.zaix.ru/pTXb.png |
Цитата:
Я Вам відкрию військову таємницю. У прокуратур є офіційні сторінки у твіттері. То була Берлінська: https://mobile.twitter.com/GStABerlin А ось, наприклад, київська: https://mobile.twitter.com/prokuraturakyiv Неочікувано, правда ж? ;-) |
Цитата:
Чи Ви вважаєте, що Росія підтримує щось корисне? ;-) |
Цитата:
І я так розумію, що відстоюєте ваші переконання лише плідно тарабанячи по клавішах:-D |
Я Вам навів простий приклад підігрівання антикарантинної істерії в Європі. Чиї вуха там стирчать. Висновки можете робити самі.
|
То шо є офіційні сторінки у твіттері не військова таємниця. А вот есть ли постанова вопрос покрытый мраком, нам бы всё же ссылочку на документ если он существует ;-)
|
Цитата:
|
А 11 лет назад из-за недораскрученности свинногрипозной истерии бюргерам был нанесён ущерб более чем на 200 лямов, вакцины не удалось впарить и их все пришлось уничтожить, тоже вухи кремля торчали? ;-)
|
Цитата:
На офіційній сторінці прокуратури є інформація, що Вас цікавить. |
Цитата:
|
А самому раскинуть мозгами - где погода и котики а где официальное постановление, не никак?
|
Цитата:
Я Вам надав конкретну інформацію щодо конкретної антикарантинної істерії. |
Цитата:
|
Давайте спробуємо перекласти інформацію з офіційного твіттера:
Цитата:
|
|
Там все довольно литературно. Баба ляпала языком что попало и получила официальные обвинения, баба депутатишка потому прокуратура решила отмазать. Но вот вопрос - есть ли постановление позволяющие кого-либо обзывать? Я так думаю его не существует, сколько не искал не нашел, очевидно есть ответ-отказ заводить на неё уголовное дело но не постановление о том что обзываться есть нормально. Разницу улавливаете?
|
Цитата:
Цитата:
Перекласти зможете;-)? |
Израиль
https://news.israelinfo.co.il/health/95676 Данные исследований показывают, что 40 процентов заболевших в последнее время были вакцинированы двумя дозами. Их состояние не определяется как тяжелое, но встает другой вопрос, насколько существующая вакцина защищает от индийской мутации Дельта. Израиль был первой странной, которая массово вакцинировала население, она же будет первой, которая проверит на себе эффективность вакцинации против нового штамма. Если болезнь распространится, производителям вакцин придется в срочном порядке менять состав вакцин, а нам прививаться снова. |
Хто би сумнівався...
|
О
|
Цитата:
Отже, 6 тисяч за 21 рік... Нагадаю, що за весь час пандемії тільки по офіційним (заниженим) даним від Ковіду померло 3,8 млн людей і тільки за вчора!!! 6400 померлих. При цьому були дні, коли за день було в рази більше. Реальні цифри надлишкової смертності вищі, нагадаю, в Україні за 2020 рік 35 тис. Це я й маю на увазі, коли стверджую, що ризик від Ковіду на кілька порядків більший, ніж ризик від вакцинації. А що для вас різниця на кілька порядків? Дякую. |
Так і не побачив тих мільйонів надлишкової смертності в статистиках...
Враховуючи купу скандалів, коли ковід як причину смерті приписували невиліковно важкохворим ці цифри по іншому ніж махінації на геополітичному рівні не сприймаю. А враховуючи сумнівну ефективність (див. Ізраїль, де у лікарнях з ковідом лежать 40% вакцинованих двома дозами) - це просто балаган:-D |
Цитата:
Прямая речь Ляшко Цитата:
|
Цитата:
Смертність від вакцини (згідно ваших неперевірених даних) 6 тис, на сьогодні в світі вакциновано 2,7 млрд першою дозою і 800 млн другою. В цифри ви не дуже, то скористайтесь калькулятором, розділіть перше на друге, отримаєте співвідношення. Ще можете розділити ваші 6 тис на 3,8 млн померших від Ковіда, воно нітрохи не 50 і, ви здивуєтесь, зовсім в іншу сторону. П.С. На даний момент часу, нікого силоміць не "штрикають", навіть вас, не переживайте. |
Мне вчера сказали, что у нас желающих Пфайзером будут прививать, правда в Измаил надо будет ехать. Происходить будет так - главврач собирает списки желающих, потом туда звонят и договариваются, когда приехать. Изъявил желание. Лучше всё же ширнуться лицензионным чипом от Билла Гейтса, чем китайской подделкой :D Жду приглашения. Прям как чувствовал, что АстраЗенекой и Короноваком не чипировался
|
Я ще раз питаю: звідки взято 3.8млн.?
|
Не, надо уколоться, по-любому. Там говорят в рашке уже подо 17 тысяч заболевших, и 80% из них вирусом из Индии.
Ну хорошо, хоть не китайской подделкой :-D |
Колотись небезпечно, можна інфекцію занести.
Краще доріжку занюхати :-D |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Я в черговий раз попрошу мін-макс графік за останніх декілька років;-) |
Хто ще не Чіпонувся, купуйте морозилку і починайте маструбувати
http://ibigdan.com/2021/06/24/sperma...novyj-bitkoin/ :-D:-D:-D |
Цитата:
Я ж викладав той графік вже два рази, вам потрібно втретє? Ви скажіть, я буду в одному пості по три зразу викладати.;-) |
Та ні, я про той, де 3.8млн.
Хоча підозрюю, що він не кращий буде ;-) Помер на днях родич. Лежав у лікарні з обширним інсультом і короною. І причина смерті звісно коронавірус. |
Вот тебе и прививки, стоило ли тужиться-пыжиться
Цитата:
а тем временем в стране не повёвшийся на барановирусную истерию Цитата:
|
Цитата:
1) а 21 год не в счет ? 2) супер мега экспертные раше сми .... ну да это из серии наваляли аглицкому єсминцу . человек который пишет про барановирусную читает бараносми ... ога ;-) |
А привился бы Израиль Псутником V, совсем другие бы новости были бы про Израиль в пидорашке.
|
Шо? Опять зрада?
По мне так это последняя стадия короноидиотизма пенять на то какое сми. Как это может изменить свершившийся факт? Ну ладно, нате вам кушайте не обляпайтесь https://1k.com.ua/v-izraile-vernuli-...yj-rezhim.html https://focus.ua/world/486409-v-izra...y-posle-otmeny https://atn.ua/obshchestvo/izrail-ve...a-koronavirusa и там ещё вагон и маленькая тележка укрсми, если кому то легче заходит ;-) |
у нас вернули распираторный режим в транспорте и магазинах . и что ? в украине все равно никто не носит маски чего кипишевать то ? ;-)
|
Ну якщо ніхто не носить і гор трупів нема, то і вірус фейковий ;-)
|
Цитата:
пысы - в чуму тоже никто не верил еслишо ;-) |
Цитата:
По факту - баба назвала ковідіотів ковідіотами і Прокуратура не виявила в цьому образи. Про що повідомила у своєму офіційному твіттері. Ваші фантазії чомусь вказати прокуратура не захотіла. Але фантазувати не заборонено, тому все ок ))) |
То есть постановления всё же нет, всё только ваши фантазии и хотелки. Можете конечно упиваться твитером, не знаю только велика ли утеха - получается каждый и вас может называть ковидиотом.
|
Цитата:
|
Цитата:
По вашому ж посиланню: надлишкова смертність в Швеції за 2020--- 7,7 %, в Україні 6,5, якшо що. Є інтерв'ю міністра охорони здоров'я Швеції, де він визнає помилковість коронавірусної політики 20 року, але, ви ж краще знаєте. |
Цитата:
тиць А про які графіки ти питаєш? Напевне про ті, котрими ти зібрався підтвердити надлишкові 3.8млн? Чи може ти банальний балабол? |
|
Текущее время: 05:41. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.