![]() |
Только каким боком эти все геть литовцы к теме, га ???
|
скоро этот пассатик будет по украине катаццо небитнекрашен
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
http://copypast.ru/uploads/posts/1283348765_7_5.jpg |
Цитата:
Ви реально всіх маєте за ідіотів?? |
Цитата:
|
Цитата:
У вас не получилось, учИтесь ещё. |
Цитата:
|
Цитата:
По-моєму, ви дуже перебільшуєте "ненавистне" ставлення більшості форумчан до бляховодів. Вам, напевно, дуже хочеться думати, що всі навколо такі собі "тєрпіли", лохи, котрі миряться з драконівськими розтаможками і купують в Україні дорогі авто, при цьому люто ненавидячи "хитрожопих бляховодів". А от бляховоди - це такі собі "воіни свєта, воіни добра", котрі несуть свободу і рай українським автомобілістам. А воно бачте як? Не зовсім так, як ви думали і ваш експеримент це підтвердив ;-). В котре підсумую для вас те, що тут написав практично кожен, хто проти блях в їхньому теперішньому вигляді:"Утром дєньгі, вечером стулья, но деньги вперьод!" Тобто, спочатку законні підстави для ввозу, а потім - бляхи. І ніякої ненависті, і ніякого "безусловного рефлєкса". |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Кстати, петиция уже была, набрала 38 тыс подписей при необходимых 25 тыс. Только, на мой взгляд, она была составлена дилетантски, без конкретных требований и предложений, обтекаемо и размыто. Собственно, ответ на петицию был такой же обтекаемый. На ситуацию никак не повлияло. Так что единственный предусмотренный законом способ не прокатил:( |
Цитата:
|
Цитата:
Можно собираться мирно и без оружия - это тоже законно. Можно на следующих выборах выбрать кандидатов, которые скажут "отменю все таможни нахрен". Можно проводить разъяснительную работу среди населения (листовки всякие раздавать и прочее). Много чего можно. |
Цитата:
|
Цитата:
Опять таки, петиция была, до президента она дошла, президент отказал. :shit: На мой взгляд(конечно я могу ошибаться) расклад такой. На данном этапе законных способов давления на власть нет. Рассчитывать, что власть добровольно разрешит дешевую растаможку не приходится. Есть незаконный способ - любыми правдами и неправдами нагнать в страну как можно больше блях, а дальше уже перекрывать дороги,жечь шины,устраивать автомайданы. Способ не самый лучший, но альтернативы, к сожалению, нет. Таким образом, если мы сетуем за законность Лично я бы очень хотел, чтоб можно было легально и недорого ввезти, растаможить и зарегистрировать на себя недорогую европейскую автивку. Но чтоб это произошло - те самые "воины света" должны сделать свое дело, незаконно, грубо, но иначе никак... И я не за нарушение закона, я за справедливость. А то что нас десятилетиями обворовывали и обворовывают власть имущие - это НЕ справедливость... ИМХО. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Вы напишИте в заявке "нас, в отличие от педиков, бить не будут, нам столько охраны не нужно, всё будет спокойно". |
Нашел ответ президента:
Цитата:
|
Цитата:
Я не берусь прогнозувати яка була б відповідь на толково написану петицію. Якби від мене залежало рішення про розмитнення і бла-бла-бла, я б намагався просунути наступну схему: 1. Закрити всі схеми з тимчасовим ввозом. Тобто наглухо. 2. Змусити всіх бляховодів вивезти нах свої корчі. 3. Зменшення екологічних вимог до Євро 4 і вік доо 15 років. Розмитнення такого авто має бути десь +/- 1000 євро. Акумулюємо ці кошти на окремому рахунку. Пільговий період розмитнення умовно 5 років. Десь за рік, а може і раніше Васадзе і К. сідає в цілковиту дупу. 4.Викликаємо цього бійця в каб мін і намагаємось розкрутити на випуск додаткового пакету акцій який викупить держава за кошти закумульовані від розмитнення. 5. Купуємо ліцензію на якийсь Б 4 Пасат з фейсліфтингом, чи щось типу цього, разом з необхідним обладнанням, за кошти вкладені державою і пробуємо випускати власне авто. 6 Виходить - допомагаємо підняттям мит. Ні. Рівняємо все бульдозерами і будуємо аквапарк. Все |
Цитата:
|
Цитата:
Вы же хотите, чтоб растаможка была легальной и недорогой? Напишите толковую петицию, я буду первый, кто поставит под ней подпись. Внесите свою лепту в достижение цели законным способом... Цитата:
|
Цитата:
"Как сообщалось, объединение собственников авто на европейских номерах «АвтоЕвроСила» заявило о намерении провести 6 сентября стотысячную предупредительную акцию под стенами Верховной Рады. Главная цель мероприятия — требование доступных тарифов на растаможивание, как в Европе, а также прекращение любой дискриминацию, связанной с автомобилями." http://autonews.ua/pod-kievom-strely...-avtoevrosila/ АвтоЄвроСила могла б бути створена з осіб, що бажають ввезти дешеві авто з Європи, 6 вересня могла б провести стотисячну акцію і досягти бажаного. Після цього на законних підставах ввозити авто з Європи. Але ж ні! Спочатку ввезли, потім створили організацію і тепер будуть проводити попереджувальну акцію. А тепер поясніть мені, чим другий спосіб кращий і дієвіший за перший? Чому ж тоді першим не скористалися і відразу перейшли до другого? З.І. У нас в місті є кілька будівель, побудованих у центрі міста без будь-яких документів. Ці будівлі протирічать плану забудови, архітектурним нормам, здоровому глузду... Власники цих незаконних будівель правдами і неправдами намагаються їх узаконити, хоча зайняли незаконно земельну ділянку, позбавивши законного права інших на рівних умовах нею володіти, не сплачували аренди ну і багато чого іншого не робили. А що заважало все зробити законно??? Відчуваєте аналогію? |
Текущее время: 23:51. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.