![]() |
Re: Зимний дрифт
Цитата:
Так что я всеми колёсами ЗА!!! |
Цитата:
|
всем превед!
как на счет первой пятницы нового года? учитывая выходные, есть мысль собратся раньше, пока светло. |
Цитата:
|
уточняем время
|
Цитата:
|
Re: Re: Зимний дрифт
Всіх з наступаючим 2008! То шо так як домовлялись 4.01.2008 Арсен 2000!?
|
Re: Re: Re: Зимний дрифт
Блін, пізно побачив тему! :(
Коли наступні дріфт-тавро-покатушки? :) Я готовий хоть через день!:) |
Re: Re: Re: Зимний дрифт
Цитата:
Новеньким завжди раді,велкам і слідкуй за Анонсами ! |
Re: Re: Re: Re: Зимний дрифт
Пропоную влаштувати тавро-покатушки.
Найкраще вночі. Оптимальні варінти для нічних покатушок: - площадка на ст. Україна; - площадка в брюхах; - площадка в Слолонці, біля озера Наварія; - для дріфту - при наявності снігу - нічний центр нашого міста, особливо там де брущатка, - приблизно 04:30- 05:00. В такий час дибілів водіїв і пішоходів найменше. Коли темп -10 і нижче - поліцаїв практично нема. |
Цитата:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Зимний дрифт
Народ я створив тему в розділі біле/чорне - біле/чорне Льовова, щоб в одній вітці все було, бо шукати досить важко. Можна поросити модераторів, щоб закинули в неї всі інші теми, що стосуються Львова. В кого є думки по цьому пишіть.
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Зимний дрифт
Кому цікаво - в неділю діфтуєм: http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=20&t=5756
|
Цитата:
2 софт эм - сделали но ещё не полировали лак а так всё гут )) правда пару дней назад алени у мну чуть права не забрали.......я сначала думал что шутят но после того как при мне у 5-ых забрали права понял что пипа )) но поговорив :D отдали после того как беркута фонариком осмотрела содержимое саба )) :-D Ну не могут они поверить что саб занимает пол богажника!! думали травка валыны )) смеялись мы долго :wink: |
2 softm: "Как там кузоффф?" - Що саме тебе цікавить?
|
Re: Re: Re: Re: Re: Зимний дрифт
2 ANGEL_SL: Ти де дріфтуєш як правило?
Може влаштуєм міні дріфт - покатушки? :) Снігу певно буде фанарь ... Приїзжай в Брюхи, познайомимось. Я буду приймати участь в слаломі полюбому. В мене темно-синя славута, тонована, білі поворотники зпереду, з вікон може звучати техно або панк-рок, ричащий глушак. :)) |
Закинув тему в купи-продай.
http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=42112 Славута ЗАЗ 110307 2003 р.в. вишневий, 43 тис. км., 1.2 л., в доброму стані, сигн., ц/з, підкрил., тюнінг, т/вікна., CD-MP3 Pioneer, акустика, 2 зимових колеса з дисками, гаражне збереження. 3500$ Кого цікавить звоніть 8(066)762-34-75, пишіть hardware@ua.fm |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Зимний дрифт
Завтра, на 12:00. Брюховичі, навчальна площадка.
Будуть покатушки. |
Вчора побачив коли проїхав перехрестя, :shock: також порушив проїхавши прямо..,тепер треба повертати праворуч і на 3 повороті ліворуч??..оригінально
|
враги кругом
|
Поділіться картами GPS.
Gare@bk.ru |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Зимний дрифт
В годину пік, якщо їхати по вул франка від СБУ в центр, прохати буде нереально - раніше можна було прямо - зараз об"їзджати той трикутник, а в години пік там завжди була купа машин, які повертають до стрийського ринку. Щось я так і не бачив знаків піроритету - хто головний - як і на інших кільцях у Львові- той хто рухається по кільцю?
|
Цитата:
|
а мне для е61
|
Привет всем! Давно я тут не был, однако...
Интярясуит адин вапросик. Никто не продаёт или не собирается продавать Таврию ЗАЗ-110218 1,3 (карб. или инж.)? Если чё буит, маячте. |
| Текущее время: 10:36. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.