![]() |
Так і я не сперечаюсь, так- конвульсіум на тему заміни прокладки, якщо зробити більший отвір в жиклері маслоподачі в ГБЦ, краще стане? Ні. Так і тут, скоріш за все, і десь теплоносія стане мало.
|
"...якщо зробити більший отвір в жиклері маслоподачі в ГБЦ, краще стане? Ні. Так і тут, скоріш за все, і десь теплоносія стане мало...."
+100 это как сделать бОльшую "дырку" в диафрагме. На входе теплотрассы в дом , который первый от котельной. В этом доме будет ташкент, а другие домА будут мёрзнуть.... |
Цитата:
|
Так вибору нема!
|
Цитата:
|
Та рубайте, хто проти? ...пилите, Шура, пилите...(с) Буде ще один звіт- ...як я рубав вікно для системи охолодження... зі звітом.
Про дюрдочки в масложиклері, більших штатних, вже було. |
Не буде. Я не починаю авантюр наслідків яких навіть приблизно не можу уявити.
|
Так отож!
|
Цитата:
|
Бо потік стає ламінарним, а не турбулентним. А з прокладкою, скоріше, не так, там просто регулюється кількість рідини.
|
Цитата:
|
Голову тягнемо по мурзилці 4.5-5 перший раз і 9.5-10.5 другий?
|
Не, ну в натуре- совсем недавно уже эти моменты перетирали, шо- опять??? Выберите 10, если ключ на такое способен и продолжайте.
|
Мужики, не пойму, посмотрите, пожалуйста. Это ролик новый? Что за полоска посередине как от ремня?
https://www.avito.ru/sankt-peterburg...102_1447544030 |
Цитата:
|
Цитата:
|
В чем самопальность?
|
Та ни в чем, нормальный ролик, по виду там или 2 обычных или 1 двухрядный подшипник.
|
2 однорядні там.
|
Дворядних не бачив, а такі- багато раз міняв. І зараз лежить реставрований, мо хто підвернеться...
|
Цитата:
|
У меня ролик прослужил около 100 ткм, и не было шата в подшипниках, и не было никаких посторонних звуков. Потом машину продал. По виду ролик был таким же. Новый лежал в запасе, отдал покупателю.
|
Замена вкладышей.
Привіт всім!
Чи можна поміняти вкладиші шатунні і колінвала не знімаючи з машини мотор? |
Цитата:
|
Замена вкладышей.
Цитата:
|
| Текущее время: 16:22. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.