![]() |
Цитата:
|
от ви тут обсуждайете дівчину, а вона зайде, прочитайе всі ці гадості, і не захоче приїжати :(
|
Цитата:
|
зачем стирать? чтобы висело куча сообщений с причиной удаления? или вам их не видно?
|
им тоже видно, это тупость данного движка.
где то уже обсуждали этот вопрос... |
Є дві новини, погана і добра.
Погана: завтра на зустріч дівчина не приїде, вона сьогодні їде до батька, і ні як не зможе до завтра повернутись, хоч і дуже сильно хоче на здибанку попасти. Перепрошувала дуже сильно, обіцяла наступного разу полюбасу приїхати. :cry: Добра: все одно ми з Алексом на здибанку приїжджаємо, хоть і розуміємо що зараз половина народу відмовиться, найде причину не їхати. |
даааа, а мав бути завтра АНШЛАГ....
|
зря їй дали наш адрес (tavria.org.ua)...:)
|
Цитата:
P.S.: Жартую.. |
ребя мож у кого то есть сверло д.15мм и длинной 40и более,возьмите на встречу завтра,а то нуно кабельное расплодить в другую комнату,а ради одной дырки в кирпиче покупать влом,спс заранее.
|
почему не написал раньше? я бы взял полтораметровый). чтобы кинуть кабель надо бур на 10 мм. Только у меня длиной в 25 см. бур. для перфоратора. извращенцы.
|
нуно сверло под дрель
|
Победітове??
|
короч, инструмент будет с собой - буду лететь с обьекта чтобы успеть - выбереш что надо
|
сходняк ништяк,всех был рад видеть
|
Опоздал - спасибо Рома набрал. Был рад всех видеть, особенно ребят из Гайсина. Респект им.
Также видел сегодня Винничанина - серая славутка с наклейкой. Всем передавал привет. |
Цитата:
а Монте дякую що взяв на зустріч!!! радий усіх був бачити |
Цитата:
PS: ну що заїжджав на АЗС, щоб стікла протерли??? |
Цитата:
вони наверно тільки чужим... та в мене чисті були))) |
ГЕРЦ це хто чужий??...
PS: ....славутоводи такі жорсті що поспішаючи на зустріч спихають 50-ти тонні фури із дороги на узбіччя... :) |
;) ТАКІ ДА!
|
Цитата:
|
А у мну предложення зібратись і покататись практично ну десь тако
хто може знає безлюдні заасвальтовані місця недалеко від вінниці, без руху і ментів? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ImaH28nhWkE[/youtube] |
Підтримую ідею!
|
+1
|
Текущее время: 17:50. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.