ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Львiв (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Тавроводы Львова (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=4689)

Yurko 16.02.2008 14:16

Кому подседельники?

Кто хотел подседельники?
Динамики компонентные Helix DB 52.1
Делал (scvosniak).

Продам за недорого в связи с тем, что ставить их уже некуда :-D

Dmytro 17.02.2008 14:11

RE:

Радий бачити тут львів'ян ! :)
Хочу найближчим часом стати славутологом :) отож гадаю, що тут про це знають краще ніж де інде.
Як у нас у Львові логічно знайти Славуту за об'єктивною ціною і щоб не потратити купу грошей на деталі після купівлі самого авто ЗАЗ Славута?
Орієнтуюсь на 2003 - 2004 рік випуску..
Порадите щось?

Dmytro 17.02.2008 15:04

Re: RE:

Цитата:

Сообщение от softm
Запчасти на Таврию стоят копейки, так шо попасть на кучу денег - не получится.

Тобто головне щоб без іржі?
Цікава Ваша точка зору: Якого віку Славуту ефективно брати?
Чи тут все від факторів залежить?

Yurko 17.02.2008 17:48

Re: RE:

Від року випуску не так багато залежить. Залежить від того, який в ней був господар. Якщо досвіду купівлі БУ не маєш - звернись до того, хто має або купляй нову в салоні і пиши історію машинки з чистого листа.

afa14 04.03.2008 18:39

Re: Кому подседельники?

йес!

Yurko 08.03.2008 23:47

Ну как встреча прошла? Кто был? Я не осилил - башка болела.

Ram 09.03.2008 23:13

Цитата:

Сообщение от Yurko

Я был на своей 11194, ты я так понял тоже взял такую же.

Yurko 11.03.2008 10:56

Цитата:

Сообщение от Ram
Цитата:

Сообщение от Yurko

Я был на своей 11194, ты я так понял тоже взял такую же.

Вай... Что я пропустил... Теперь грызу локти. :cry:
Да, у меня тоже 11194!

keey 11.03.2008 11:42

Re: Re: Кому подседельники?

Так що було, каву пили? А то я рванув зразу після роботи в Буковель сезон закривати.

ckutyk 12.03.2008 21:43

Добрый день посоветуйте плиз

Люди добрые подскажите где у нас можно нормально отрегулировать карбюратор и зажигание толково. Когда и где будет встреча тавроводов? :cry:

Yurko 13.03.2008 11:02

Re: Добрый день посоветуйте плиз

Цитата:

Сообщение от ckutyk
Люди добрые подскажите где у нас можно нормально отрегулировать карбюратор и зажигание толково. Когда и где будет встреча тавроводов? :cry:

Зажигание - едь на сервис (например "Пластик") где есть стробоскоп. Карб - попробуй у Олега с Зимней воды.

Тарас 15.03.2008 14:50

Re: Re: Добрый день посоветуйте плиз

коли зустрыч? 8)

UncleSam 17.03.2008 02:40

Re: Re: Re: Добрый день посоветуйте плиз

Хто знає у Львові толкових інжекторщиків,хто може зробити чіп-тюніг контроллера Мікас 10.3?

Kropa 17.03.2008 11:01

Re: Добрый день посоветуйте плиз

Цитата:

Сообщение от ckutyk

Можна на пасічній в гаражах - тих, що біля гриль-бару, не доїзджаючи сотню метрів до митниці. Перший ряд, гараж номер 61 - там побачиш вивіску "карбюратори славік".

Dmytro 18.03.2008 13:34

Купити Тарію виявилось важче ніж я собі думав... Все або побите або гума вся гнила і авто восьмирічне...
За Кривчиці взагалі мовчу. За дві суботи побачив одну Таврію Нову і тітонька не хотіла казати скільки вона за неї хоче... Якесь у нас місто нестандартне чи я не туди дивлюсь?

Van_Helsing 18.03.2008 22:30

Re: Re: Re: Добрый день посоветуйте плиз

Привет вам тавроводы Львова из Запорожья .

Народ возможно занесет в ваши края , с кем можно будет связаться , или где вы и когда собираетесь?

Van_Helsing 20.03.2008 08:18

Re: Re: Re: Re: Добрый день посоветуйте плиз

2 softm

давай нверно свой мобильный , я как у вас буду то тебе позвоню , это наверно в первых числах апреля будет.

Созвонимся , стыканемся , сфотаемся :) поболтаем .

Kropa 20.03.2008 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Добрый день посоветуйте плиз

У вівторок бачив аварію біля універу Франка - червона тюнінгована славута (з наклейкою tuning.lvuv.ua). Ніхто не вкурсі що з водієм і машинкою?

Van_Helsing 26.03.2008 08:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Добрый день посоветуйте плиз

ПривеД народ , 4го буду у вас . это вроде как пятница ,так что я даже попадаю к вам на встречу :)))

Van_Helsing 26.03.2008 19:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Добрый день посоветуйте плиз

не на машине. буду поездом и вечером домой, правда пока не знаю на скоко поезд вечером домой , но буду брать самый поздний , дабы с вами потрындеть :))

Kropa 27.03.2008 15:15

Цитата:

Сообщение от Dmytro
Купити Тарію виявилось важче ніж я собі думав... Все або побите або гума вся гнила і авто восьмирічне...
За Кривчиці взагалі мовчу. За дві суботи побачив одну Таврію Нову і тітонька не хотіла казати скільки вона за неї хоче... Якесь у нас місто нестандартне чи я не туди дивлюсь?

По моєму досвіду - краще брати по "вашому магазину" ніж на кривчицях. Н абазарі ніби відразу багато машин і не потрібно їздити, щоб кожну побачити, але з іншого боку на кривчицях продають або дійсно хлам, або той самий хлам підмарафетений за більшу ціну. Може бути 1-2 нормальні тавро-славути, але ціна на них майже така як в салоні. З мого невеликого досвіду покупки - визначся щоти хочеш (рік, стан, люкс/стандарт і т.д.) і за яку ціну - так легше буде вибирати - зразу відкидаєш непідходящі варіанти. А самому процесу покупки - тут є в факу, чи ще десь гарний топік, де все детально розписано.

ckutyk 30.03.2008 17:37

карбюратор

подскажите адрес или телефон Олега с Зимной воды

afa14 01.04.2008 22:37

Re: карбюратор

Обязательно! Запорожца кто нибудь привезет?

rabbit 05.04.2008 00:25

Re: карбюратор

80677500357 :wink:

Слон 05.04.2008 10:26

Гость

Львов, гостя примите?
Буду у вас в гостях с 14 по 19 апреля. Еду поездом. Днем буду находится на улице Промисловій 45, а поселюсь в готеле Волтер.
Вечерком возможно буду на Левандовке, в районе ул. Роксоланы. Хотелось бы с вами встретится.

Текущее время: 05:33. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.