![]() |
Початок про газ, та зиск газопроводів, наших та не тільки. Далі про контрацептиви та вибори.)) По ТВ такого не почути, що про газ, що про вибори.
|
|
|
|
Цікавіше наприкінці.
|
Цитата:
Здається він нарешті їб@нувся. |
|
|
Цитата:
І в решті решт, головне. 95% населення, ближче до мавп, ніж до людей. Їм десять раз повтори щось, і вони увірують, що це правда. Якщо хтось це читає, і вважає себе бандерівцем, нехай він поміркує, це результат його інтелекту, чи результат масованої пропаганди?? Зі сторони України, звичайно. Там такі ж люди. (на донбасі) Зі своїми вадами. Їх масово обробляють смі, кацапські . Ось вам і результат. Тут, був би той самий результат, при такій обробці. Вистояла б західна Україна, бо там є щеплення-несприйняття всього кацапського. Це єдиний захист у западенців, а не більша розумність.:D І щоб не було посту без відео: Дуже повчально. Є багато прихвостнів у влади , може хтось з них, зрозуміє натяк?? Хтось в це вірить? Я-ні! |
Ростик храбрее таки из-за угла смотрится. Типа- пппустите, я тут всех порву!
|
Цитата:
Не варто його оцінювати, не відчувши вибоїн його шляху. І потім-він ще молодий! Я теж думав в 35, що вже маю багатий досвід. А виявляється- не повний досвід. |
|
|
|
|
В каком он классе?
|
Цитата:
|
А хочете подивитися, як миші плакали, кололися, але продовжували жерти кактус у виконанні співробітниць птахофабрики "красний октябрь" в Курській області Кацапстану? Кацапське адове дно. Коли збанкрутіла птахофабрика. Дорослу птицю - в траншеї під бульдозер, курчат - на мороз в бочки.
|
кацапы всё же тупые, у нас бы этих птенцов разгребли по домам
|
|
Перформанс от кремлевской охраны...
|
|
|
|
|
Текущее время: 22:08. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.