![]() |
Ну и хер с ним!
|
У мене в корпусі масляного насоса пора з завода була якраз навпроти канала редукційного клапана - сопливило тільки на прогрітому моторі і обертах за 2500. Мабуть, років 3 шукав, поки знайшов - дав газу і з-під машини на помитому маслонасосі побачив, як сочиться масло прямо зі стінки маслонасоса через мікроскопічну пору. І це вже не 90-і, це післякорейський 2004-й.
|
Рома, от ти, міняючи мастило в двигуні, і не один раз, побачивши іржу на піддоні, махнув би рукою, не замазюкав нічим?
|
Нє, я б не допустив іржі :). Але ж не всі мають час, місце і натхнення...
|
Середня іржа жере в середньму 0,1 мм сталі в рік...
|
Зависит от количества сала. Не пойму, что там могло прогнить в поддоне, он же магниевый...
|
Не, Юра, были и стальные штамповки. Тем не менее, это не банки из-под сельди иваси. Скорее- сначала мех. воздействие.
|
Цитата:
|
АКБ снят....отмыт...отмыт....заряж лся...кипятился....потом сука мылся много раз и два раза с содой и дистилятом....но проверка тестером дала положительный результат
Поставил на машину. |
Цитата:
|
вкрутил новые свечи
залил под пробку спиртобенза по 16,99 (промо талончик на кло -3грн на литре) |
заправляют говнобенз, а потом возмущаются что машини говно
|
последняя заправка смешанный пробег 480км на 40литров газа
380трасса и 100км город 8,33литра на 100км пути газ по 10,5грн/литр =87,5грн на 100км пути |
газ авантаж "до полного" і 515км газ ще був...але задув 30літрів глуско
тіпа 40літрів і 515км(туда-сюда) то буде 7,76л/100км по дорозі київ-знамянка а назад через переяслав |
Об'їзд Знамянки вже зробили?
|
Цитата:
|
Маю на увазі поворот вліво і об'їзд з Києва на Александрію ? А чого ж вона на мапі досі ніяк не позначена, як нормальна дорога?
|
Цитата:
|
Заглянув у барабан сенса...підшипники з заводу kbc korea
Циліндрки явно не агат Половина солдатіків розлетілась навколо машини ... Буду брать новий комплект Фільтр на газ в редукторі поміняв. Нада тонкої очистки помінять Заправив 10л 98 го бензу для прогріву...ефекта і різниці між 98 і 95 непіняв |
залив банку антікора слоями під ноги переднього пасажира шоб получився пиріг товстих слоїв....але ж і довго сохне ця хрень https://avtozvuk.ua/acoustics-2kg/p1...RoC8NYQAvD_BwE
потім зверху залив невеликий шар рідкої гуми , гума паропроникна тому акщо мастика і не висохла то досохне під гумою далі кину шумку і штатний войлок |
свічки денсо поставив
вонючку вцепив очищквач радіатора в плані сист6ему охолодженя почистит...за все ,300грн з доставкою |
А сколько уже пробега за 5 лет? "Рыжики" повылезали?
|
Цитата:
я ж антікорю тачку.... а всякі сколи замазую буду оновлювати мовіль.... поліз до динаміка ..глянув у дверку там де дренажні отвори... а там замість шару мовілі шар грязюки і клапті мовілі....типу як каплі рідини які не змочують поверхню |
замовив "вічні" ВВ провода 0-го опору і комплект контактів наконечників для китайця
680грн + НП 41грн |
Готовьтесь к увеличению уровня помех для радиоприемника.
|
Текущее время: 18:58. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.