![]() |
Я пока нимаю часу, дочька заболела,
ефесве будеш сматреть машинко деуша обрати внимание на люфт вала в трамплере, нима искры -нима инфо с трамплера тут либо датчик хола паламался либо проводка, при условии нормальной катушки у мну поменял 4 ДХ пока поняв шо трамплер розбиваэ ъх через зношення втулки ы крильчатка тупо лупить по ДХ а він пластік(раз було шо недобила ДХ ,машина буркала але не їхала і не заводилась, лише детальний огляд і прозвонка ДХ доповогла) чекаю результату! |
люди, а кто умеет клапана регулировать?
или кто может мне отрегулировать клапана? |
Бери щупы и регулируй, ничего сложного - лезет или нет
|
Сережа як би я хоть раз їх регуліровав...
|
Цитата:
|
|
Цитата:
чув шо є специ які регулюють клапана на включеному моторі -жесть, потім не одна прокладка потрібна шоб повитирати машинко і себе!:D |
Вложений: 1
а хулі там крутити, знімаеш кожух з ременя, ставиш распредвал по мітці і ділиш шестерню на 4 частини, і погнав, кожні 180 град відповідають 90 грд на розпредвалі
|
Вложений: 1
пробував і цю , але шось тут не так, з другим баняком, як на мене, проїхав 20 км, і переробив як у попередній, усьо бомба
|
корпус коробки частями можна міняти???(ту часть де сцепленіє)
|
можна. На моей части написан был размер, на который надо было прокладки под подшипники тулить. Вася в Гайсине - шарит как надо. Если тебе заменить - едь к нему. Заодно и консультейшен по полной получишь.
|
деуш дав коробку.трохи подуставша.хочу зробити і хай буде запасна.там же в кожній половинці отвір для підшипника.може несовпадати.на заводі вроді коробку зкручують а потом дирки свердлять.
|
Ы розмірність маркірують на коробці. Щоб упорні шайби ставити правильно
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
ФСВ.після настройки зажиганія вроді перестала пчихати в глушак
|
Работа на "ОТЕБ...СЬ" не подходит.
|
Люди славти все фсв он скводня меня с жопи витянул
+1000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000 |
Цитата:
Все тавроводы - каждого понимаем! |
Хватит флудить в этой теме.. есть флудилка)..
|
кстате а как она с таким подключением заводилась я до сих пор не пойму!
|
с толкача))). Чс,чс
|
Ребятки я готов в дупель, спс всем наганялся от души напразнувался великой победи/ой фсв над страшним тавроидом, кстати как там с супортами и колодками???
Взавтра еду в Николаев за презентом, первий на очереди фсв заказуй коль чото желаеш(в мере моих возможностей) я рад что я неодиок в етом мире а есть ище столько хороших людей на тавриях, всем низкий уклон и спасибо от всево сердца и души искрине ваш Деуш! |
Сори я очень пян
|
Цитата:
|
Я вас просто обажаю, всем пока и спокойной ночи на севодня, у кого есть жена бурной ночи всем спс!!! Флуд я знаю сори ищераз я вас всех люблю видно напился я точно через чур гуд-бай сори ищераз
|
гык-гык ох уж етот алкоголь
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Опа я опять здесь усипите меня ато я совсем глуп,
сори всем короче хлопци кому чем помочь лишние руки и ухи я предлагаю вам в дар моей щедрости, блин надо ноут от меня забрать ато точно назавтра много кто обижаца будет подкидую работи модераторам |
Цитата:
|
Цитата:
|
Понял всем споки-ноки
Извините я протрезвел извините пожалуйста почистите после меня ето все чтоби я на утро нестидался ну все предложения в силе |
Цитата:
П.С. Серый почисть, а то я как возмусь за метлу могу удалить много возможно кому то нужного! |
разве что вечерком))
|
ок
|
fsv
я щуп привіз. нада SEREGy зловити і підїдем до тебе |
Ше мене треба зловити. Удачі).
П.С. Щуп наборний? |
наборний. но він розбирається
|
немає ненаборного?
|
|
Ребятишки,не заводится со стартера
Ребятишки,не заводится со стартера,с буксира с пол-шага,стартир крутит, всё фурычит,а от завестись не хочет,давлю на замок зажигания,у кого какие советы,может кто то сталкивался с такой проблемкой?
|
Смотри тут, совсем недавно.
|
Спасибо,завтра попробую прозвонить и напишу результат!!
|
сігналка сама начинає волати.приїхав,поставив на сігналізацію і протягом 10секунд сама включається.включав на беззвучну не помагає
|
як кумулятор, живий? може спрацьовувати, якщо батареечка пыдсыла, або лыва сигналка, мый знайомий купив добермана, день поъздив ы выдрызав провода на х...
|
кінцевики всі перевір, капот, ляда
|
Респект FSV.
Виручив вчора з тросом зчеплення. До речі. Міняю троси як шкарпетки. Хто знає де проблема? Диск,корзина,вижимний-все нормальне,нове. Заморився їх міняти через тисячу-півтори. |
e-sales В якому місці рве, біля педалі??
|
Цитата:
|
Олежка, я розумію що кусок резинки запихати впадло, але треба просто змастити її...
|
Цитата:
|
Цитата:
Ну і сам трос трохи змастити. Ти троси із капроновою оболонкою брав? |
Да. З багажника фсв трос брав. Якщо не ставити ту резинку, трос за 2000 перебивається ребром моторного щита. Ще до 1000 починає бути тугою педаль щеплення, і трос рветься.
П.с. резинка запихається на секунду. Треба тільки знати як) |
вот ту резинку треба взять круглогубцами поставить в паз чуть скрутить и отпустить по месту. пользуйтесь.
|
вариант очень простой. Мочить мыльным раствором трос и её, или вдв-шкой). Залетает со свистом!
|
Цитата:
|
Цитата:
Не залєтать нікому, окрім резинки троса в паз(отвір). e-sales Зміни продавця тросів, може допомогти...як варіант. |
Цитата:
|
ШОБ педаль не тріщала при вижимі нада ПГУ(пневмогідропідсилювач) від КамАЗа поставити і педаль буде як пух :)
А взагалі потрібно добре все обдивитися, бо є якась причина, або троси фуфлові попадаються. |
вариант с кусочком шланга разрезаным по середине.
|
нащо там це й кембрик із резинового шланга коли там резинка є на тросові.
|
e-sales попробуй взять на щорса заводской тросик,смазать его повторно и поставить.Последний раз брал было около 40грн.
Есть еще вариант искривления упора на кузове возле педали сцепления. П.С. есть металлический фиксатор троса(скоба)? |
Цитата:
Трос рве в кузові. останній раз перекидали трос в металеву трубку-пробігав тисяч десять. |
Цитата:
|
Цитата:
|
нa двeрях концевиків нема.(провода виведяні).регуліровочних 2 ручки ,яку крутити?(в інструкції нічого нема)
|
те провода (от сигналки) - закоротить на масу
|
Цитата:
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
рома продаэ славку! http://auto.ria.ua/auto_tavria_3174158.html загубили ми чоловіка! |
Цитата:
|
Просто у чоловіка проблеми в сімї, через те і продає, він також продає свої К&К диски, але ше не знає скільки запросити.
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Как узнать обём двигателя без вскрытия???? Может по цифрам?
|
Кинув трос зчеплення в трубку розділену надвоє. минулого разу такого трюка вистачило на 10-15 тик. хоча трос рипить. подивлюсь що буде.
|
Цитата:
|
Цитата:
а з ким буде [SERЁGA] гризтися))) |
Не бузіть на Рому. Він приїжджає на таврозустрічі, хоч і рідко
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
кто мну звал?
|
Цитата:
|
ребя нашел отличную по моему мнению СТОшку,в плане мастера ответственные и понимающие,недавно проезжал,увидев таврюху на ремонте тормрзнул;).значицо схема проезда-по немировскому направо на чехова,2й ж.д переезд,и после него 2й поворот направо:-D:-D:-D.обещали скидки:yes:
|
:-D:-D:-D сори за флуд
|
грошeй нe бeруть.тільки пиво,каву або згущонку:)
|
в ящиках, контейнерах, фурами....
|
Цитата:
|
Як варіант можна розраховуватися САЛОМ. ;)
|
Есть проблема, при выключеном зажигании и выключеных всех приборах с акуммулятора потребляет ток около 2.5А, что может быть. И ещё вопрос, провод который выходит с шоколадки генератора на нём должно быть постоянно 12В или только при включеном зажигании?
|
временно снимай клему с акума. А отключение сигналки, говнитолы и остального что показало?
|
Цитата:
|
да вроде, так по пам"яті замок масу вимикає, а точніше завтра тобі поміряю, якщо хтось раніше не згадає
|
Цитата:
Может какой мудила лазил в замок зажигания и прицепил провод шоколадки генератора не туда куда нужно. |
да 100%, а просто згадував "з контекста" підключення генератора, а може хтось просто соплю вкрутив на генератор, давно помітив?, полюбому має вимикатися, там опір суттєвивий для кумулчтора, тобто просто навіть логічно, думаю сопля, ти як помітив, чи про нього не знав, чи з"явилось недавно, може замок глюкнув???
|
Цитата:
Прицепить провод шоколадки на включение зажигания или оставть так как есть? |
Текущее время: 15:22. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.