![]() |
Приходить час заміни передніх стійок. Чи підійдуть оці (S511) вкладиші для варіанту стійки ОСВ.
|
Придется тебе рискнуть и проверить на себе.
Profit, Kamoka, KYB, Boge точно становятся. Boge лучше всех становится и на дольше всех. |
Цитата:
Завтра на рынок с линейкой... |
Про це вже писано і не раз. Не скажу за інші, а от каябовські 663009 та 035 треба з проставками ставити в стакан. Про це теж було написано і намальовано багато.
Крім лінійки треба і шт/циркуль. Різьба на розбірному стакані і гайці 42х1, якшо не помиляюсь, тобто, діаметр картріджа міліметрів 38, але там може бути +/- 0,5 мм. Десь валявся старий картридж, можу пошукати. Вставку треба точити, якшо робити для себе. Розміри під каяби є. Непогано служили поляцькі КРОСНО, але не знаю, чи є зараз. Труба амортизатора Сенсоланоса більшого діаметра, а може і помиляюсь, тому треба уточняти. ПиСи- я ж тобі пропонував хорші каяби... ПиПиСи- отут- https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=13189 серіал-драмокомедія ПРО ЭТО в 11-ти серіях. |
Цитата:
|
нема... Один картр. КРОСНО залишився
|
Кук, 663009 та 035 это конечно хорошо. Но мы про 665036 (и аналоги) если шо.
|
Где про 665036, еслишо, в 2011...13-м годах?
|
Как тема называется? Правильно. От ланоса. А 665036 как раз в ланос.
|
Вірно, от тільки остання сторінка про інше, правда?
|
Цитата:
Или речь идет за вкладыши ланоса в сапог ОСВ? ;) |
Роман, не флуди!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Був сьогодні на базарі у знайомого продавана. Замісь корпуса передньої стійки ОСВ рекомендовано було взяти ССД. Цінник наче 550, як для мене. Але поки в наявності нема ніяких. Замовив. Взяв в руки патрон 2110 та Лайносовський...обидва Hola...Лайносовський по пам'яті S511. Діаметр корпуса патрона майже один до одного....мо на якихось пару соток Лайносовський товщий. По висоті, коли стоять обидва поруч, то мо на який міліметр різниця. Діаметр штока під опорний підшипник у Ланосовського менший. Я так зрозумів, що тут треба точити втулки під опорний підшипник..? Розміри не писав, бо це був попередній візит. Коли прийде корпус стійки, тоді все буду переміряти та дивитись як той Лайносовський патрон сяде в корпус стійки.
|
Посадочное под опору там такое же
|
Цитата:
|
Цитата:
Ланосовская вставка в корпус ССД становится идеально... |
Зроби з листового металу втулку, коли гайку затягнеш, нікуди не дінеться
|
Цитата:
|
Тавронаркомани із шприців роблять втулки, а ти???
|
То мо залишити ті ВАЗівські, що вже взяв...?...чим чрєватий більший виліт штока..?
|
Тим, про шо вже писалось не раз- можливим виходом ШРУСів за межі допустимих кутів. Тому і ставиться проставка НАД КАЯБОЮ, а не під нею в стакані.
|
Текущее время: 17:15. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.