![]() |
Цитата:
|
ага, которое до этого 6 ил и7 лет таскало врата в промышленных масштабах, а потом в моём пыльном захламленом гараже пережило стонадцать ремонтов и джоберов и расёт был на то шоб оно когда - то уже здохло....
так что да - гуано немецкое, теперь удет беларусский китай)) |
Зараз тепло, ви опалення майже не юзаєте? Скільки у вас кг за цей місяц згоріло "дерева"?
|
Зараз працює по циклу з 4 ранку до 9 та з 16.30 до 23.00 в залежномті від температури ззовні до 18 кг на сутки. Наразі використано 1.200 з початку опалювального.
|
Цитата:
|
Купил катриж 20 ку с для понижения содержания железа, уже 700 грн практически. Благо только раз в пол - года. Ношу мысль поставить станцию очистки и умягчения (хотя показателей кроме превышени до фильтра по железу нету), думаю..
Котёл уже неделю в строю в суточном режиме расход около 35 кг пелет в сутки. ТЕмпература в доме 22 выше уже не комфортно). |
А опалення, коли мороз більше закидаєте дерева?
|
Бункер на 200 кг - на 5 днів вистачає з головою.
|
Прийшла зима- гребусь))
|
до основной дороги чем гребстись приходится? или не настолько засыпало?
|
До глибини снігу в 40 см, Виїде все на норм гумі))
|
Як завжди за відсутністю часу прогавив переізд частини Укр каналів на новий спутник, те ж саме з НТВ шними і іншими. По факту оновлення проші реса, пропис ключів тепер редатувати списки каналів))
|
А если бы не прогавыв, то не нужно прошивать было?
|
безболезнено перешел на эти каналы только на другом спутнике...мне кажется прошивка не поможет, или скачать совсем свежий дамп...
|
Ну не проблема перейти, тим паче дані давно були, що на астру тікають, але з цим всим потянулось оновлення списків, а там зачепив давно приховані Триколоровські, тюнер сам попоосився обновитись, тим паче epg фортіс підкрутив, а там і аір тв, і так далі, зараз вже дойшов до нових плагінів)))
|
А как безболезненно переходить?
Я, когда вижу, что число пропавших каналов достигает критической отметки, несу тюнер на рынок для перепрошивки. |
Тюю, скануєш спутники, в загальний список вкінці приписуються нові канали які втікли, в фільтрі фаворитних ставиш нові аистарі прибрати. Це щоб з пульту і погратися. Другий варіант, через мережевий якщо є по фтп, щалити новий список, якщо нема фтп то нульмодемник якщо є комп с ком портом. Варіант аналогічний вище...
|
А как сканировать спутники?
|
Цікаво а иануал ви не читали? На які супутники тарілка накручена вкурсі?
|
У меня две тарелки.
|
Одна на три голови, amos/sirius/hotbird, друга eutelsat e36. Або він же нтв пакет. В налаштуваннях знаходяться відповідні супутники і скануються по всим транспондерам..
|
Путенская - на abs2
Вместо сириуса астра4а |
ну кому шо,
Сіріус = Астра... |
Олегович, увімкніть на тюнері сліпий пошук і відкиньтесь на спинку крісла....
воно вам там саме все знайде, навіть технічні фіди, де можна буде спостерігати дівок з мікрофонами, які годинами тупцюються на місці в очікуванні прямого ефіру. |
Девки с микрофонами не пропали.
Они как топтались, та и топчутся. |
Академікусу простіше заплатити 300 грн за "тіпа паршивку" чим мудохатись з інструкцією.
|
Просканировал путенский спутник.
Появилось штук 10 пропавщих каналов. Просканировал Амос - ни один украинский не появился. Вместо пропавших Интера, Мега, и др. - Тест1, Тест2, Тест 100500 с такими же полосками или чорными экранами. Вот азеры радуют - их рассовый канал вечен. |
Цитата:
12398V, 27500, 3/4 |
Вы хотите сказать, что если я просканирую свою астру, то они там добавятся?
|
Цитата:
П.Н. Як пруф можу лист від "Торсат" пред"явити. |
А что мне делать с этими параметрами транспордера?
Их что , тоже нужно где-то вводить? |
Цитата:
|
Замінив фільтр очистки води в домі. ЗА неділю побачимо як пряцювати буде. Ціни не радують 700 грн...
|
цены ни на что не радуют.
А почему аж через неделю. Или сэкномили на чем-то? |
ещё в прошлом году купил нитяной фильтр за 20 грн. Всё никак не соберусь с силами, чтобы поменять.
|
Цитата:
Шутник вы таки :) |
Капец. Я раз в месяц-полтора меняю
|
щотижня 20" фільтр міняти?
10" нитяний раз в 3 місяці, 20" для пониження вмісту заліза - раз в пів року. |
Цитата:
Я воду из скважины не пью. А вешенкам всё равно, помыл я ими свои руки или задницу. |
Цитата:
Забыл что у вас частный дом. У мну квартира - через месяц фильтр темнокоричневый и страшно смотреть. А так если из скважины то да, можно и раз в 3-5 месяцев менять. |
Дак в квартире же обычно наоборот - раз в 10 чище, чем из скважины.
Я раз в 6..7 месяцев выкидываю "по расписанию". внутри-почти весь белый, снаружи - половина белая. |
Нитянку нитянку після трьох місяцв зазвичай знімаю взагалі повністю чистою, білою. на дні колби буває щіпотка піску..
|
Заскочив в Комхфі, ненароком купив з незапланованих покупок. http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...361bb2d02f.jpg
Потестив на плитці - ламінаті. Норм.. Завтра мебель коври поганяю)) |
У мну вестфалия хт - влажной уборкой быстро наигрался - все таки швабра - наше все. А вот турбощетка весчь. И тянет так что приподнимает линолеум :)
|
Ну тут волога як би дуже потрібна, зважаючи на коврове на другому. Докуплю пару приблуд для сухого з аквафільтром. А також спробував в машині - вєщ))
|
Квітень на порозі - ще тонна пелет, зараз в сутки йде близько 10 кг.
В програмі на цей сезон: - тераса (домалюю прожект і вперед варило - ліпило накривало) басей каркасник на 30 кубів (поки що з бюджетом на скло-пластик засада) * душова на другому поверсі (вибрана нарешті плитка (ненавиджу агромат, полюбив Кермам - Холл) - душова кабіна (це капець товариші треба 80 см - знайти трабла) - і гловна проблема - інсталяція і умивальник на тумбочку Аква - Родоса. Тут поки що головняк, унітазик нового типу Коло сподобався (консоль) а от з раковиною якісь напряги. Поки що в процессі. Підлогу вирушено робити деревяну з меблевих щитів. підвал - гараж, мебель з ОСБ, своїми руцями агли. на стіни дешева штукатурка. на підлогу нівелир масса і полімерне покриття (все таки поки що більше до керомаграніту охочий, але бать нє..)) |
Граммар-наци стреляются, вешаются и травятся, читая Сэнсэя....
|
гы-гы!
Да! |
Проблєми всяких наці не гребуть моє уміротворєніє
|
Хтобы спорил в вашей теме.... Алэ ж.....
|
Цитата:
80 - ОЧЕНЬ мало. проем, чтобы зайти, будет совсем децельным, боком входить будете |
Там саме питання по місцю установки. 90 сильно впритик, тому поки що мова тільки про 80.
Вже знайшов дві моделі 80/120 іпринципі гут... Додам, площа санвузла - 6,5 м2 габарити 2 Х 3,25м |
блин, ну с такими габаритами и пилить 80 см - это я не знаю
долбайте стену на пару см, но ставьте 90! тем более, что и выбор хоть есть |
Несучий залізобетон )
нюню... |
80 см
нюню проем будет 50 макс. |
Цитата:
|
кстати, даже 50 не будет
будет 40 |
Ну це дивлячись який гідробокс.
ТЕй що придивився 100Х80 якраз в масть, тільки табла з тим що стінки курва оклеяні довбаною чорною плівкою зсередини... А треба або світлосірі, а краще бежеві. |
Здох пульт від супутникового тюнера. Новий 500 грн..курва
|
А что, ремонту не подлежит?
|
А хз що з ним, активності ІК випромінювача нуль - батарейки нульц.
|
Если падал, то возможно можно обойтись перепайкой резонатора.
http://remstartex.ru/wp-content/uplo.../04/quartz.jpg |
Может где контакт отвалился?
Я бы стал корчевать, новый купить всегда успеете. |
хм, зависит от сроков ремонта и общей стоимости ремонта.
1 - надо найти мастера который в кратчайшие сроки сделает. 2 - нужно 2 раза к нему попасть. А это время как правило рабочее. ремонт может занять и 3 дня и 2 недели. А могут через неделю сказать что не подлежит ремонту. все это время быть без телевизора? ужас-ужас. В общем диллема |
Не, вы не поняли - я бы сам полез, просто вскрыть и визуально осмотреть.
Может, банально, какая то хрень отвалилась. Делов, минут на 10-15.. Приведу случай из жизни: Сосед притащил пылесос, типа "не работает, сломался, надо? Дарю, я себе новый куплю, а ты, если интересно, можешь поковырять. Мне - облом!" Вскрыл я тот пылесос, вставил назад отвалившийся контактик (такой, как динамики в машине подключаются), и обана! У меня новый пылесос! |
прогреть пульт ;-)
|
Цитата:
Самое простое- аккуратно отжав защелки вскрыть и посмотреть. |
я много пультов вскрывал, но так как не разбираюсь толку от этого мало было. :)
|
Если вскрыл и не "разобрался", тогда - да, нести в ремонт/покупать новый.
|
Приїхав новий.
Працює. Старий не корчував.. Лінива жо, за 4 (чотири) роки не перевіряла тиск в груші водопостачання. Останній тиждень якось підозряло часто почав вмикатись насос (в підвалі стоїть автоматика і з розряду тих що дружить з сусідами перфорастами).. Відкопа якийсь манометр, спустив з системи воду а там лдь на пук старої жаби... Підняв до 1 Бара (автоматика працює в діапазоні 1,2-2,5)... І радость битія повернулась... Рахую бюджет на стаціонарний басейн. |
Початок робіт з ванною #2) від цін вшокє...
|
так, питання для всих.
Якщо мова іде про деревяну підлогу (дошка пола, сосна не зрощена 35 мм товщина). Який краще взяти лак для покриття. Я так розумію що треба серію корабельних брати? ... |
ХЕХ - питання цікавеньке
На скільки років підлога кладеться? |
Навіки))
|
Зашили інсталяцію, постелили підлогу, труть стіни, на черзі плитка.. гідробокс 120*80. Вибираю кран на раковину з клапаном.
|
KLUDI ZENTA XL смеситель на умывальник DN 10 382600575
поставив собі такий - але брав його ще 3 роки тому |
Я на grohe більше дилюсь
|
И правильно.
Два грое в хозяйстве с 1999 или около нулевых годов. Ни трещинки, ни капелек, ни каких-либо недостатков. Всё супер. А стабильность регулировки температуры - до сих пор выше, чем у многих других фирм. |
Как понимать- стабильность регулировки температуры? Она от положения клювика на смесителе зависит, или от стабильности температур ГОР и ХОЛ?
|
Цитата:
|
якщо кран з термостатом - змішувачем, то доплюсую німці Grohe/Hansgrohe на висоті.
А кран замовив - Grohe Eurosmat size M з донним клапаном. Під тумбу та мийку ROCA буде гут.. Зараз морочусь з вибором сушарки для рушників. |
І так останній етап по душовій. Плитку поклеєно, підлога затерта перед шліфуванням, стіни прогрунтовані перед фарбою та глазурью. Краса.. залишилось полицю підготувати на унітаз.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...41cd1998d2.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...63b457c857.jpg |
Нанесено декоративну штукатурку, перетерли підлогу"під старовину" далі лакування полиці та підлоги. І монтаж всього навісного
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...814ae3fbf7.jpg |
Идея старинного пола в сочетании с современной плиткой мог появиться в голове больного человека.
Анусей, дизайнеры просто 3.14здят Ваше бабло. |
А если это идея топикстартера?
............. Та ну нафиг........ |
Цитата:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/.../pics/sort.jpg |
О, пропеллер завертівся))
Ідея моя, вибір плитки теж мій. ККК креатівщик |
Згадався мульт дитячий - Лунтик-Скульптура.
|
Останні штрихи.
Чекаю на дзеркало Тернопіль, Арсенал вроді з лед підсвіткою та підігрівом. Та бодаюсь з вибором люстри.. Вчора докуплена аксесуарка АМ-ПМ.. |
Душова зібрана.
Пороблю фото. Замовив пелету. В цьому році ціна не змінилася. А навіть дешевше стала. 2кгрн/т з доставкою під будинок) |
Почали роботи по терасі..
|
Пелета из чернобыльского леса?
|
ага, фонить шо бєшєнп і зразу генерує 5кВт, так що профіт хороший)) Сусіди нєжно шевелять хфостами
|
Анусей, Вы конченый лошара.
Буквально вчера по ящеку вещели Да, ему жеская половая орган. Но уже насадили на том месте деревьев-мутантов, которые выростают до корабельных матч за три года и не успевают набрать радиацию из грунта. И это новая волна в украинской нетраиционной энергетике. Эти дова стоят в пять раз дешевле. Так что платите свое бабло не понятно за что и не выпендривайтесь. |
Учоні то сіла мислі і ідєальноє рішеніє задач. А я як лох беру отработки з меблевої хфабрики
|
Почав оплювальний...
Почали роботи з тераси. Замовлено підключення гігабітного оптоволокна. В пошуках 200т буд сміття на відсипку дороги. |
Теж почав опалювальний сезон - тільки за допомогою кондиціонера. За 10 годин роботи - 4 кіловата, плюс зволожувач (не рахував). Дешевше чим газом.
І скільки за оптоволокно забажали? |
Опотоволокно по акції - 1900 грн із них 500 грн двохмісячний депозит.
250 грн / місяць тариф. Для підводу поставив опору - 2000 грн. Такий бюджет. рахую бюджети на встановелння сонячних панелей і сонячного коллектора. |
Цитата:
Буржуи с дров на нетрадиционную энергетику переходят. Расчеты в студию! |
1000 ойро кіловат, по обладнанню. І проданий кіловат порівняно до євро по тарифу 0.19 евроцентів/квт
|
| Текущее время: 21:44. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.