![]() |
Ну та, в принципі, так і думав. Але, як мені здається, можна б дати вибір, які документи тягти в додаток, або встановити пріорітет - ВУ, ID, Загран. Чесно не розумію взагалі, що дає загран в разі наявності ВУ та/або ID.
|
Короче так. Поствавив я по приколу цю фуйню. Нема ніфуя окрім техпаспорта на хюндай від 2015.
Закордонний біометрика минулорічна - йух Техпаспорт сеат від 2009 - йух Права ламінат і паспорт - ну кагбе і не чекав. Як і очікувалось - саморобка повна йухня і займатись переписками з рукожопами мені відверто впадло (і не планував) |
Вчера обновилась прога и автоматически подтянулся биометрический загранпаспорт. Всё супер )))
Правда я ХЗ шо оно мне конкретное дает... |
Загранпаспорт на самом деле очень важная ботва в приложении. Потому что в Украине этот документ не является удостоверением личности. А за границей приложение можно только к жопе приложить. По этому это очень важно. Не всякое государство может потратить бюджетные деньги на заведомо бесполезную хуйню. Бесполезнее только туалетная бумага в приложении.
|
Цитата:
Так що, походу, загран таки проходить за "посвідчення особи всередині країни". Ну а про власне закордон - то таки да, в додатку він там точно нікому нафік не потрібен. |
Ставить кривую прогу, чтоб получить карточку Монобанка? Та ну...
|
Цитата:
Я просто акцентував, що банк приймає закордонний паспорт в якості посвідчення особи. |
Цитата:
http://c.radikal.ru/c31/2004/64/c977879dc53b.jpg |
Оба паспорта и водительское удостоверение всегда являлись доками, которые удостоверяют личность. По крайней мере, для ментов.
|
А як ці всі віртуальні квазідокументи корелюються з таким: ЗАКОН УКРАЇНИ
"Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус", який привів Артем. Є вони в ньому чи ні? |
Цитата:
Цитата:
Тобто, це не "документи", а "відображення документів в електронному вигляді". ІМХО, тіпа "нотаріально завірена копія". |
Василич, согласно Постановлению Кабмина №278 от 15.04.2020, электронные документы в "Дие" являются их цифровыми аналогами. То есть все менты, банки, госучреждения и т. д. обязаны их принимать как обычные документы, удостоверяющие личность.
|
Но ПКМУ не есть закон, однако, как по мне, и там надо изменить. Ну как с карантином.
|
Цитата:
|
Вибачте, ткнув не в цитату а в плюсег.
Бо в це повірити чомусь не можу. Бо при видачі картки роблять фото отримувача з документом в розгорнутому вигляді, щоб було видно серію/номер. Якщо Ви змогли оформити договір фінансового обслуговування в банківській установі, причому відразу з кредитним лімітом, по квитку на тролейбус, то ви можете набрати кредитів, і нехай тролейбусне управління розраховується... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
я уже 5 лет вообще без документов селюсь в гостиницу в Киеве. меня там знают лично. скан паспорта есть, приказ с командировочным удостоверением по мылу секретарь присылает. только спрашивают что и во сколько на завтрак принести. в Европе я останавливался в 8-ми отелях семьёй. паспорт никто не спрашивал. мало того, я даже и не видел никого. оплатил, на мыло пришёл адрес с кодом от почтового ящика, где лежат ключи от квартиры, или специального ящика для ключей. на столе пропуск на парковку с номером места. при выезде ключи обратно код сбить на 0000 всё. и у нас такое уже практикуется. так что даже трамвайный талончик уже не нужен. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
При голосовании смотрят прописку.
|
І повинні, бо в паспорті є про громадянство та місце реєстрації, а в ВП та ін, х/з якого року і не факт, шо дані свіжі про громадянство нема, та і хто з нас і коли міняв ВП в звязку зі зміною місця реєстрації?
|
Цитата:
|
Когда вы последний раз были на изб. участке, видели здоровенные листы, там все про вас прописано, в т.ч. и регистрацию по конкретному адресу- гор. Безымянск, ул. Деникина, дом хх, кв. уу. А часто ЧИК смотрят не только первую, а и другие страницы пачЬпарта.
|
Текущее время: 23:57. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.