![]() |
кпп клине при русі на реверсі....мабуть скоро стане в клин
|
благополучно запаркував сенс, і забрав тігру
|
Сьогодні з ранку ішов дощ і мокрий сніг.....а я гумму ще не міняв і правильно зробив
|
Переобувся 500грн
|
Зняв акб на зарядку/профілактику
Підкинув запасний |
Зняв КПП для ремонту...ДВС залишив піддомкраченим
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Да и сама коробка денег стоит |
Гулять так гулять, всыпать 1,5+кпп. Так сделал мой сосед когда на новом сенсе с кондиционером и гуром, тот самый кронштейн вывалил кусок блока.
|
Поки сенс чекає капіталки КПП
Прийшлось ковиряти ланос кума... Таке собі удовольствіє |
Кум не п'є?
|
Коли як....але ланос у нього гівно
|
Їде до мене відремонтована КПП від форумчанина Максима по грошах там 5720 грн та стартер і генератор до джилі на з/ч як бартер (500грн)
Залишилось забрати Купити нову сцепу і якось до морозів ото його поставити |
Замовив масла в КПП і зчеплення з вижимним і вонючку в салон ітого 2.2к грн
|
І ще шприц щоб залити через сапун масла овер 2.2 ліра
Датчик швидкості з доставкою 250грн Сцепленія поставили а от КПП тільки на три болти .... Нижня *лижа" не стає бо наче як ДВС і КПП подалися в перед....що робити ніпанчтна |
Цитата:
|
Не рівно. Там по-всякому буває- відливки різні, вміст різний а інструкція все того ж затертого року. А норма одна- поки не потече з заливної, а потім вже і доливати можна і не нашкодить.
Аналогічно і з піддоном- був старий литий, став бляшаний штампований. |
поставив нові свічки і дротиВВ і водички з промивкою залив і поставив підмінний бензонасос.... і машинка запустилась
Ура!))) |
Під час прокачки гальмівної системи була зачеплена педаль гальма і як виявилось була відсутня сторона пружина і педаль зігнув кронштейн "жабки" кінцивичка на стопи.... нахер вилетів шток з вут
Тепер буде йобля Замовив нову пружину новий кінцевий і ще треба кронштейн ризикувати особливо отвір для кВ інцивичка Короче я очешуєл і уху єлььь |
138грн + доставка 38грн
|
Погода мокра і туманна ... ЗП ще далеко тому без сто.... і холодно тому незробив ніфіга біля авто.... стидно таваріщі...стидно
|
Кум підігнав запчастини
Я докупив на 1368 грн + доставка |
900 грн за 10літрів спирту типу харчового для омивача скла
|
Текущее время: 20:00. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.