![]() |
Цитата:
ШТО ЭТО? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
понял ацтал))))
|
прочитав до 25 сторінки...і нерви здали...тему нада почистити..багато непотрібної інформації..
розібрав рейку свою.верхній підшипник нормальний.нижній ше не придумав як вибити..а от втулка заводська...убита..купив 2 заводських втулки. в корпусі "ступенька"... влізе тільки одна втулка...а мені більше і не нада))) тут багато пише шо ставите ше втулку з іншої сторони...але ж там її рейка не буде торкатись.зверху зуби а по боках зрізи....вроді тільки 2-3 мм нижньої частини торкається.. так чи є смисл її ставити? +++щоб запресувати її туда нада три "вусика" відрізувати(спилювати) ? чи сверлити отвори?.якшо ні то як її зафіксувати щоб не вилетіла? перед запресовкою втулки корпус в гарячу воду опускати+ маслом змастити шоб втулка лекше зайшла??? втулку теж нагрівати шоб мякша була? які є "тонкощі" при запресовці?? що нада робити і що НЕНАДА??? :yes: |
сьогодні корпус почистив ,промив..втулку кинув в гарячу воду..нагрілась і до вусиків сама влізла далі прийшлось хомутом стянути і забити.. зайшла нормально.. як з іншої сторони зафіксувати?? сверлити три отвори чи не до кінця спилювати вусики шоб плотніше сиділа??
|
Кто вам сказал, что втулку нужно в воду??? Она должна быть достаточно эластичной чтоб и так зайти, с легкой смазкой.
|
смазки під рукою небуло))) нехотілось втулку побити яка недуже і лізла.....
а як щодо другої втулки??? попередні 2 пости??? http://s019.radikal.ru/i604/1211/e1/bb34f5f7e30b.jpg гофру одівати як на фото чи дальше шоб дві дирочки закрити??? якщо до буртіка то чи не попаде вода через ті дирки??? |
А вы так глубоко ныряете,что вода аж там есть?
|
буває шо по пороги)))+ на швидкості калюжу як зловиш то вода скрізь під капотом..+ по болоті приходиться їздити..
|
Цитата:
вам знакомо понятие конденсации? |
И что, причиной конденсации было именно это отверстие, или она сама по себе? Тогда и сапун надо заклепать?
|
Цитата:
Цитата:
|
Нет, это вы про конденсат заговорили. А если о попадании воды, то достаточно просто посмотреть- где и как отверстие расположено. С какого это перепугу вода такими волнами будет, что аж туда потечет? А остальное как? Ему вода не страшна? Это серьезно, или так, посвистеть,поспорить ни о чем?
|
Цитата:
|
Блин, постоянно убеждаюсь, Таврия- сборище самых подлых ситуаций и паскудных конструкторских решений- начиная с масла, подшипников,тормозов,Тосол а через пробку и проч. Ящик Пандоры, а не авто.
Я не знаю,о чем говорит соклубник, но у меня такого не было.Смазка есть, воды нет. |
Цитата:
|
Извините, не моя вина. Но для профилактики, просто так, затолкнуть туда пару шприцов смазки никто не запрещал.
|
Цитата:
|
угу.в сапун.
КУК.як ви з іншої сторони рейки фіксували втулку??? |
Текущее время: 13:54. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.