![]() |
Хз, рік тому пропала сенсорика наглухо. З огидою випив пів пляшки червоної рідини з легким смаком алкоголю без запаху маркованої як марочне чілійське вино. Начтупного дня вирішив допити пляшку - так у цієї рідини з'явився смак і аромат ;-)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Прочитав вчора статтю https://pikabu.ru/story/vosstanovlen...botalo_8793313 шукати абсент в магазини не побіг, але знайшов в аптечці шлункові каплі, у них в складі є настойка полину, змішав трохи з горілкою щоби зімітувати абсент, то здаєтся та штука таки діє.
|
Цитата:
|
Мімімі, треба буде літрушку хорошого джину прикупити
|
Цитата:
|
Зараза, знов сенсорика поламалась. Жінка запаху хлорки не відчуває, мені смак кави з тої самої упаковки кожного дня інший і взагалі не особо, хоча кава хороша. Симптомів хвороби ноль
|
|
Бггг, у нас зі всієї фірми лише апологет голковколювання разом з дружиною (сидить дома, кошмару нема, йому просто фігово, а мені за нього впахувати). Вчора на офісній кухні з шефом так ржали, що ледве обід вдалось добити
|
Цитата:
|
|
Омаленькая в реальной жизни.
Дано, здоровый человек и....поехали: Суббота - ПЦР отрицательный; Среда - ПЦР отрицательный; Суббота, около 10+ утра, ПЦР отрицательный. Воскресенье 8 утра, температура 40, скорая, ИХА положительный. На сегодня корона во всей красе. Но реально жоподень только один. И то, половинка дня. |
Тобі нєфіг чим зайнятись плр двічі на тижднь здавати?
|
Цитата:
|
А у мене вся сім'я кума вже 2й тиждень хворіє, температура під 40
А тести негативні, прикиньте Виявляється крім ковідли ще інші хвороби є ;-) |
Цитата:
а оно вишь как получается! не ковидом единым... кстати, а вы не думали, что у них просто градусник сломан? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
І тест то негативний |
ну, пусть выздоравливают.
|
Найден нулевой пациент:
https://cdn.jpg.wtf/futurico/88/3f/1...871.jpeg?w=700 Из письма Чайковского Надежде Филаретовне фон Мек С.–Петербург, 25 декабря [1882 г.] |
Цитата:
И как вы путешествуете последние 2 года. И все два пункта - без ПЦР. ;-) |
Цитата:
Уточнюю: за 2 роки нічого такого не було:-D. Лише потім сенсорика пропадала;-) Подорожі: враховуючи високий ризик рендомно встрягнути - останніх 2 роки подорожую в межах країни. Тому жодного обгрунтування платно колупатись в носі не бачу |
Ясно-понятно. Так и запишем.
На выезды денег нет. На ПЦР тоже. ;-) |
А куди ти зараз їздити зібрався з малими дітьми?
В Європі ковідний треш, бардак і перевзування в підскоку (Австрія-Італія). На умовно нормальних неєвропейських напрямках не сильно краще - туди не ходи, сюди не ходи, сервіс крешить. А стосовно тратити гроші на плр - а накуа собсна ;-) ? |
|
Що, з війною забили про корону? Підійму темку. На різдво збиралися величезною компанією - 9 людей, сиділи годин п'ять (до комендантської) в закритому приміщенні. З тієї компанії п'ятеро (включаючи мене) робили в жовтні бустерне щеплення. 26-27 ті, що без щеплення, злегли із температурою під 39, із симптомами ОРВІ, тільки зараз трохи оговтались; тим, що зі щепленням - нічого не було. До лікарні ніхто не звертався, тести не робив, але співпадіння дивне ;-)
|
Та то горілка була несвіжа!
|
Так нікуди корона не ділась, просто в цих умовах відійшла на 123 план.
В жовтні робили з дружиною щеплення Пфайзером. Мені норм, дружина якось не дуже, до цього був Короновак, у обох норм |
Ну, не знаю, всі короноподібні приколи якось легше відходили. А от та грипозна дрянь, що ходить зараз - 2-3 дні температури 38+ і все, а потім по 2 тижні гидких і виснажливих соплів, що викликають кашель у дітей.
|
Корововiрус - R.I.P.
|
Здох він в пятницю(5 день) 05.05, плюс в цей день було сонячне затемнення....ой неспроста...
|
Текущее время: 23:24. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.