![]() |
Цитата:
|
Насколько я знаю перевозчики за такие передачи берутся не охотно и сразу предупреждают что без спец тары они не гарантируют целостность доставки.
|
Цитата:
добре що покупці совісні попались і відправили назад гроші... а то могло б бути і поіначому))) ти вже не перший, кому побили скло!!! пацик з Запоріжжя теж передавав лобове скло, в спец упаковці і йому теж його розбили, як там вирішилось, не знаю... |
А вот меня интересует какую стоимость страховки указываете (платите) ?
|
Я знаю что евроэкспрес даже при наличии спец тары не гарантировал целостности доставки
|
АХТУНГ ! АХТУНГ!
Київська @банула$ь. прошлого тижня в сосідньому дворі з москвіча зняли 4 колеса. сьогодні ночю в мому дворі(10метрів від мої машини) розбили скло копейко+свиснули магнітолу.хотя сігналка в машині була.баюсь свою машину оставляти... |
вона завжди такою була
|
Цитата:
|
ище раз обьявляю. сигналки по 10гр в магазинах все по 5. на магнитах. липы где хочь.верещить так шо вуха вянуть. образец у мене есть.
|
будьте осторожны и бдительны, не мешайте водку с коньяком!!!!!!!!
|
По Келкцькій перед 600 річча на заправці Шелл поставили ще один світлофор, поки горить тільки зелений, але ...
|
Знаем-знаем. Там будет еще один ТЦ "Грош" поэтому и светофор втулили.Пробки будут 100%
|
Обережно!! Всім проїжджаючим через Гайсинщину у зоні копки цукрових буряків, на дорозі нанесено болота і після мряки і дощику на дорозі дуже-дуже слизько, такщо обережно в районі цукрового заводу і нижнього кільця.
|
Achtung! Warning!! Вниманиє!! УВАГА!!
ВСІМ бути обережними і уважними, сьогодні на вїзді у Вінницю трохи далі від Кривого на газовій АЗС була засідка гаерасів із, цією новою трьохстволкою типу ТruCam. І у Вороновиці стояли у кармані на АЗС ВОГ із увімкненим проблисковим маячком синього кольру, типу перевіряють водіїв на обізнаність їх новим поправкам ПДР?? |
Так ахуле ахтунг едь по правилам и все гуд пох все трукамы
|
ЗВІРР ти дуже по правилах по ГАЙСИНІ 50км/год їздиш?? Судячи по знаках по всьому Гайсині обмеження швидкості 50км/год.
PS: Тільки не 3,14ди шо ти їздиш із такою швидкістю у нас по місту!! |
Ложу руку на серце у вас езжу 30-60 ну нет где у вас розогнатся больше ямы кругом мне машину жалко. Разве от последнего светофора до выезда с Гайсина в сторону Умани. И пох до 20 сверху не нарушение ))) Да и вообще на таврии комфортная скорость 90-100 в момент обговон 130
|
Цитата:
|
Цитата:
|
на пивфффасик у меня имунитет
|
Алкоголизм не излечим. Он в крови навечно.
|
|
Цитата:
2. У вас ямів більше перевірено особисто, окрім може тієї дороги (300метрів) що до НАША РЯБА зробили :yes: 3.Від останього світлофора і до автовокзалу, а далі там біля будмайданчику нового супермаркету втулили знак 40!! 4. Да взагалі це ти написав комфортну швидкість 90-100км/год по місту ?? :) ГОЛОВНЕ: Увага!! Віннцькі ГАЕшники змінили трохи дислокацію і стоять на нижньому кільці, але за мостом зліва біля Будцентру. |
вчера, белым днем на стоянке возле нового Гроша на 600-летия была вскрыта Славута. Охрана магазина типа Бородача "ребята я не в курсе" мы типа магазин охраняем, а на стоянку нам пох..., камеры наружного наблюдения для понтов, качество картинки гавно (ели славуту свою розглядел, а хто подходил нифига не видно). Открыли видимо ключом, следов взлома не видать.....сцуко кругом одно жульё....
|
за чем то лезли?
или тренировались? |
Текущее время: 20:31. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.