![]() |
Цитата:
|
xAndr приедь и посмотри) заодно один комплект и заберёшь
|
товарищи умерла матерінка на ноуті.ремонтувати можна чи сразу відкладати 1500грн на нову??? ноут а
|
Цитата:
|
Коммуникатор HTC 5353 (Diamond 2) оригынал не китай-1000 грн
варто брати ? |
я бы брал что-то на андроиде, или с акумом который неделю держит, или нетбук, до 700 грн. Всеравно устареет меньше чем за пол года
|
та я не для понтыв беру, тама э А-ЖПС, можливысть роботи як выдеорегыстртора, камера 5 мп, та і мінікомпутер інколи потрібно
а шо скажите ще про тарифи на мобільний інтернет, у мну киівстар там самий дешевий 35 грн, подешевше нада |
пошукай шось друге, це тобы не потрыбно
|
Цитата:
|
ай молодец!!!!!
|
Ану, хлопці, підкажіть де на Хм.шосе травмМСЕК? Взавтра везу туда родича, він не ходячий,тому нада знати точно щоб не блукати.
В лікарні сказали що десь на студентській. |
зупинка "студентська" зліва на світлофорі - направо
|
Спс, буду шукати.
|
ану кто у нас мастер компутерШШик, у меня нубук самусуснга Р 60+, біл травмирован ударом кулака и потух, он не запускаентся, визуальній осмотр никаких повреждений не віявил, боюсь что может біть микротрещина(но не факт), есть шанс его воскресить, оч ,мана, нужно
|
дзинькай Ґанджику
|
Цитата:
|
Цитата:
у него нет приспособ нужніх, хотя он знает гиде их узять |
на перехресті 600 річча і келецької магазинчик Лінк Засоби звязку, там ремонтуюсь , рекомендую, зпитати Сашу
зробить або забере на запчастини |
народ, человечек денег должен, віддавати не збирається , шо делать знаю шо работає в ТОВ Агроресурс десь на київській
ваші варіанти, тупаки не пропонувати |
домовленність усна?
|
ендрю знаючи твою "культурную личность",аж стыдно предлагать,ладно скок должен?в лс
|
ящетаю серйозно нуно поговорити з ним..якшо скаже прямо "Пшов нах..,не віддам" предлагаю потушити..або вичислити де живе..роззути автомобіль)))
|
цена вопроса ?
|
дайте номер людей заправщиков кондиционеров
|
а у нас кто-то этим занимается.ану признавайтесь!!!
|
Текущее время: 10:03. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.