![]() |
Цитата:
|
Вложений: 2
ше парочка)));-)
|
Цитата:
|
сладка парочка
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
ну дик бач, кармастрадальці і до мене добираються, буде знач срач, прийдеться той-го, іспражнятися багато, вот і бумаги треба. там ше мав бути дєвіз - к тавросрачу гатов. но мені було слом. вот.
з.і. а до зволь но запитати - з якого бена ти в банах по юрчику з луциком фотку запостив? підлизуєшся до збіговиська кнопочніків? чи по Юрі маєш свій інтерес? |
Ну шо народ в пятницу последнее збиговисько по календарю в этом году. Хто приползет, прилетит, пришкябает, присунет?
|
Я маю бути.
|
Точно чи буду ще не знаю, но постараюсь бути !!!!:)
|
Приходьте по максимуму хто може. Та й хто не може постарайтесь. Дійсно остання зустріч в цьому році. І мабуть що остання за таких кліматичних умов. Зима все таки буде ))). Наступна буде по календарю зразу після нового року. Наврядчи там хто буде.
|
BesterНаступна буде по календарю зразу після нового року. Наврядчи там хто буде.
Я буду !!!!!!!!:D:D:D |
Цитата:
|
Цитата:
|
если выйдет прийду
|
Погодка сьогодні шикарна. Якраз для зустрічі. Але може ще попустить трохи до вечора.
|
Цитата:
|
Та і погоду на вечір ясну обіцяють. Всі на зустріч.!!!
|
ніц не файна погода тут, ніц не файна. я хочу тавропіцу! в прямому і переносному смислі цього слова)))
|
Для такого періоду року не така вже й погана погода.
|
нє, вона просто айонітєльно йонОва!
|
Шо ти пишеш не пойму Артур
|
та мені пойону понімаєш ти чи нє. главне шоб Ден не поняв)))
|
Непогана така зустріч вчора вийшла. Народу немало було. Статус останньої в році не зганьбила )))
|
Текущее время: 12:58. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.