![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Я, например, не люблю когда на сиськи моей жены кто-то пялится, кроме меня. |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Это традиция, потому что Лиска достаточно удалена от общих мест, потому нудики ее и облюбовали, что лишний раз подтверждает отсутствие у них претензий на центровые места, как вы это пытаетесь преподнести.... повторяю - у вас слишком бурная Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
1) Потому что на нудистском пляже все "подготовленные" люди; 2) Потому что легкая недосказанность пробуждает бурную фантазию. |
Второе однозначно...
|
Цитата:
2) і це також. але по більшій мірі це похоть, і бажання роздягнути для соотвєтсвєнного процеса. + нудістського пляжа стосовно даної теми в тому що там всі голі. там нема стільки похоті. ну і + в природності. я довго не міг поняти чого чоловіки можуть ходити без майки, а жінки ні. Ну тіпа показувати цицьки жінкам не комільфо, ну так є жінки в яких цицьок нема, но їм тож не колмільфо)) вобщем поняв шо то хєрня якась і двойні стандарти і перестав пробувати понімати)))) |
а кто-то начинал с нудиста и закончил свингером?;-)
|
Цитата:
Жінка цікава лише тоді, коли вона не розкрита. Коли груди прикриті. Коли родимка на шиї дає змогу погляду і уяві думати про те, що не показано. Коли коліна, обтягнуті спідничкою, дають уяві можливість думати про те, що там над ними. А коли жінка вивалює свої принади на загальний огляд - це не жінка, а самка. Якій пофіг на всіх - і, передусім, на свого чоловіка, якщо він є. Це ІМХО. Але якщо комусь це приємно - ну на здоров"я. |
Мудизм: норма или извращение?
|
сегодня пиською трясешь
а завтра родину сольешь! пистец какие у нас люди зашореные и дикие |
Цитата:
З.І. Я поїв. Поїду на роботу на траліку. Може там родімку якусь зобачу. І буду про неї думати. Думати. Думати. Дуу-у-у-у-у-умати. Аж поки рука не впріє)))) |
ах да щаз же модно про загнивающие европы писать
так вот в европах есть термы - это типа бани на термальных источниках так там все голые сидят в одной куче |
Lusi,
Обьясните мне, почему так можно: http://vodvore.net/prikols/prikol2139.jpg а так нельзя: http://s3.goodfon.ru/wallpaper/previ...dle/431284.jpg |
Цитата:
А мы такие дикие и зашоренные, сплошной комплекс. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
это типа как высокоморальные посетители обычных пляжей срут бутылками и прочим говном а человек без одежды это просто несколько необычно |
Приглашаю дочку Симпсона купаться голяком
|
Текущее время: 10:30. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.