![]() |
Цитата:
Собсно, на внутренний рынок и не расчитывается особо... [Рукалицо.жпг] |
Цитата:
Расход топлива* При постоянной скорости 90 км/ч л/100км 6,5 - это позор. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Стоимость самых дешёвых авто в Европе от 7к евро - это Лада Гранда и Рено Логан.
Соответственно цену надо делать меньшую или на уровне конкурентов . ИМХО. Выводит на европейский рынок никому не известную модель авто с нуля без сети дилеров и сервиса это мега тупак. Цитата:
Очередная Форза получается. |
Да нафик форца кому нужна вот и решили ее ославутить
|
Цитата:
230 тыс. грн! Это же 600 тыр! А что это она такая дорогущая-то?? http://www.kare-saratov.ru/glavnaya/gc6/komplektaciya 420 тыр. за комфорт. |
Цитата:
Они "не едут" на свои кубики. Отсюда и жор. |
Цитата:
|
|
ппц! именно из этих же побуждений не заехал на автошоу. тупо что б своей тушкой не создавать видимость ажиотажа вокруг этого корча. я о китае оч хорошо думаю, но блин- когда сдохнет васадзе и укравто?
|
На жаль озвучена ціна десь удвічі перевищує мої уявлення про те, скільки має коштувати народне авто. Саме народне. Для сільського дядька якому потрібно перевезти декілька лантухів картоплі з городу. Пару раз на місяць з'їздити до райценту на базар, чи в справах. Та славута що випускалась раніше - для багатьох родин була доступна по ціні. І зараз вірою і правдою слугує своїм власникам. У мене була надія, що відродиться народний, доступний автомобіль. Але $10000 - це аж ніяк не народна ціна :(
Ті, хто в змозі зібрати таку суму, звичайно будуть дивитись на інші моделі і не вітчизняні, звичайно. Але що робити тим родинам, кому авто потрібне не як розкіш, а як необхідний помічник у господарстві. Якби поставили планку в межах 5-6 тис. То певно попит на такі авто був би досить великий. Але ж 10 - це забагато. Я можу помилятись, але мені здається, що якраз сегмент ринку дешевих авто явно незаповнений. А в діапазоні 10 - 15 тис - величезна конкуренція. Тут вітчизняним автовиробникам конкурувати з відомими брендами майже неможливо (це моє іхмо, Можливо я дещо помиляюсь.) |
Для картохи и навоза есть классика)
|
Ну купляти нове авто, щоб возити гній, це ви трохи перебільшуєте. Але завезти мішок картоплі, гуску, і ще гостинців дітям в місто - це ж святе :).
А що ви маєте на увазі під класикою? |
Цитата:
;-) |
Вложений: 1
|
|
Цитата:
|
Ну так в багажнике же картоха ,а в салоне сзади навоз,проедет инфа 100
|
|
В прицепе новая Славута?
|
Не, в прицепе автозазовские шильдики для замены на китайских славутах - оптом купили на Али-експрес, забрали посилку на укрпочте, везут в пикапе и прицепе. Сразу 40-50 тысяч штук - на весь год закупили ;-)
|
Цитата:
|
http://www.s.061.ua/s/3/section/news...a8b1d50261.jpg
Хз откуда картинка ;-), но турбомэмз на 135 кобыл с 1,3, и разгон до сотки за 8,5 секунд это уже вполне серьезно. Особенно если это все с родной таврокоробкой ;-). PS: справедливости ради, дизельные турбины в мелитополе вроде неплохо ремонтируют. |
Цитата:
|
| Текущее время: 09:53. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.